Мъж преби приятелката си и друга жена, опитала да я защити

Насилието е станало посред бял ден в парк в София
101
Мъж преби приятелката си и друга жена, опитала да я защити
Снимка: БГНЕС

Жена е пребита посред бял ден в парк в столичния квартал „Сухата река“. Извършителят се издирва. След нападението жената настоява за анонимност. Разказва, че посред при разходка в столичния парк „Герена“ през деня е чула  писъци и е видяла как мъж пребива приятелката си.

Не ги познава. Предложила е помощ на жертвата и се е обадила на тел. 112. В непосредствена близост не е имало други хора.

„Жената дойде, плачейки и ме молеше да не подавам сигнал моля, защото за нея ще стане по-зле. В този момент, докато говорих по телефона, той започна да я души на площадката и супер много се изплаших. И викам по телефона, че той я души и ще я убие. На ръцете ми беше детето ми… той дойде към мен… после си дадох сметка, че това викане мен ме е спасило“, разказва пострадалата пред bTV.

След подадения сигнал до полицията следва удар.

„Удари ме много силно в челюстта, тръгна да ме души, в този момент нали аз започнах да викам по телефона, че нападна и мен. Взе ми телефона, разби го, телефонът е на сол“, продължава разказа потърпевшата.

Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е жалба до СДВР  и се води разследване по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: паркнасилие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
3
 
! Отговори
Не ставате преди 1 година
Колко много комплексари! Горките , дето жените им изневеряват! Най- вероятно не ставате в леглото! Едно време като се ожениш и край , няма как да сравниш, ама сега като не можеш повече от 5 мин ,никаква работа не ми вършиш! Да се седя при теб незадоволена ли? Как ли пък не!
71
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 1 година
Горкичките комплексари! Миличките мъжленца, дето искат от тях да изкарват пари , а не да тормозят възрастни хора за такива! Представяш ли си , че тези лоши жени са толкова нахални, че след като са ти родили деца искат да им помогаш и изкарваш пари за прехрана!! Как не ги е срам! Та мъжете трябва да седят по цял ден в кръчмата и като се приберат да ги обслужиш! ( сарказъм му се вика на това- пояснявам,че е сложно) ! ***!
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 75 А може просто да си замълчиш,да и стегнеш куфарите и да ги оставиш пред вратата ако тя е виновна. Не е нужно да я пребиваш.
69
16
 
4
 
! Отговори
Баба казваше преди 1 година
...щом са те набили, най-вероятно си си го заслужил. А баба беше мъдра жена.
68
6
 
5
 
! Отговори
В нормалните държави преди 1 година
В нормалните държави и жените са нормални. Не са използвачки като нашите :)Може битата първа да му е посегнала, ама мрежата много обича да отсъжда без да знае подробности. Има мъже - насилници, има и жени наглеци, които си заслужават "шут" в ***.
67
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много кифльоци си го заслужават. Сигурно се е изтъркаляла с някой, докато пича се трепе да изкара пари. Боят възпитава каквото и да говорят онези палячовци от запад. Същите, които са дискриминирали жените само до преди 30 години. Моята мода е, жената да те прави луд и ти да си плащаш и да си траеш.
66
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Притеснява ме колко много тук сте за насилието. Насилието никога няма оправдание. Да не говорим, че мъж в случая е малтретирал жени и едната е жена, дошла да помага. И мнозина се вижда как не знаете това. Останали сте ориенталци, поданици на османско-ислямската империя и още сте под турско робство в главетата си.
65
6
 
7
 
! Отговори
ХулиГаню преди 1 година
Кво толкоз станало бе-аз като се прибера от работа,оззверял от нерви и умора първо прребивам децата,после сччупвам масата и 2-3 стола,изхвърлям телевизора през терасата, ббия един шуут в zadника на котката,прребивам жената,пия на крак литър ракия,омахвам 2 чинии пръжки с боб и чесън,пускам си Азис опса опса опса опсааааааа и заспивам разтоварен и щастлив
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Само по един въпрос мъжете и жените сана едно мнение , че жената лъже" . Плутон
63
0
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
КАК РАЗБРАХТЕ, ЧЕ БИТАТА МУ Е ПРИЯТЕЛКА, А НЕ ЖЕНА МУ... ПОРЕДНИЯТ "МЪЖ" ТЪЙПУНГЕР
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега двете жени заедно да напердашат него, така ще е справедливо. Защото нашенският съд често пъти съди не по справедливост, а според законите, които не винаги са формулирани достатъчно добре.
61
0
 
3
 
! Отговори
До Един Псохопат преди 1 година
Е нали го хванаха тоя в Обеля. Колко камери има. Като онзи дето чупеше дръвчета в Стара Загора да набеди друг. И него хванаха.
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Балкански ценности.
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Евро ЛибералЖената (която е звъннала) я даваха по тв. В гръб, но по говора се познава че не е глупава или от малцинство. За другите участници не знам.
58
11
 
7
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Русофили, сър.
57
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е явно представител на бг съвременни мъже. Срам!
56
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живея наблизо, жалко, че съм изпуснал сеира.
55
7
 
10
 
! Отговори
Евро Либерал преди 1 година
Най-важната информация липсва в новината възраст на жените, етнос и причина за сбиването.
54
16
 
5
 
! Отговори
Иван от квартала преди 1 година
Случва се освен професионалистки жени в секс бизнеса има и такива жени, които експериментират на свободна практика както дойде и както се получи. Обикновено тези жени работят по двойки с приятелки.
53
8
 
8
 
! Отговори
Риск на професията преди 1 година
Доста жени под всякакви форми търсят връзки с мъже с цел ползи и пари. Има различни видове платени услуги. Явни с обявени услуги и ценоразпис обикновено тези са коректни и строго контролирани. Други на свободна практика жени, които под прикритие че просто търсят връзки и запознанства същото правят с цел печалба на пари и имоти. Тук няма ценоразпис и разхода може да варира в огромни мащаби.