Ремонтът на жълтите павета - 50 нюанса жълто, а какви са "белите"?

Очаква се скоро да мине инспекция и да бъде пуснато движението
27 сеп 2023 13:40, Александър Попов
109

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ремонтът на жълтите павета е към края си, като очакванията на община и софиянци е до края на месеца движението да бъде пуснато.

По "жълтата" настилка обаче се появиха "бели петна", които предизвикаха нова порция ирония в социалните мрежи.

Всъщност това са павета със стара маркировка, която вече се премахва, видя фоторепортерът ни на място Димитър Кьосемарлиев.

От направения до момента ремонт прави впечатлние, че паветата са в няколко нюанса жълто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А бе как така строителите на метра и магистрали 20 години не могат да наредят 500 ***?
45
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До АнонименТОПЛОФИКАЦИЯ МНОГО ДЪЛЖИ И ДЪЛГЪТ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА НАРАСТВА В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ,А ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ОТКАЗ НА СТОЛИЧАНИ ДА СИ ПЛАЩАТ ТОПЛОТО СТРУВА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КАТО СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ВЪРХУ БВП-ТО НА СТРАНАТА...ТАКА ЧЕ И БЕДНИЯТ ПЕНСИОНЕР ОТ СЕЛО ДОЛНО *** ПЛАЩА ЗА ГОРЕЩАТА ВАНА НА НЯКОЙ СОФИЙСКИ ТАРИКАТ ОТ ЛЮЛИН-5...
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От царско време насам е пълен леш
43
7
 
5
 
! Отговори
Край преди 7 месеца
До 43. Абсолютно си прав. Защо националната детска болница дето ще я правят трябва да е в София. Защо не във Велико Търново или Стара Загора. Децата от Добрич не са ли важни.
42
2
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 месеца
По...добре Фандъкова за...кмет,отколкото Хекимян,поне се...научи за 3 мандата да...реди павета. ( платено...съобщение на сдружение "Компери за Самоков")
41
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ей софиянци > 90 градуса. Колко пари дължи топлофикацията ви на нек? От общинския ви бюджет ли се покриват тези пари. Колко пари получавате от държавния бюджет, захранван главно от косвени данъци? Само вие или целия български народ плаща за издръжката на всичките институции и министерства, които са само в София. Защо например министерството на земеделието трябва да е там. Това, че е пълно със селяни, не означава, че има земеделие. Още мога да пиша, аме ще си изпусните трамвая.
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е някаква пародия ! Вече дори не е смешно !
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
СРЕДНОСТАТИСИТИЧЕСКИЯТ СОФИЙСКИ БЛОК НЕЗАВИСИМО ПАНЕЛЕН ИЛИ НОВО СТРОИТЕЛСТВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕДНА ЧЕРНА ДУПКА,В КОЯТО ПОТЪВАТ МИЛИОНИ...САМО АКО ПОГЛЕНДЕТЕ ПОЩЕНСКИТЕ КУТИИ ВЪВ ВХОДОВЕТЕ И ЩЕ СЕ ХВАНЕТЕ ЗА ГЛАВАТА,С ГОДИНИ НЕПЛАЩАНИ СМЕТКИ,ЗА КОЕТО СЕ СЕТИТЕ-ПАРНО,ВОДА,ТОК,МОБИЛНИ И КАБЕЛНИ ОПЕРАТОРИ,СЪОБЩЕНИЯ ЗА ПОГАСЯВАНИЯ НА КРЕДИТИ,ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ НА РАЗНИ ЧСИ-ТА,ТАКСИ ЗА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ,НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ СОБСТВЕНИК,КОЙ НАЕМАТЕЛ...СОФИЯ БАВНО,НО СИГУРНО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕДНО ПРЕСКЪПО ГЕТО!!!
38
0
 
17
 
! Отговори
Анти Тяло преди 7 месеца
Докато най-ниска цена и най-кратък срок ще са предимство... ще е така!!!
37
7
 
20
 
! Отговори
Планен преди 7 месеца
Изберете си пак кмет от партията на крадците. 6 мандата не могат да навредят 500 павета.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Белите са остатъци от предишна маркировка
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ИМАМ ЕДИН ПРИЯТЕЛ,КОЙТО ИМА ФИРМА,КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С МЕЖДУСЪСЕДСКИ СПОРОВЕ В СОФИЙСКИТЕ ПАНЕЛНИ МАСТОДОНТИ И В НОВИТЕ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ...ОБИКНОВЕНО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ И ЗАТОВА,ЧЕ НЯКОИ НАЕМАТЕЛИ ИЛИ СОБСТВЕНИЦИ С ГОДИНИ НЕ ПЛАЩАТ...ТА ТОЗИ МОЙ ПРИЯТЕЛ КАЗВА:НЯМА ТАКАВА КАША И ТАКИВА ДЪЛГОВЕ ЗА КОЕТО СЕ СЕТИШ КАКТО В СОФИЙСКИТЕ БЛОКОВЕ...НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ НАЕМАТЕЛ,КОЙ СОБСТВЕНИК,КОЙ КОЛКО ДЪЛЖИ ЗА КАКВО...ПРОСТО Е АД!!!ТОК,ВОДА,ПАРНО,КРЕДИТИ,МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ,ИНЕТЕРНЕТ И КАБЕЛНИ ДОСТАВЧИЦИ...
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
учителка по руски от Самоков, 14 години реди павета и пак не става!
33
2
 
14
 
! Отговори
Жоро павето преди 7 месеца
Това не са моите жълти павета...в тях няма нищо жълто,а само сивоч и бяла боя ...
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Майко мила... Един ремонт не могат да направят като хората!!! >:(((
31
1
 
10
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 7 месеца
Няколко нюанса в жълто...приблизително към пачиДрисък...културната забележителност на София...Впечатлен съм...дори и чужденците ахкат от вуъхищение...
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това във фугите пясък ли е? Лелелелелелелеле тези павета са като ледена пързалка само с малко водица. Успех на софиянци след поредния ремонт!
29
9
 
14
 
! Отговори
Софийска баница преди 7 месеца
До Анониме 24 Абе мишок, тия опорни точки, как цяла България плаща парното на софиянци ги пробутвай на седянката на мегдана в родното си село. Защото, ако не е София и още 2-3 големи града, вие по селата и малките градове няма да имате дори улично осветление.
28
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 24Пич никой не ми плаща парното.Преди 10 години за 65 квадрата двустайка почнаха да пращат 500 лв на месец. Платих ги и го спрях.За сведение два климатика работещи на 26 градуса нон стоп едва успяваха да докарат 250 лв по тогавашни цени. Това е една черна дупка за пари.В Сф няма нормалрн човек който да се грее на парно. Може би само някакви изтрещели пенции и роми.
27
0
 
12
 
! Отговори
чазвн преди 7 месеца
До ПроСоТоДа, ама всички селяни сте тука.