Свалени знамена и цветя за Елизабет Втора и в София

Британското посолство в София ще отвори съболезнователна книга
48

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Българи и чужденци, които са в София в момента, почетоха паметта на британската кралица Елизабет Втора като поднесоха цветя.

Британското посолство в София осъмна с наполовина свалени знамена в знак на траур след кончината на кралица Елизабет Втора. Още снощи, след като от Бъкингамския дворец съобщиха, че кралицата е починала вчера следобед, пред посолството дойдоха хора, за да отдадат почит пред паметта ѝ и да оставят букети с цветя.

Знамето в Британската резиденция в София също бе свалено наполовина.

В памет на Нейно Величество Кралицата, Британското посолство в София ще отвори съболезнователна книга, съобщиха от дипломатическата мисия.

Съболезнователната книга ще бъде отворена днес от 15:00 до 17:00 часа, а след това от понеделник до сряда - от 10:00 до 16:00 ч.  Тя ще бъде в Британската резиденция на булевард „Васил Левски“ 36 в София.

Всички, които искат да поднесат цветя, не трябва да носят със себе си големи или обемисти предмети. Всички гости подлежат на проверки за сигурност, посочват от дипломатическата мисия и припомнят, че всеки трябва да има със себе си документ за самоличност.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Британия потъва преди 1 година
И когато с нея се свърши ще настъпи такъв живот.. Дай боже по скоро. Каубойкънтри се разцепва на федерации и всичко ще е като в Рая!
41
0
 
1
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
А ПО ЕДНА ЗАПЛАТА ДА ПРАЩАМЕ ЛИ ???
40
1
 
5
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Лека и пръс, но мен английската кралиц ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА !Питам кога ще отстранят последствията от наводненията в карловско. Вместо да арчите пАри за погребални букети, можехте да дарите по някой лев за пострадалите.... Та така..
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само слончета да си развъдим и си ставаме Индия на Балканите ( по-точно на Източните Балкани ) , ако съм разбрал правилно ?!
38
0
 
5
 
! Отговори
Съвременник преди 1 година
С този манталитет ," достойнство" и " родолюбие " бъдещето на България ще е както го е описал Йовков : " И хлебец еж , водица пий , и пак поглеж - Дий воле дий ..." !
37
1
 
3
 
! Отговори
Съвременник преди 1 година
докато евентоално не дойдат Китайците , и тогава нашите , ще се сетят че е имало едно време едни книжки с цитатите на Мао - Ще ги научат на изуст за една вечер и на следващата сутрин ще са готови да прегризят гърлото на всеки който спомене че е бил В Америка или Англия ! Ще си предлагат услугите и пак ще се надяват на " инвеститори " които да дойдат за да доят обикновенният Българин , да грабят каквото могат с надеждицата че КОМпартийците на Китай ще ги погалят по главата както гали ПАПАТА !
36
1
 
3
 
! Отговори
Съвременник преди 1 година
по изпитан вече стар метод си приписват митологични геройства на деди и баби , родители и роднини, които от "Борци" , " Ятаци" и " смели Партизани" след 9-ти Септември изведнъж станаха крупни земеладелци и богати чобаджии от времето на Монархията преди 9-ти и които по необясними причини "винаги" са МРАЗЕЛИ Русия и Руснаците до мозъка на костите си ! Всеки гледа да натъпче джобовете и да си прати децата на Запад за да ги скрие с краденото от времето когато е викал БКП/ КПСС и така ще е .....
35
0
 
4
 
! Отговори
Съвременник преди 1 година
До емигрант 35 - Става каквото е ставало ВИНАГИ ! Преди ВСВ " съюзници " на Германия , идват Руснаците - заплюваме Германците и вадим китките и гайдите в името на " вечната дружба " , пишем песни и поеми за векичието на Интернационала , волята на комуниста и несломимият му дух ( петолъчки , червени знамена и т.н. както си му е реда ), песни , танци ВЕНСЕРЕМУС и още и още ..! Горби продава системата - Ние веднага вадим " синята боя " , всички са свирепи "капиталисти " , които....
34
1
 
