Нов случай на тормоз над куче

Столичанин публикува видео
29 дек 2022 20:15, Росен Стойчев
50
Нов случай на тормоз над куче

Пореден случай на насилие над куче. Въпреки че кадрите изчезват часове след като се появяват в социалните мрежи, загрижени хора се обърнаха за помощ към полицията и организации за защита на животните, съобщи Bulgaria ON Air.

"Вижда се как малтретира кучето.

Още по темата
Пускайки го на земята, вероятно го изритва, кучето квичеше през целия клип. Аз веднага се отзовах на сигнала, събрахме се и хора, които да покажем недоволството си. Потърсиха от нас съдействие да вземем някакво отношение по случая", коментира Мартин Янев.

"Клипът е ужасен и след като се чухме с вас и просто дойдохме да видим какво можем да направим, за да спасим самото животно. Няма живо същество, което да заслужава да му се случват такива неща", каза Николай Найденов.

След сигнал на телефон 112 на адреса в столичния квартал "Павлово" пристига и полиция.

"Комшии от блока казват, че по принцип би трябвало да си е вкъщи. За съжаление, полицията не можа да направи нищо. Господинът отказва да отвори, дори и да е вътре, ние няма как да знаем", посочи Мартин Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: кучеградпротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Алито от София преди 1 година
Живота на кучетата стана по ценен от човешкия, ако се обръща внимание поне 50 %на битите, тормозените, изгонените от домът си и много други подобни случаи, на хора, като се обръща внимание на последък по тези случаи срещу насилието на животни,има вероятност да се вдигне цената на човешкия живот, нямам нищо против животните, имал съм много кучета, а до мен се гали моя любим Рижко, но обществото трябва да обръщаме внимание и на изпаднали в беда хора, весело посрещане на новата година на всички
16
4
 
16
 
! Отговори
Никой преди 1 година
абе стига с тия хора,на хората има кой да помогне ама на животно няма...разберете го без тях и нас ще ни няма
15
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво е да се спасяват животни, и те страдат! Но защо само кучета, други животни няма ли? А защо не се спасяват и хора, те не са ли важни?!
14
18
 
8
 
! Отговори
до загрижените преди 1 година
а когато видите че някой бие някой подминавате . що така ?
13
15
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Много шум за нищо.Даже разкарват и полицаите.Господинът е решил да се прави на медийна звезда без да е сигурно,че кучето е изритано.
12
6
 
5
 
! Отговори
до Бай Илийчо преди 1 година
Аслъ
11
15
 
12
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Туй гражданята и джурналята ептен изкукуригахте !
10
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога МВР, ДАНС и прокуратура ще се задвижат дупетата и ще вкарат в затвора тези зелени сектанти? Какво правят пред дома на човека тези болни мозъци? Тези някакви биячи ли са, някакви отряди въздаващи правосъдие ли, някаква кучелюбска инквизиция ли, за какви са мислят тези носни секрети? До кога ще ги търпим тези социопати, кога ще се съберем и ще изринем тези деграданти?
9
13
 
9
 
! Отговори
Harley преди 1 година
А колко случаи има на тормоз над хора??? Тормозът може да е физически, но може и да е психически... кой ще направи разследване?
8
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей,тия закрилници на кучетата и ядачите на рукола станаха банални с техните капризи.
7
9
 
17
 
! Отговори
песоглавчев преди 1 година
Веднага на кучето да му сложат охрана24/7 от НСО!
6
20
 
25
 
! Отговори
Варналиев преди 1 година
Отивам до магазина в "Кайсиева градина" и 4-те кученца , лежащи в сянката му БЕЗ никакъв повод, изведнъж скачат и ме лаят. Игнорирам ги, но усещам , че едното ми ръфа крачола. Мъча се да ги прогоня с викове и ръкомахане Сеирджии, безучастни. Излязох от магазина, кучетата пак ме нападнаха, обаче когато подгоних едното, безучастните сеирджии се развикаха:"Защо гониш кученцето?"Кой е прав? Кученцата, които с нищо не съм предизвикал ли? Преди кученце скъса анцуга на жена ми, носеше детето от градин
5
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле някой е ритнал куче! Ако беше ритнал човек, щеше да има съдебен лекар, лека телесна повреда, над година дела ... а тук направо саморазправа и линч на кучкарите. Това случайно законно ли е?
4
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е хубаво милосърдието към животните. Но когато в същото време тези "милосърдни" хорица са толкова жестоки към хората около себе си, когато не забелязват човешката мъка около тях, ми се струва, че това не са нормални хора. Да не говорим, че същите тия "милосърдни" към животните не забелязват празния живот, който живеят без никаква переспектива за бъдеще, за никакви шансове даже да получат медицинска помощ, а много от тях както е тръгнало ще умрат в мизерия без право на пенсия.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пъ че се обадим на четири лапи тия са ментетета некви
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пет детектив джим кери
1
6
 
13
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Вече сме в края на дните, хубаво си помислете дали искате да сте добри или да паднете. Никой няма да остане неутрален, всеки ще избере страна и на финала ще се сблъскаме.