Сериозна охрана заради Луковмарш

Планира се протест
25 фев 2023 18:02, Росен Стойчев
117

Засилени мерки за безопасност в столицата заради провеждането на "Луковмарш", въпреки призивите той да бъде отменен. Започна и протест в защита на мероприятието, съобщи Bulgaria ON AIR Организаторите твърдят, че шествието се спира незаконно, тъй като има решение на Административния съд, което отменя заповедта на Столичната община.
Още по темата


Те заявиха, че въпреки недоволството се очаква хиляди да участват в събитието. Контрапротест е организиран пред Съдебната палата в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: охранаочаквамарш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Това е .Започват отново забраните за да се угоди на Ционистите и сатаните от Европа.Патриотите и героите на България трябва да бъдат забравени. Когатрябва да учат децата на България кой са героите защитавали родината?На трети март в четенето на геройте се чете името на Генерал Луков а тези продажници забраняват мирното поклонение.Мътат ни главата за Еврозоната и Войната.Европа се гърчи под собствените си санкции.Това ,което готвят с зелената зделка е в пъти по страшно от лъжата ковид.
64
0
 
15
 
! Отговори
Дуле Савич преди 1 година
Нелепото в случая е, че жълтопаветната либерастия се възмущава наляво-надясно, че комунистите навремето са избили интелигенцията, но горките, понеже не са прочели и ред за ген. Христо Луков, не знаят, че той всъщност е убит при планирано убийство, именно от комунисти. Иначе се охарактеризират като умни и красиви, според мен, обаче, трябва да се знае, че са неграмотни и платени, за красотата понеже е субективно мнение няма да се изказвам, макар че, и там имам определени съмнения.
63
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долни фашисти и нацисити от ГЕРБ и ВМРО.ГЕРБ им даде рязрешение за този неонаци-фашистки марш в София.Те не разрешение за марш,а трябва да получат забрана и да ги вкарат в затвора.Изкривяват истината.Не мога да ги трая бъклуциии.
62
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Генрал Луков гори в ада.И Всички, които сте като него ще горите в ада същп така. Бъклуци от ГЕРБ и ВМРО.
61
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Генерала Луков е нескрит фашист.Той създава първата фашискта организация в България и в Европа.Той освен фашист е и нацист. Тези,които го подкрепят са същата изззмммееет.Един от тях е Джамбаски. ВМРО не знам дали наистина са такива,но цялата им политика е ненонацистка и фашистка.В България тези хора трябва да са в затвора ,а не на свобода.
60
3
 
12
 
! Отговори
София преди 1 година
Би било редно, преди да недоволстваме против почитането на паметта на ген. Христо Луков, да прочетем кой е той и какво е оставил след себе си. Всичко останало може да е охарактеризира като платено недоволство.
59
2
 
18
 
! Отговори
Тракиец преди 1 година
Контра протеста на ЛУКОВ МАРШ е от лгтб комунистите дяволите сатанисти на Сорос ХЕЛЗИНСКИЯ комитет ЦИОНИСТ ЕВРЕЙ ВЕЛЕ и всички чи-фу-Таки *** транс из-роди комунисти болшевики въобще цялата мръ-сна пяна и у-тайка на обществото. Всички нормални хора с пол мъж и жена сме на ЛУКОВ МАРШ . Да живее България
58
10
 
9
 
! Отговори
Тракиец 1941 преди 1 година
СКОРО ОТНОВО ЩЕ ИЗБЕСЕМ ЦЯЛАТА МРЪ-СНА СГ-АН НА БКП И ТЯХНИТЕ СО-РОСКИ ЛГТБ ТРАНС МЕНТАЛНО БОЛНИ ОТ 30 ПОЛА КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗ-РОДИ. ЛУКОВ МАРШ НАД ВСИЧКО . ДА ЖИВЕЕ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА И ТРЕТИЯ РАЙХ
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зиг Зеленски! Хайл чичо Джо! Виждате ли сега колко сте заблудени с нацизмите ви? Пак се борите за евреите. Единственият начин да не се подчинявате на евреите е с децентрализация на властта и пряка демокрация. С други думи, да нямате фюрери.
56
0
 
11
 
! Отговори
а бе луковмарш преди 1 година
И той е наужким като всичко у нас!Какъвто беше комунизма,такава е и демокрацията!
55
7
 
5
 
! Отговори
Снимайте ги преди 1 година
Запомнете ги добре, снимайте ги, това са извратените полицаи на Главният Прокурор Иван Гешев (ВМРО)! Тези работят като тайна милиция за Гешев - изтезания и убийства срещу неудобни! Тези са крайно десни Екстремисти!
54
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предпочитам тия момчета по улиците, отколкото украински дезертьори да ми веят украински флагове и да протестират против законно избран държавен глава в страната, която ги е приютила и ги храни!!!!
53
5
 
5
 
! Отговори
АнДжи е ИЗВРАТЕН преди 1 година
*** Джамбазки е Терорист, и_зверг ще се пържиш в ада!
52
0
 
11
 
! Отговори
ти да видиш преди 1 година
До Анонимен 39 За това след войната се оказало ,че единствено евреите са се увеличили в Европа!Сега обаче е модерен холокоста и яко гонят за непризнаването му,щото е голяма далавера!И в затвора ще идеш като едното нищо!Специално за евреите Хитлер е казал,че "ще ги накара да работят за Германия"!
51
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не са нацисти.Ментета. Истинските нацисти веят руски знамена.
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво им пречи Луков марш щом подкрепят нацистите в Украина??
49
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ги съблечете до кръста ще им видите татуираните свастики.
48
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До айде бе. А ти изгледай за хатинското клане и си мълчи!
47
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунисти , фашисти , от един дол дренки.
46
1
 
17
 
! Отговори
недоразбрал преди 1 година
Може ли тогава и без укри по улиците ни?!