Сериозна охрана заради Луковмарш

Планира се протест
25 фев 2023 18:02, Росен Стойчев
117

Засилени мерки за безопасност в столицата заради провеждането на "Луковмарш", въпреки призивите той да бъде отменен. Започна и протест в защита на мероприятието, съобщи Bulgaria ON AIR Организаторите твърдят, че шествието се спира незаконно, тъй като има решение на Административния съд, което отменя заповедта на Столичната община.
Още по темата


Те заявиха, че въпреки недоволството се очаква хиляди да участват в събитието. Контрапротест е организиран пред Съдебната палата в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: охранаочаквамарш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
9
 
10
 
! Отговори
долу възраждане преди 1 година
Аз съм русофоб и съм националсоциалист. Да живее Луковмарш!
24
6
 
5
 
! Отговори
въх преди 1 година
Щом гербехрастите и ***, заедно с господарите им от московското и вашингтонското посолство, са против марша, значи е добро събитие!
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българинът иска кръв. А Радев се е скрил, като плъх в съботен ден.
22
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Франко още 30 години след Хитлер говореше на испанците за юдео-масонския заговор срещу Испания. А те го чакаха най-сетне да умре, за да дойде денацификацията. Испанските фашисти умряха от старост, неосъдени за 500 хиляди убити от тях. Същото щеше да стане в България, ако не беше дошла Съветската армия да разкара фашистите.
21
0
 
14
 
! Отговори
До василев преди 1 година
Ами и сащисаните се обявиха срещу Луковмарш. Те какви са?
20
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Списъка на Магнитски има място за всички неофашисти. Жамбарски и Гарагачанов, Гостадонов.
19
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес са луковици, утре са патриотари а вчера бяха възражданци. Едни и същи са.
18
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срамно е, че СО и Фандъкова не спазват решенията на съда, а вместо това изпълняват нарежданията на чуждите посолства.
17
8
 
8
 
! Отговори
ХХ преди 1 година
Русия да ни напда! Много фа6ис7и има тук!
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
The Economist:Тази война е пълна бъркотия; Каската ми беше дадена от приятел полицай, бронежилетката ми беше дадена от приятели; Трябва да преровите в останалите неща, произволно сгънати в задната част на камиона. Това, което сме оставили, някога е принадлежало на ранените или мъртвите; знам, че няма да има нищо в моя размер на склад. Купете останалото сами; Един войник отбелязва, че местните жители, които са изоставени, очевидно не подкрепят Украйна; Настройваме се на ЛНР, тъй като това е единствената станция, която можем да хванем тук.
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
The Economist:Командирът на батальона ме моли да докладвам колко хора не са се съгласили да преминат доброволно в атака. Тринадесет, казвам. Можете да оцените тяхното нежелание. Момчетата не разбират къде отиват и не са готови да атакуват, когато планът непрекъснато се променя; В армията бързо се разпространяват слухове, че щабът е унищожен, че руснаците вече са влезли в Бахмут, че Русия ще използва тактически ядрени оръжия;
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
The Economist публикува бележки на боец от въоръжените сили на Украйна, който се биеше в Артемовск и други сектори на фронта. По-долу са най-интересните цитати от него, описващи състоянието на нещата във въоръжените сили на Украйна: Отиваме в Бахмут. Градът е обстрелван от руска артилерия. Сред вражеските сили е кръвожадна частна армия - наемници от групата Вагнер;
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ разполагат с разузнавателна информация, че Китай възнамерява да предостави на Русия дронове и боеприпаси. Това съобщава CNN, позовавайки се едновременно на три източника, запознати със ситуацията.Както се отбелязва в материала, Пекин вече е взел окончателно решение за преговори с Москва за цената и обема на доставките.
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предстоят трудни времена за Украйна, тъй като Русия ще игнорира призивите за преговори, които пренебрегват нейните интереси. Американското списание Newsweek пише за това.Новата година на конфликта ще бъде много по-разрушителна за Украйна, отколкото някога сме виждали, се казва в статиятаспециални операции в Украйна.
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В южно-донецкото и запорожското направление загубите на ВСУ възлизат на над 90 души,3 танка,2 бойни машини на пехотата, 2 бойни бронирани машини, 2 пикапа, гаубица Мста-Б и гаубица Д-20; в района на Угледар (ДНР) и Малиновка (Запорожка област) бяха унищожени два склада за боеприпаси.
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Купянското направление при удар на ВС на РФ в района на Харков и ЛНР националистите губят до 60 души, 3 пикапа, американската артилерийска система M777 и полските самоходни оръдия Krab; в Краснолимански посока загубите на ВСУ са около 180 войника, 6 бронирани машини, РЗСО Град, гаубица D-20 и радар за контрабатарея; Над 120 националисти, 3 бойни бронирани машини, както и гаубици D-20 и D-30 бяха унищожени в Донецко направление за един ден. Унищожен е склад за артилерийски боеприпаси край Авдиевка (ДНР);
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не повече от четири часа е средната продължителност на живота на фронтовата линия за украинските мобилизирани, изоставени да държат Артьомовск.Това разказа американският наемник и бивш морски пехотинец на САЩ Трой Офенбекер, който сега "избяга във ваканция" и започна да дава интервюта.В интервю за Newsweek наемникът се съмнява в способността на ВСУ да държат града.Руската артилерия удря украинските позиции ден и нощ. Шансовете за излизане от Артьомовск при укровояк са сведени до минимум.
8
6
 
17
 
! Отговори
:-) преди 1 година
Американофилчета, САЩ казаха, че Луков е нацист и парадът трябва да бъде забранен. Думите на вашия кумир за закон в България. Не се оплаквайте. Вие прокарахте американското влияние в страната.
7
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луков ли е , Чесънов ли е марша не знам. Знам само че участват хлапета които хал хабер си нямат кой е генерал Луков. Пък и не ги интересува. Важното за тях е да ги дават по телевизиите.
6
22
 
8
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 1 година
Българските бандеровци, фашисти. Джамбазки заедно с валери, каракачанскста фашистка с в и.ня отдавна трябваше да са в затвора