Дрифт в пешеходната зона на храма "Св. Александър Невски", колата – на трупчета

Шофьорът имал и други 7 нарушения
74
Дрифт в пешеходната зона на храма "Св. Александър Невски", колата – на трупчета

Шофьор реши да показва умения в дрифта в пешеходна зона, но в крайна сметка "геройството" му е заснето и ще му излезе скъпо. За последствията съобщи столичния кмет Васил Терзиев.

"Едно от безобразията, към които ще сме безкомпромисни. Ден след като запалихме коледните светлини в пешеходната зона на храма „Св. Александър Невски“, камерите ни засякоха дрифтене на коли на площада.

Това не само е неприемливо, но е и опасно за хората. Пешеходната зона трябва да е сигурна за всички през цялото денонощие.

Веднага уведомих директора на СДВР за случая и поисках бързи действия. Ето резултатите:

Автомобилът на нарушителя е спрян от движение за три месеца и на шофьора е съставен акт. Очевидно това не е първият път, когато този човек е престъпвал закона – днес му бяха връчени и седем фиша от предишни нарушения.
На площада е имало и други превозни средства, които са нарушили пешеходната зона. Те също се идентифицират и ще бъдат санкционирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: дрифтСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
1
 
! Отговори
ПП ДБ преди 4 месеца
Така е в щатите какво се възмущавате?Там всички са пияни и друсани а на всичкото отгоре и въоръжени с автоматични оръжия.Така трябва да е и тук защото преди 1990г това го нямаше и тука не е виновна чалгата а демокрацията и така ще бъде който не му харесва да ходи в Германия при емигрантите.
63
1
 
6
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 4 месеца
Тоя май е ония Фиков който е над закона .... хахахах вахти и комедийната държава сме ..
62
21
 
4
 
! Отговори
Васил преди 4 месеца
Голяма драма от нищото. Няма никакаъв проблем че се е врътнал на широкото пространство няколко пъти. Толкова сте злобни тук в коментарите, че ще се погубите сами себе си... дишайте
61
4
 
8
 
! Отговори
Невинното дете, преди 4 месеца
станало жертва не неопитност при потегляне с мощната си кола,ще се яви с мастит адвокат,ще оспорят пред съда основанието за наложеното наказание,ще поискат извинение от СДВР и обезщетение,както и водачът да бъде награден поради факта, че все пак успява от третия опит да овладее автомобила без превъртане на гуми и не е допуснал ПТП или застрашаване живота и здравето на гражданите.Това ще стане разбира се само ако ненормалникът е дете на известни,богати,властимащи родители,а не някой си
60
0
 
23
 
! Отговори
Патриот преди 4 месеца
Защо при тези простотии марката винаги е една и съща?
59
2
 
39
 
! Отговори
Е, хайде спрете се! преди 4 месеца
Поредният комплексар чалгар, който не си е уредил живота и си избива комплексите, правейки простотии...и то пред храма. Какво доказват с тия дрифтове, не знам. Мислят си, че са големите мъже, а всъщност са мижитурки, жалки и необразовани хора.
58
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво на кмета, при фандъка беше ежедневие това
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Голяяямо геройство! Даул!
56
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Във всяка нормална държава дрифтене пред главният духовен храм на страната би довело до огромни проблеми на извършителя.Дано и тук да почне да става така.
55
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Крайно време е полицаите да взимат 50% процента от глобите за да имат стимул да ги налагат.И пак 50% ще влизат в хазната. И гражданите и полицаите ще са доволни, а престъпниците ще са наказани. Защото сега глобите са от дъжд на вятър, полицаите-пасивни, хората-отвратени, само престъпниците-доволни и безнаказани. И хазната нереално празна откъм глоби
54
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя да вземе да издрифти така пред главната джамия в Саудитска Арабия и да чака да види какво ще му се случи
53
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Живея близо до Александър Невски. Тия дрифтове ги имаше през целият мандат на Фандъкова и никой не взимаше мерки. Всяка вечер *** с коли се събират там за дрифтове. Снощи(неделя) също бяха там 10-ина коли. Момчета и момичета по колите, слушат чалга. И чакат удобният момент да дрифтят. Така че там си е правило, а не изключение. Браво на новият кмет, дано да ги излекува бързо от простотията
52
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо само Три Месеца и глоба, бе???? Конфискувай му колата и му отнеми шофьорската книжка и да ходи на шофьорски курсове отново!
51
1
 
10
 
! Отговори
Бах мама му. преди 4 месеца
Тоя кърти жълтите павета.
50
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
С неограничени права се ползваха "дечицата" на онези, срещу които преди повече от 30 години скочиха искрените,но наивни седесари. Днес децата на тези някогашни "дечица" са олигарси, столични кметове и т.н. За тях не важат правилата.-----Колко често децата на някогашната номенклатура са си позволявали да "дрифтят" по жълтите павета?
49
2
 
7
 
! Отговори
Еее преди 4 месеца
браво на родната милиция!
48
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Истински Седесар - С неограничени права се ползваха "дечицата" на онези, срещу които преди повече от 30 години скочиха искрените,но наивни седесари. Днес децата на тези някогашни "дечица" са олигарси, столични кметове и т.н. За тях не важат правилата. Не се прави на ударен.
47
23
 
2
 
! Отговори
Истински Седесар преди 4 месеца
Не бива да се ограничава свободата на честните частници и децата им! Това са хората които градят, творят и създават богатството на народа. Без тях ще гладувате безработни или ще емигрирате!
46
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нечие синче или бхаратец, който още от дете е научен, че за него правилата не важат?
45
22
 
7
 
! Отговори
Тъпите страдат! преди 4 месеца
Много лае терзийчето, ама тоя с бавареца че му дърпа ушичките. То да кажеш, не е като да глобяваш и да наказваш!