Авария спря парното в част от централните райони на София

Очаква се проблемите да бъдат решени в сряда
28 ное 2023 13:20, Красимир Ангелов
49
Авария спря парното в част от централните райони на София
Снимка: БГНЕС

Авария спря тази сутрин парното и топлата вода в част от центъра на София. Засегнати са и части от кварталите "Крива река", "Иван Вазов", "Яворов", както и района около Медицинска академия, предаде БНТ.

Без парно от вчера са и части от "Гео Милев" и "Дианабад".

Топлоподаването ще остане прекъснато и тази нощ, показва справка в сайта на "Топлофикация София".

Очаква се то да бъде възстановено утре между 5 ч. сутринта и 17.40 следобяд като за всеки район е посочен различен час.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: парноавариябез парно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Парното е евтино и перфектно, няма как да постигнете такава топлина с ток ако ще и с камина. Има обаче едно НО, всички в сградата да ползват, да не се циганеят, да не крадат и да не си го изключват, това в БГ е почти невъзможно!
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Преди тридесет години установих, че дружеството не прави никакви сметки , а надписва как му дойде. Така първо прекъснах връзката при водомера от сградната инсталация и минах на бойлер. Сметката ми спадна от около 20лв месечно. Свалих и радиаторите минах на ток от свободния Пазар -; ДПИ. Така се разведох с Дружеството. И не сбърках
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Централно Отопление е стар метод от СССР . Този начин на отопление е неизгоден за сгради на разстояние повече от стотина метра от източника на топла вода както е ТЕЦ- а. Затова дружеството разкопава постоянно улици, градини за ремонт. Загубите са огромни и се плащат от всички в Държавата
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Евроатлантика Терзиев вече от цели 2 седмици управлява, а само докарава сняг, чупи дървета, спира парното, не почиства улиците, хлътва жълтите павета, предизвика протести пред стадиони, рути подлези - все негови проблеми!
42
2
 
9
 
! Отговори
Аре! преди 4 месеца
Честита демокрация, другари столичани-атлантици! Да живее пазарната икономика и за вас! Добре дошли в България!
41
2
 
13
 
! Отговори
Fena преди 4 месеца
До 41. Много правилно! Десни, пазарни реформи трябват в дясна София. 30 години първо Булгаргаз, после БЕХ им плаща сметката, но сега се сетиха, че са десни? Смях.... Всъщност тръбите на снимката са от 1973 година и повечето заварчици са били руснаци.... Много приказки, ама няма професионализъм. Ако някой разбираше поне малко от физика и термодинамика, щеше да затвори всички кранове на този злощастен ТЕЦ още вчера.
40
3
 
6
 
! Отговори
Анонимна преди 4 месеца
Моето семейство си плаща парното и топлата вода, дори ни се налагало да взимаме заем, за да не ни заведат дело. Плащаме си и за сградна инсталация.
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нужни са реформи в Топлофикация-София. Десни реформи, приватизация, частни инвестиции и събиране на всички дългове на софиянци чрез съдия-изпълнител. Продажба на скъпите софийски имоти на капиталистите софиянци. София трябва да бъде капиталистически, пазарен и либертариански пример за цялата държава. Всички пазарни реформи първо да се прилагаат в дясна капиталистическа София.
38
0
 
8
 
! Отговори
Терзиев, преди 4 месеца
къде си?! Фащай лопата! До края на работния ден да е отстранена аварията!
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВА ЛАВИНА ОТ ДЪЛГОВЕ ВСЛЕДСТВИЕ НА НЕПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИ ОТ СТОЛИЧАНИ ЩЕ ЗАТРУПА БЪЛГАРИЯ...ДОРИ БОГАТАШИ ОТ ПАЛАТИТЕ В БОЯНА И СИМЕОНОВО НЕ СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ!!!
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
КРАЙНО ВРЕМЕ Е И В СОФИЯ ДА ДОЙДЕ ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА И КАПИТАЛИЗМЪТ И ДА ОСЪЗНАЯТ,ЧЕ ТАТО ГО НЯМА ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 25 ГОДИНИ,СЪЩО И ДРУГАРЯ БРЕЖНЕВ...ВСЕКИ ВТОРИ СТОЛИЧАНИН IT СПЕЦИАЛИСТ,СЕДНАЛ ДА ДАВА АКЪЛ НА ТОЗИ И ОНЗИ,А ТОЙ САМИЯТ ГО МЪРЗИ ДА СИ ПУСНЕ ВОДАТА В ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ И ДА ХВЪРЛИ ДВЕ ЛОПАТИ СНЯГ ПРЕД ВХОДА СИ...А ПЪК СМЕТКИТЕ МУ ДА ГИ ПЛАЩА ДОРИ И БЕДНИЯ ЧОВЕЧЕЦ ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА СТРАНАТА,КОЙТО ГЛАДУВА,НО СИ ПЛАЩА ВСИЧКИ СМЕТКИ РЕДОВНО...
35
1
 
