Бонев проплака: ГЕРБ и икономическа сглобка превзеха СОС

Защо изгасна тока на прословутото заседание?
11 фев 2024 09:38, Александър Попов
95
Бонев проплака: ГЕРБ и икономическа сглобка превзеха СОС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заседанието на Столичния общински съвет в четвъртък продължи близо 13 часа и със сигурност ще влезе в политическата история. Общинарите избраха председател на СОС, шефове на комисии и всичко това на фона на скандали, напускане на заседанието и загасен ток.

„Напуснахме заседанието, защото нямаше смисъл след всички опити за нормализиране на ситуацията за избор на комисии да останем и да легитимираме завладяването на СОС от ГЕРБ. Няма как с 23 общински съветници да управляваш. Пролича си кой е мнозинството“, заяви общинският съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонев.

Според него трябва да се търси отговорност от тези, които си прокараха политиката за комисиите – ГЕРБ, БСП, „Синя София“ и отцепниците от „Възраждане“.

По думите му тяхната сглобка е на база финансов-икономически стимул.

Още по темата
"Двете най-важни комисии бяха дадени на ГЕРБ, това им го осигуриха всички останали партии. Предложих председателите на комисии да не се избират в четвъртък. Ако три месеца не сме успели да се разберем за председател, за ден да успеем да се разберем за комисии е малко вероятно. Всички останали казаха, че днес трябва да се действа. Ние се съгласихме БСП да имат председател на Комисията по здравеопазване и транспорт. А герб да вземат комисиите по икономика и образование. Ние давахме на БСП това, което така или иначе получиха, защо те избраха ГЕРБ. Всяка една среща, която имахме с БСП те започваха с „искаме ревизия на управлението на ГЕРБ“, обясни Бонев.

Кой загаси тока?

Георги Георгиев знае, че в СОС има адаптер, който автоматично гаси осветлението в 21 часа. Използват нещо толкова елементарно, за да сипят лъжи в ефир, каза Борис Бонев.

Ще има ли избори?

„Стана ясно, че след преброяването на флашките за Васил Теризев има повече гласове от отчетените. Ние не се притесняваме от нови изброи. Притеснява ни, че представители на ГЕРБ, начело с Бойко Борисов казват, че ще има нови избори. Това е странно, защото би следвало съдът да е независим“, коментира още Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Борис Бонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Що реве Бонка бе?:)))))))))))
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Public enemies ТИ СУРИОЗНУ ЛИ- НАПУСКАМЕ И ОТИВАМЕ В ЕВРАЗИЯ- И ТАМ ВСИЧКО НАТУРАЛНО Е ЕВТИНКУ- МАЛИЙ КАК СЪ ОФЕКАЛИ И ДА ИМА КОЙ ДА ТИ ВЕРВА- АМИ НЕ ИСКАМ В ЕДИН СЪЮЗ С ФАШИСТИТЕ ОТ НАЦИСТКА РАША, С ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ, С МРЪСОТИЯТА И МИЗЕРИЯТА В ИНДИЯ С ФАВЕЛИТЕ НА БРАЗИЛИЯ- НЕ ИСКАМЕ В ЕВРАЗИЯ И БРИКС- АМИ ДА ОСТВИМ БОГАТА ЕВРОПА И ДА НАВЛЕЗЕМ ДО ГУША В МИЗЕРИЯТА НА НАЦИСТКА РАША.
45
2
 
18
 
! Отговори
Public enemies преди 2 месеца
Лидерите на ПП са карикатурни образи на това колко глупав може да бъде човек дори на външен вид да изглежда добре и интелигентен, особено Киро занършил Харвард а не знае английски.
44
1
 
5
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 месеца
Ква Митрофанова бе?Бойко щом се завърна значи няма Митрофанова!
43
5
 
5
 
! Отговори
Public enemies преди 2 месеца
ЕС и ползи на България от това - промишленост почти унищожена, милиони бо клуци от Западна Европа заливат без мита преминаващи граница българския пазар.
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Ние не се притесняваме от нови изброи. " - Васко си скри Поршето за кампанията, даже и служебната си кара за седмица. А после му изгониха мутричките от СУ ... Тоя ли ще избират.
41
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Герб, Възраждане , БСП атакуват мощно. Последния бастион на Европейския съюз в България София ще падне скоро. Митрофанова вече си е поръчала червена рокля за парада на победата.
40
0
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Е, нали София беше "ваша"? И вие бяхте мнозинството... но така е, когато само знаеш да се оплакваш и да търсиш вина у другия.
39
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Направете вазелина безплатен и си живейте живота.
38
0
 
19
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 месеца
Преди година като им разправях тук на разбирачите,че Бойко ще се върне на бял кон от Банкя и пак ще управлява София и България те ми се смееха и повтаряха глупостите си за чекмеджета,кюлчета,пачки и Бай Ставри.Кво стана,а?:):):):)
37
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато непрекъснато някои ни натрапват какъв бил Бонев като сексуална ориентация разбирам, че ги тресе хомофобия. Да не би някой обратен да ви е напънал, бре? Да не се пострадали отзад?
36
3
 
19
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 месеца
Имам един въпрос към хората гласували за Бонев - Как и Защо ?Та това е най-противния Гей в България .
35
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баце е дал заповед София да бъде смачкана . Герб с техните хора БСП, Възраждане, Вили изпълняват заповедта.
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Небръснат мyджахидин щял да спасява София, хайде холан БЕее!
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сглобки всякакви ще има! Свиквайте! Сегашната в СОС е ГЕРБ+БСП+дядо Вили "Антикомуниста" и слафчувците. В понеделник може и да е друга, във вторник трета, в сряда четвърта и т.н. А София все повече ще добива вид на гето!
32
1
 
19
 
! Отговори
Бай Танас преди 2 месеца
Хвани се нещо да работиш бе момче!
31
1
 
20
 
! Отговори
ПП-ДБ преди 2 месеца
Бонка се беше нагласила за началник, ама я изпързаляха всички. Даже и нейните. Сега и да плаче, няма кой да я чуе
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бончо, вземи да работиш, стига си мрънкал. Нали знаеш на крива ракета и космоса и пречи
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ами ако тоя хленчо го беше подкрепило БСП тогава нямаше да им сглобка. тоя е кръгла нула
28
2
 
11
 
! Отговори
Боли ли!? преди 2 месеца
Просто приложиха практиката на ПП-ДБ на национално ниво! Не ви харесва!? Ама ви харесва когато го прилагате спрямо политическа партия на поредно първо място след легитимно проведени парламентарни избори! Да не говорим за недоразумението, което си избрахте за кмет и занулихте София, която претендирате, че обичате!