Бонев проплака: ГЕРБ и икономическа сглобка превзеха СОС

Защо изгасна тока на прословутото заседание?
11 фев 2024 09:38, Александър Попов
95
Бонев проплака: ГЕРБ и икономическа сглобка превзеха СОС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заседанието на Столичния общински съвет в четвъртък продължи близо 13 часа и със сигурност ще влезе в политическата история. Общинарите избраха председател на СОС, шефове на комисии и всичко това на фона на скандали, напускане на заседанието и загасен ток.

„Напуснахме заседанието, защото нямаше смисъл след всички опити за нормализиране на ситуацията за избор на комисии да останем и да легитимираме завладяването на СОС от ГЕРБ. Няма как с 23 общински съветници да управляваш. Пролича си кой е мнозинството“, заяви общинският съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонев.

Според него трябва да се търси отговорност от тези, които си прокараха политиката за комисиите – ГЕРБ, БСП, „Синя София“ и отцепниците от „Възраждане“.

По думите му тяхната сглобка е на база финансов-икономически стимул.

Още по темата
"Двете най-важни комисии бяха дадени на ГЕРБ, това им го осигуриха всички останали партии. Предложих председателите на комисии да не се избират в четвъртък. Ако три месеца не сме успели да се разберем за председател, за ден да успеем да се разберем за комисии е малко вероятно. Всички останали казаха, че днес трябва да се действа. Ние се съгласихме БСП да имат председател на Комисията по здравеопазване и транспорт. А герб да вземат комисиите по икономика и образование. Ние давахме на БСП това, което така или иначе получиха, защо те избраха ГЕРБ. Всяка една среща, която имахме с БСП те започваха с „искаме ревизия на управлението на ГЕРБ“, обясни Бонев.

Кой загаси тока?

Георги Георгиев знае, че в СОС има адаптер, който автоматично гаси осветлението в 21 часа. Използват нещо толкова елементарно, за да сипят лъжи в ефир, каза Борис Бонев.

Ще има ли избори?

„Стана ясно, че след преброяването на флашките за Васил Теризев има повече гласове от отчетените. Ние не се притесняваме от нови изброи. Притеснява ни, че представители на ГЕРБ, начело с Бойко Борисов казват, че ще има нови избори. Това е странно, защото би следвало съдът да е независим“, коментира още Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Борис Бонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
10
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 2 месеца
КОЙТО МОЖЕ ГО ПРАВИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ТЪРСИ ВИНОВНИ.
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бонев ви беше приготвил за интимна сглабка със Зографски.
25
2
 
21
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Бонев и Терзиев спечелиха изборите но как помните ли как социолозите даваха огромно предимство на тези господа а действителността е друга Бонев да беше излязъл да прибереш падналите клони шумата калта някаква арка сложена пред Ал Невски Защо Бонев не снимаш нередности сега защо Оставка и нови избори за кмет и съветници
24
2
 
26
 
! Отговори
КОЙ ГИ ИЗБРА ТИЯ? преди 2 месеца
ТИЯ И ДЕТСКА ГРАДИНА НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ТА СОФИЯ ЛИ?
23
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ооо, форумните мишки, църкате ли. Пак ли плюете по всичко и всички. Баси непотребните мишоци сте.
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бонев, защо ревеш бре?! Кой ти изпи акъла да се коалираш с Мравояда и Васко Ухото? И да ревеш и да не ревеш все тая. Герберите ви прекараха всичките. Мафията пак ви победи! Ще стоите и ще мълчите, пък белким ви дадат по някоя и друга трохичка, да не останете съвсем гладни!
21
2
 
22
 
! Отговори
Майора преди 2 месеца
Мис Бони , м човек ако е идеален и без нарушения , няма защо дасе страхува! Публична тайне е как чрез флашките и подписване на протоколите от неоторизирани лица , спечелихте изборите! И ако съдът докаже това , то изборите се касират и се провеждат нови ! Няма какво повече да се чудиш! Видя се че за теи месеца освен глоби нищо не направихте за София и тъй като сте първа силатрябва да управлявате без да се оплаквате!
20
3
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Плямпането и бездействието на въздухаря Бонев омръзнаха на всички.СОС е избран, за да работи и общинарите намериха формулата това да се случи.Сега Бонев ще може да се занимава с единственото,което може.Да критикува и коментира.
19
8
 
3
 
! Отговори
БойкоTV преди 2 месеца
"Проплака" - миcиpкaтa подава пас на ГЕРБ-аните тpoлoве. Подлага им. Гледайте долу какво става. А за мис Тони, дето блокира Столицата и орева орталъка - нищичко.
18
3
 
23
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 2 месеца
С 200 Мис Бони, с 200 :)
17
2
 
20
 
! Отговори
РОЗОВИ ПОНИТА преди 2 месеца
ПРЕЕВАХА НИ, НО НИЕ СМЕ СВИКНАЛИ, ДАЖЕ НИ Е ГОТ!
16
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това нещо ще почне ли да работи и ще спре ли да се оплаква?
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Инпутенти са ПП и бончо
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 22. Ха-ха-ха, променлив ***, много скоро вашата променлива приказка ще свърши - вървите само надолу и надолу.
13
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Най-добре ще е всички партии освен ПП-ДБ и СС да напуснат софийска община. Така най-накрая СОС ще заработи.
12
1
 
30
 
! Отговори
Shark преди 2 месеца
Това момченце вече дали е наясно, че София не беше лъжица за неговата уста. Прекалено никой е, за да му бъде дадена София. Няколко души му нагряха шушоните че е много кадърен и той се хвана.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И ВИЕ ИМ ПОМОГНАХТЕ.ЗАЩО НЕ ОТИДОХТЕ НА ИЗБОРИ?Г...ЦИ.Както стана с главения прокурор, както стана и в държавата, така и в столицата.Излязохте големи .г....ци.
10
7
 
5
 
! Отговори
Public enemies преди 2 месеца
И все пак времето на Боко изтича, ПП са тотален провал интелигентни безмозъчни тикви ще намерят ли проруско ориентираните партии подходящи лидери за да вземат властта в България в свои ръце :)
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя е по-зле и от жена в цикъл. Вечно е недоволен.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На ти си кукличките, дай си ми парцалките! На мен мама ми каза да не си играя повече със тебе.