6
 
! Отговори
Историк преди 1 година
Българина е слугувал и се е кланял на Византийци , на Османлии , на Руснаци , сега на Западняци , утре ще целува краката и на Китайците ако се наложи , и така ще бъде винаги - Подмазвачи , слугинаж , продажници и хитреци на дребно са лична облага ! Минало неясно - Бъдеще още по-неясно , затова и всеки "господар " или както борисов обичаше ГОРДО казваше " НАЧАЛНИК" който ни командва за момента ни пише историята както на него му е угодно - От нас се иска само да сме съгласни : " Да господарю" !
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 30 - ПЪЛНО е с такива , и само такива се раждат вече ! Старите червени престъпни пом'ия'ри в началото побързаха да се пребоядисат , защото не бяха сигурни как ще се развият нещата ! Продадоха се на заоада за милост а сега техните деца са надъхани ЕНИЧЕРИ , които хем ги е срам да кажат чии деца са , хем ги е страх за не се набиват на очи че живеят с краденото от родителите си мършляци и се имат за някаква "класа" - Демек По'ми'ари с "класа" - "Класа" ама с анадолски манталитет !
32
1
 
11
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Какво става в тази България, при *** на царица Йоанна Българска нямаше такава почит и уважение през 2000 г. ? Всичко продажно днес в България отдава почит на чужд владетел, също както беше и по времето на Тошо, умре руски комундур цяла България в траур ? Какви "патриоти" само се развъждат в кошарата ? А овцете какво ще кажете като пукне Путин и него ли ще почитате така за да докажете, че сте "независими" ?
31
3
 
11
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
Шок и Ужас.Английска бабичка,на име кралица, е умряла.Отивам да рева с крокодилски сълзи.
30
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АКО БЕШЕ БГ ЦАРИЦА ПРЕДДСТАВЯМ СИ КЪВ ХЕЙ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ТУК, ВПРОЧЕМ ГОРЕ -ДОЛУ СЪЩИЯ КАТО СЕГА... ПОСЛЕ СЕ ПИТАМЕ ЩО БРИТАНСКАТА ИМЕРИЯ Е НАЙ -ГОЛЯМА В ЗАПАДНИЯ СВЯТ...
29
13
 
5
 
! Отговори
ПРИПОМНЯМ преди 1 година
ЧЕ ПРЕЗ РУСКОТОТ РОБСТВО КОГАТО ПОЧИНЕШЕ СЪВЕТСКИ ЛИДЕР- СТАЛИН, АНДРОПОВ, ЧЕРНРНКО, АНДРОПОВ, БРЕЖНЕВ, 16-ТАТА РЕПУБЛИКА ОБЯВЯВАШЕ НАЦ. ТРАУР! И СТОЯХМЕ И НА РЕЖИМ НА ТОКА И ВОДАТА!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАЙ ПОСЛЕ !!!!!!!!!!!..................
27
2
 
6
 
! Отговори
АЛЕКСИ ЛАЛАС преди 1 година
Бъркате вугарри, Принц Филлиппос ГРЪЦКИ = Съпруга на Еллизавета , нареди да убият парясницата Даяна, защото беше бременна отт Доди ал-Файед в трети месец, към датата на Инцидента 30 август 1997 година .....А ЕЛИСАВЕТТА ВТОРА---НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС ТОВА..ТЯ ДОРИ НЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ ДАЯНА Е БРЕМЕННА ОТ МЮСЮЛМАНИНА ФАЙЕД...АКО БЕШЕ УЗНАЛА--ЩЕШЕ ДА УМРЕ ОТ НАПРЕЖЕНИЕ И СРАМ .
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колония.
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бързайте да се кланяте на гътналия рeптил. Все едно сме някаква колония на Англия.
24
2
 
23
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
СИЛЕН МИ Е ЗОР ЗА ТАЯ ДЪРТА ПРЕСТЪПНИЦА.СКЪРБЕТЕ ТАКА ЗА ПОЧИНАЛИТЕ ДЕЦА НЯМАЩИ ДОСТЪП ДО СЪВРЕМЕНА МЕДИЦИНА КАКВАТО НЯМАМЕ,СКЪРБЕТЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ УМИРАЩИ ОТ НЕДОИМЪК.КАКВА НИ Е НА НАС ТАЯ?НАПИШЕТЕ ЗА БИВШИТЕ КОЛОНИИ НА ТАЯ КАК ХОРАТА СЕ РАДВАТ.
23
2
 
13
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Напълно съгласен. А за педофилията по високите етажи и прикриването и да не говориме...