Тежка катастрофа на Околовръстното

Пострадала е в реанимация
3 апр 2024 09:13, Инна Ангелова
12
Тежка катастрофа на Околовръстното
Снимка: БГНЕС

Рано тази сутрни в 06:46 ч. е подаден сигнал за тежка катастрофа на Околовръстния път на София между кварталите "Суходол" и "Горна баня". Пострадало е момиче на 20 години.

Ударили са се два леки автомобила. Нанесени са материални щети и по двете возила. За 9 минути спешен екип е пристигнал на мястото. Там е изпратена и пожарна. Пострадала е 20-годишната водачка на една от колите. Тя е с множество наранявания, настанена е в реанимацията на УМБАЛ "Света Анна".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Софиякатастрофа
Още от София
Вълка заблуждавал общината с бременни кошути и уж стари сгради
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
FUCKEU преди 4 седмици
Добре дошли в американската територия България.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ами вече като си купуват книжките, така ще е.
9
5
 
6
 
! Отговори
Аз като дойда в преди 4 седмици
България си взимам през последните години само тежък джип (SUV)! Като следвал физика знам преимуществата на механичния импулс! Ако започнат да дават танкове под наем за каране по улиците аз ще съм първия!
8
2
 
15
 
! Отговори
ne stava преди 4 седмици
Нали се сещате, че със скрити в храстите триноги превенция не се получава... само някакви смътни касички се пълнят, пълнят, а хората се избиват по пътищата (ако може да се нарекат пътища тези разбити, раздрънкани просеки...). Какво като триногата снима джигита с 200 км/ч, никой не го спира, той и не разбира и след 500 м прави касапница... Там където има ясно означен физически и видео контрол, там има някакво подобрение, смисъл и полза за безопасността.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Малко са радарите на околовръстното. Сложете ОЩЕ. Трябва да се напълни бюджета от глоби. Слагате знак 30 и хранилката да започне !
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Много бързат да карат. Станат на 18 и хайде зад волана. Няма лошо, но при липса на възпитание и чалга култура кифлите си вярват, че са някакви спецове зад волана и могат да говорят и по телефон и да карат и да пишат във вайбър. Пълно е с такива.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пострадалата жена има три нарушения с фиш, а другият шофьор е с 16 нарушения, предаде bTV. (Другият е "младо момче", а момичето не е на 20, а на 22)
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ОколоМръсното Шосе !
3
3
 
14
 
! Отговори
Никос преди 4 седмици
Някоя провинциалистка в София отново си е мислела за големия кораб който я е лашкал цяла нощ .
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
стигнала е за където е бързала. онзи ден гледам едно лапе на 20г с 25г бмв минава на червено без да му пука, пешеходците се разбягаха и за малко да стане мелето. положението е ужас и на никой не му пука, аз полицай в града не съм виждал от месеци и всеки си прави кой каквото иска
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Анимационния герой ще го ре-анимират и след няколко седмици ще е готов за нови изпълнения.