11
 
! Отговори
хе хе хе преди 4 месеца
Нищо де, малко капитализЪм и за баш столичаните. Че те горките бленуват за пазарна икономика, но още си живеят в социализЪма и цял народ им плаща парното. Сега малко да усетят как е на "свободния пазар" на електроенергията. И да се радват, че не всичко е солари, защото щяха да се стоплят на нуки. И така:)
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 30: Напротив, в приватизациите (съ)участват и местните дерибеи, така че не е само "Софията". А ако ви е било "мило и драго" по места, трябваше да защитите икономиката си, а не да се свивате като мишки. Миньорите излязоха на протест лятото, а тука от първия ден не спряха да вият как шатрите им пречели да минават с таралясниците си по магистралата.
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
СЕГАШНИЯТ КМЕТ ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА РЕШИТЕЛНО И В ДЪЛБОЧИНА В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДЪЛГЪТ ЩЕ НАРАСТВА В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ВЛОШАВАТ.РЕФОРМИ И ПРИВАТИЗАЦИЯ НА СОФИЙСКАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ...В БЛОКОВЕТЕ ПО КВАРТАЛИТЕ Е АД ОТНОСНО СМЕТКИТЕ ЗА ТОПЛО-МАСОВО СТОЛИЧАНИ ОТКАЗВАТ ДА ПЛАЩАТ ИЗКОНСУМИРАНАТА ЕНЕРГИЯ.ДОРИ БОГАТАШКИ РАЙОНИ КАТО ЛОЗЕНЕЦ И БОЯНА СЪЩО ИМА ПРОБЛЕМ СЪС СЪБИРАЕМОСТТА НА СМЕТКИТЕ И МАСОВО НЕ СЕ ПЛАЩА ОТ ХОРА,КОИТО КАРАТ КОЛИ ЗА ПО 100-200 ХИЛЯДИ ЛЕВА.
32
0
 
9
 
! Отговори
Ристо преди 4 месеца
Онази брадясалата госпожица ББ от Спаси София защо не пищи на умряло като преди?!?
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Софийските либертарианци от телевизиите да оправят София по либертариански. Продават и пробутват либертарианствво за народа, а те обичат комунизъма.
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Софиянци, съберете си дълговете на Топлофикация и ги платете. Няма безплатен обяд и парно. Плащайте си сметките. Още живеете като през Бай Тошово време.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименУЖ ДЕСНИ СА СТОЛИЧАНИ И НЕ ИСКАТ КОМУНИЗЪМ ПЪК ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЯТ В ТАТОВО ВРЕМЕ КОГАТО СЛЕД БРАТСКА ЦЕЛУВКА С ТОВАРИЩ БРЕЖНЕВ ПОТИЧАХА РЕКИ ОТ БЕЗПЛАТЕН ПЕТРОЛ И ГАЗ И РАДИАТОРЪТ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПИПНЕ ОТ ТОПЛИНА ,А СТОЛИЧАНИ ОТВАРЯХА ПРОЗОРЦИТЕ ДА ИЗЛИЗА ТОПЛОТО И ГОРЕЩАТА ВОДА ШУРТЕШЕ С ЧАСОВЕ В БАНЯТА!!!
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Софиянци дават съвети за приватизации на цялата държава, а за София не искат и не дават. Защо? Те искат да живеят в комунизъм, а провинцията да живее в дивия капитализъм. Напротив, всичков София трябва да се приватизира. Капитализъм за капиталистите, социална държава за народа.
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Софиянци сега да отидат в кабинета на кмета на топло напрактика той е шефа на Топлофикация