Георгиев покани Бонев да види ремонтът на тротоар в Горубляне

Тази година са осигурени средства за 14 пъти повече тротоари в столицата
26 мар 2023 20:25, Йоана Цонева
44
Георгиев покани Бонев да види ремонтът на тротоар в Горубляне
Снимка: БГНЕС

В  деня, в който Борис Бонев, общински съветник и евентуален кандидат за кмет на София, даде брифинг в центъра на София за състоянието на тротоарите, шефът на Столичния общински съвет и много вероятно също кандидат за кмет, но от ГЕРБ и сочен за евентуален наследник на Йорданка Фандъкова, Георги Георгиев отговори в социалните мрежи - мястото, където точно Бонев доби сериозна слава.

Георги Георгиев заявява, че и през събота и неделя работата по обновяването на тротоарите в цяла София не спира, а столицата изпълнява най-мащабната си програма за изграждане и ремонт на тротоари. Като пример Георгиев дава улицата пред 82 ОУ "Васил Априлов" в кв. Горубляне и локации в районите "Младост", "Люлин", "Възраждане", "Триадица", "Овча купел" и др. А също и ул. Ген. Гурко и ул. Солунска.

Тази година са осигурени средства за 14 пъти повече тротоари в столицата, а 1/3 от тях са предоставени за управление директно на районните кметове, отделно на това 70% от кметовете вече са сключили договори с избрани от тях строителни фирми. Освен това 24 нови надзорници трябва да помагат на районните кметове, за да няма "ремонт на ремонта", а пък ремонтите трябва да се правят с еднакъв вид настилки, материали и цветове.

Георги Георгиев анонсира, че се подготвя и интерактивна карта, в която в реално време да се въвеждат и следят заявките за ремонти. Тя ще дава сведение за тротоарите в цяла София, които предстои да бъдат обновени по нашата програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
4
 
! Отговори
Bg преди 1 година
Може ли да има правописни грешки в заглавието още!?
33
0
 
1
 
! Отговори
Сатир преди 1 година
Да си припомним: Свърши ремонта на Дондуков и о небеса издавихме се, това е некадърно нищо не са направили, извадихме и павета, и под тях нищо. После дойде бул. Левски, и там същото язовири и нищо. Спря плащането на към разбирачите и проблемите се оправиха, ни дума, ни вопъл, ни стон?????
32
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да му е лесно и на този *** смрадлив.
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Типичната физиономия на "новия политик", 99% от "младежите" в политиката изглеждат ето така, когато се обясняват за кражбите на фракцията, към която принадлежат, но същевременно се опитват и да влошат имиджа на опонентите си. Повервахме ти, заклевам се. Добре се справяте и с жълтите павета, брат! Браво! Да ви дадем ли някакви идеи ей тука, от гениалните български форуми, как да ги наредите, ако пак сте запекли? *** смешни, но с цайси, за да е по-пълен циркът.
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хъм, а щеше ли да има 14 пъти повече ресурси за правене на тротоари, ако някой на реален общински пост не беше повдигнал темата най-накрая? И какво като след 14 години управление най-накрая сте решили да направите тротоар в Горубляне? Вие нормални ли сте изобщо, уе!? По-добре не говорете, защото си вредите все повече, при все че никой не ви взема насериозно вече от десетилетия. Направете някой тротоар и в Букурещ направо, смешковци, и ние ще ви повярваме, че е ваше дело.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не беше ли от кохортата главни подмазвачи,целувачи и въобще натегачи в напъни за държавна хранилка с абсурдното си поведение на кон с капаци и гьон.. *** като всички в ОПГ-то наречено "партия"
28
9
 
6
 
! Отговори
Име преди 1 година
А защо не се направиха още в първата петилетка от победата на новото начало - новата светлина на тунела-все пак - ГЕРБ ни освободи от игото на комунизма и разкъса оковите като един юнак.Нищо - ще гласуваме колективно отново-за една надежда, за сигурност и малко пуканки.
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да види ремонтА, журналистке.. Ти ли си новата *** Христова? Трудно ще я стигнеш по неграмотност, но виждам, че се стараеш.
26
7
 
19
 
! Отговори
КИРО преди 1 година
Всеки един тротоар, направен от тази прадажна общинска администрация е ПРОВАЛ. Но комисионните са отчетени. Надхвърлят 40%.
25
12
 
25
 
! Отговори
Само питам преди 1 година
Ще слагат ли гербаджиите нови пейки за по -11000 , тоалетната за -500 000 работи ли в градинката на кристал
24
6
 
23
 
! Отговори
Трандафора преди 1 година
Това е най-големият виц - някой ще ти прави тротоари в събота и неделя
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се разходи в центъра, че да види какви са им "ремонтираните ремонти".
22
6
 
24
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Тоя да вземе да обясни каде потъват парите от зелени червени бенбени зони , няма улица вече в софия която гербаджиите да не направиха някаква зонаТо бива прибиране ама това е
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 12 Ако моторът има валиден технически преглед, КАТ няма право да направи нищо. Карат си мотоциклетистите. Не е забранено.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 18 Още преди 4 години от ГЕРБ казаха, че това е последен мандат на Фандъкова.
19
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадоха от де каквото можаха и сега ето ви един тротоар да се зарадвате. Следва преоткриване как се прекопава пясъчник. София от години е с много голям бюджет а резултатите са колкото да се отбие номера.
18
6
 
19
 
! Отговори
Hhh преди 1 година
Баце, аз виждам как улица Кукуш не може да я направите вече 6 месеца. Така като гледам до къде е и как я затваряте за ремонт не съм сигурен, че ще я приключите следващата петилетка Сад Бъд Тру!
17
4
 
20
 
! Отговори
Издънкова преди 1 година
До До издънковаТи да не си оня цайс от снимката и не виждаш реалността?Няма да сте повече на власт на хората им писна от кражбите
16
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя некадърен плешивец ли ще е кандидат за Софийска марионетка на Боко? Досегашната марионетка Фандъкова явно вече се компрометира толкова, че в последните месеци изглежда даже са и забранили да се показва по медиите, за да не дразни публиката. Вместо нея тоя дърдоркобсе изказва по въпроси изцяло от задълженията на кметицата.. Все едно е заел поста вече. Нещо им е грешна сметката обаче, тоя е неизбираем
15
7
 
17
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Ремомт на ремонта, на ремонта, и така за 20 год окрадоха над 200 милиона тези от Шайката.