Фандъкова инспектира новоизградената детска градина в с. Бистрица

В момента по програмата на СО се изграждат 23 нови детски градини и ясли
24 мар 2023 14:40, Йоана Цонева
4

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кметът на София Йорданка Фандъкова извърши инспекция новоизградената детска градина в с. Бистрица, район "Панчарево", съобщиха от Столичната община.
Още по темата
Детската градина е за 4 групи, разполага с физкултурно-музикален салон, кухня и просторен двор с детски площадки. В момента по програмата на кмета на София се изграждат 23 нови детски градини и ясли.

Детска градина "Щурче“ в с. Бистрица се намира на ул.“Просвета“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Фф преди 1 година
Гербрастите за 15г най-добре се научиха да режат лентички без да имат заслуги за това, ама то и прасетата искат по тв-то да ги дават =)ФАНДЪК-OFF!!!
3
1
 
8
 
! Отговори
Комисионка Заръкова преди 1 година
В София родителите пишман станаха.. Повече от 30 се задълбочават проблемите на столицата и областните градове. Държавническото ни мислене се свежда до максимата: има проблем - има пари, няма проблем - няма пари. Закриха се държавни детски ясли и градини, за да се приватизират терените и да се построят частни такива. Крайно време е да спре да реже лентички за пред камерите и да престане с евтиния ПиАр. А да си ходи, за да дойде някой съвестен и мотивиран млад човек. Писна ми вече!!!
2
2
 
10
 
! Отговори
sante_dog преди 1 година
Ако я бяха и построили където има истинска нужда от градини. В Нови Искър и Бистрица места има. Другаде трябват повече...
1
2
 
12
 
! Отговори
Григор преди 1 година
Пфффффффффффффффффф. За 12 години видехме колко построи. Децата си стоят по къщите и ги гледат баби и дядовци, щото нема шанс за класирания по детски градини.