Пренареждат жълтите павета пред НС

Широките фуги при неремонтираната част били в основата на проблема
40
Пренареждат жълтите павета пред НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Седмица след ремонта и пренареждането на жълтите павета на един участък пред сградата на Народното събрание вече се наблюдава разместване и образуване на неравности.

В рамките на седмица част от ремонтираните павета ще бъдат пренаредени и префугирани, обявиха от Столичната община пред bTV.

Още по темата


"Широките фуги при неремонтираната част позволяват преместване на павета, като се отварят фуги. Зоната ще бъде пренаредена от фирмата, когато атмосферните условия позволяват", посочи инж. Ангел Джоргов, зам.-кмет на Столичната община.

Според него само при малка част от пренаредените павета се е получило разместване.

„По принцип трафикът е голям. Има кръстовище с пешеходна пътека. Шофьорите в тази зона набиват едни спирачки и правят допълнително усилие върху настилката и прехлъзване – избутване“, обясни Красимир Цоклинов, представител на фирмата изпълнител.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
10
 
! Отговори
Ред Нек преди 1 година
К'ви са тия *** дето искат асфалт, бе? Дори тиквуня от село Банкя мълчи по въпроса за подобна подмяна, самоковската учителка също си трае, а некви киртаци бълват мозъчни клетки! Да си ходят на къро да си вадят компиро и да се молят на кмето да им асфалтира дупчестата уличка и да не се занимават с паважи!
13
1
 
12
 
! Отговори
Компир преди 1 година
Не знам кой я търпи Йордана. След ремонта на Графа, който няма да коментирам, отново си я избраха да им кметува. Ми няма да има качествени ремонти, когато всичко се краде.
12
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ги махат тия измишльотини и да слагат асфалт. Колкото и добре да ги наредят пак ще се разместят след 2 години.
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щели да ги тапицират, щото герб като спечели изборите, да може да се лежи и стачкува по лесно. Може и плодово отопление да им сложат..
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турете вместо жълти зелени павета, Урсулата хем да ги 'ареса!
9
2
 
12
 
! Отговори
шофьор преди 1 година
"По принцип трафикът е голям. Има кръстовище с пешеходна пътека. Шофьорите в тази зона набиват едни спирачки и правят допълнително усилие върху настилката и прехлъзване избутване, обясни Красимир Цоклинов, представител на фирмата изпълнител."Айде сега ние шофьорите виновни?Още от първия ден минах оттам и паветата не бяха просто криви - имаше дупки и бабуни на които щях да си скъсам някой бъбрек! Пред Парламента са ОК. Но след това, от ъгъла с БАН и ***, покрай "Кристал" е ад!!!
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да купят газ с тия пари, кви са тия лиготии ... и йод за децата! На прага на 3тата световна, ние с тикви павета се занимаваме
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може ли и аз да пренареждам? Като свърша и почвам на ново - във физиката му викат перпетуум мобиле, а в икономиката запазване на работни места! Важното е итново да плащат, защото го правя без гаранции! Как така?
6
2
 
18
 
! Отговори
Митака преди 1 година
А... Що ще ги пренареждат? Добре са си! Малко по-зле от преди ремонта, де. Ама то няма как сега. С такова мощно крадене на пари направо са си перфектно сложени!
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Некачествен ремон на улица... оправданието е че има трафик?! Те това чак сегали го разбраха? Такива изкавания не са ли самопризнание за престъпна инкомпетентност?
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това за да има повод да стоят оградите там. Някой много го е страх народа да не излезе да пренареди паветата по нечии глави.
3
2
 
6
 
! Отговори
А браво ! преди 1 година
Тъкмо ще намерят Партийната книжка на другаря Борисов.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
обръщат ги и туй ти 'ремонта', а парите изпрани
1
2
 
17
 
! Отговори
Ех Панелистан преди 1 година
Панелистан цял смят се смее с вас.