БСП: В сватби в СОС няма да участваме, няма и да кумуваме

София според него вече е в аварийно състояние
15 яну 2024 11:52, Елка Василева
31
БСП: В сватби в СОС няма да участваме, няма и да кумуваме
Снимка: архив, БГНЕС

"Ние в такива сватби няма да участваме и дори няма и да кумуваме". Това заяви пред БНР председателят на БСП-София Иван Таков относно блокажа в Столичния общински съвет и предстоящата днес среща в Общината.

Още по темата
"Дали ще има бял дим днес над Столична община - мога да ви кажа, че нашето отиване на тази среща е свързано по скоро с желанието ни от самото начало да говорим по нашите приоритети, които сме задали още в предизборната кампания, а и преди това. Вече не мога да разбера кой точно кани", коментира той и декларира, че винаги ще участват в конструктивни разговори, които могат да доведат до добри решения за града, защото по думите му той вече е в аварийно състояние.

Таков обаче уточни, че това не означава по никакъв начин, че ще участват в разговор за избор на председател на Общинския съвет днес.

"Ние имаме наше решение. Ние сме издигнали наш кандидат за председател на СОС. Аз на този етап въобще не виждам защо трябва да променяме тази позиция", изтъкна той.

Според него, за да се намери изход от ситуацията с председателя на СОС, трябва да се мисли в тези разговори да участват всички групи в Общинския съвет.

Общи действия нито с ГЕРБ, нито с която и да било друга група в СОС не сме имали, декларира Иван Таков относно искането за извънредно заседание днес по темата за програмата за саниране. По думите му нежеланието за участие в тази среща е тяхна позиция.

По думите на лидера на БСП - София не са изключени и нови избори за Общински съвет, но според него разумът ще надделее и ще се стигне до избор на председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Альо, БСП-БКП-КПСС! Не се правете на ощипани девици, Нинова! В какви ли не коалиции и далавери сте били и сте, чет нямат! ДС, НДСВ, ДПС, СДС, ИТН, "***", ... Просто не ви се работи, ако не сте наредени на софрата до баницата и курбана! Вече 80годинки сте в батака с двата крака, Нинова! Сега с др.Румен Зеленият Чорап Радев на Мутрофанова в краката пълзите! Тръпка сте само на взели-дали над 80-те и на неграмотни роми от махалата на Ванчето Глигорова!
27
0
 
3
 
! Отговори
зад бузлуджа преди 3 месеца
е смее ли некой да ви покани като ви знаят колко сте крадливи
26
0
 
3
 
! Отговори
абе такОФ преди 3 месеца
нема да участвате щот не са ви поканили , ако ви поканят ше сте първи по присъствие .
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И оня таков и тоя такова нищо не работят само ривът та съ дерът а столицата е в калта.
24
0
 
4
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
тоя таков какво работи ?!
23
0
 
2
 
! Отговори
ПйеПйе и Дйе Бйе преди 3 месеца
в немощ сме, във всякакъв аспект, ше управляваме ама с тези гласове, които взехме, на дъното в историята за избори на столичен кмет сме, ние сме некадърници, ужас, помагайте. Да живее дъгатааа и украийне
22
0
 
4
 
! Отговори
дедо ви преди 3 месеца
абе таков , вас никой никъде не ви кани ама вие сами се бутате , още се надявате на пълна трапеза
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това комунистическо отроче забило ли е един пирон някога,че да раздава акъл.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеко е Таков,какво му се чудите.Питайте баба Лили
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не участвайте. С това темпо съвсем скоро ще има нови избори за общински съвет. Тогава ще останате с много по малко съветници, всички вие които блокирате работата на общината...
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия хем блокират работата на СОС, хем не искат нови избори, защото знаят че при нови избори изобщо няма да влязат там.
17
1
 
7
 
! Отговори
МОЧА се подхихилква: преди 3 месеца
Ще ме режат с флекс а...???!!! А сега искат червена сватба...АРЕ ЪРььь У ЛЕВО !!!! НО ПАСАРАН ДРУГАРЕ И ДРУГАРКЕ от задругата на ПП-ДБ!!!!
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еййй,хората са ви избрали да работите,а не да извивате ръце.Вземайте си ромката и дим да ви няма.По -добре нови избори,отколкото мъка без край.
15
1
 
3
 
! Отговори
Абе ей... преди 3 месеца
За какви сватби говоеиш бе...? Тука става дума за ЛГБТ сглобка....!!!! Кумуването е от ДуПиСе и компания...
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
нови избори за сос, тези от герп, бсп и *** блокират работата следователно нямат работа там, цял град да е заложник на отмъщение и наказание на загубилите!
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички,които правят бойкот,явно искат да им се плати.Ако бяха гербавите на първото място,досега да са си напазарували подкрепата.
12
0
 
3
 
! Отговори
До 6! преди 3 месеца
Едва ли Терзиев е използвал изразът "червена сватба" в смисъла й от Игра на тронове! По-скоро повтори използваната преди него фраза в някои медии!
11
3
 
3
 
! Отговори
Off преди 3 месеца
Този вода не пие.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Софийската община всички ли са внуци на виши членове на БКП, политбюро?
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еййй срамота пред бащите и дядовците ви имаше как да разбрерат,че се не разбирате с терзийката и другата партийна шшлака. Едно време са играли карти и са ви взимали по резиденциите по морето, сега каква стана. Като сте били малки сигурно и на паметника на *** са ви водили всичките пребоядисани да се кълнете в дружбата със сесесер. Сега сте атланти и бизнесмени...бухахаххахахха