Как да накарате бившия да съжалява

Грижете се за себе си
12 май 2024 17:15, Михаела Лазарова
51
Как да накарате бившия да съжалява
Снимка: Istock

Ако сте от малцината късметлии, може би сте се разделили с бившия си приятел цивилизовано и все още поддържате приятелски отношения. Но в повечето случаи става точно обратното – някогашната любов се превръща във война.

Искате ли да накарате предишния си партньор да съжалява, че сте се разделили? Ето и няколко съвета как да направите това:

Станете по-добра версия на себе си

Бъдете честни и признайте пред себе си – защо смятате, че любимият ви е напуснал? Може би сте спрели да спортувате, отпуснали сте се и вече не сте толкова привлекателни? Само вие знаете какво е привлякло вашия партньор и защо той е бил очарован от вас в миналото. По същество всяка промяна към по-лошо може да доведе до раздяла. Преди раздялата, партньорът ви може да каже нещо от сорта на: „Вече не те разпознавам“ или „Ти не си същият човек, с когото излизах“.

Най-честите причини за раздяла са: развитие на досадни или вредни навици; напълняване или отслабване; флирт с други; лъжи или пък изневяра. За да върнете любимия човек, можете да коригирате специфични недостатъци, независимо дали става дума за външен вид или поведение (например пушене). Промяната към по-добро е не само най-добрият начин да накарате бившия ви да иска да се съберете отново, но също така ще подобри самочувствието ви и вероятно здравето ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: раздялалюбовразвод
Още от София
Калин Стоянов: МВР не е агенция за недвижими имоти, общината да осигури паркинти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жени, които разсъждават с термини като чичка или чичаци, не стават. Избягвайте ги. На мъжете им трябват свестни жени, а не такива
41
0
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
Може да се разведете с него, после всеки път на вечеря му напомяйте че той и роднините му са виновни. Между другото отмъщението не е християнско и недейте. Най добре е всякакви дразнители да се игнорират, мисля че се побъркват тогава.
40
2
 
3
 
! Отговори
Жена преди 1 седмица
Като чета в коментарите долу колко комплексара са се изказали, нищо чудно, че много жени предпочитат мъж извън пределите на бг. На 25 не съм мечтала за чички на 33 и нагоре, но мечтите са безплатни. А сега чички на моята възраст да се правят на вървежни пред 20 годишни пък, съвсем ми е смешно. Все едно ние, оплютите жени по долу, да сме вървежни при 20 годишните. Има възможни и невъзможни неща.
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До бат илийчо Това, което казваш, е правилно. Но искаш ли я за съпруга при 1. По-висок риск да те зареже. След 5-6 партньора шансът жена да се задържи в брак отива на 20%. 2. Всеки да ти вика, че си прибрал оправената и невзета от други. 3. Вкъщи да се прибираш и тя да ти мели постоянно заради изградените си навици. 4. Да те приема за компромис, защото е искала друг, който не я е взел. 5. Да не може да ти роди деца. За един път става и са доста вървежни, но за повече почти никой не взима такива.
38
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 38 Тук говорим доколко жена на 35 е привлекателна като на 30 или 20. Ако все по-малко мъже я харесват и са все повече такива, които тя в пика си не би погледнала, то поуката е, че трябва да мисли как да си запази семейството и мъжа. Това е лесно, защото мъжете не искат много от жените. Проблемът е, че жените не са готови грам да положат усилие и после реват защо остават сами.
37
1
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 седмица
На 35 год една жена е алащисала от всякъде и с такава става убаво мандръсанье.Немат задръжки ви казвам.Особенно кът ги засърби.
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
35 годишните жени не стават за нищо, точно както и 60 годишните мъже! Единствената разлика е, че някои от 60 годишните мъже имат кинти, което им придава някаква относителна стойност в очите на някои алчни писани. 35 годишните жени обаче съвсем не са изтрябвали на никого.
35
2
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 1 седмица
Защо не попиташ 35-годишните жени какво мислят за връзка с 60-годишен? Зрелите мъже и по-младите дядовци може да предпочитат момичета под 24 г., но имаш ли представа какви са предпочитанията на девойките на възраст 16-23 г.? На тях мъж над 27 г. им се струва скучен чичко. Златотърсачките са отделна категория, те и за третополов биха се омъжили.
34
4
 
4
 
! Отговори
Начините са два преди 1 седмица
Кажете пред няколко негови приятели, че неочаквано сте получили голямо наследство от някаква далечна роднина и сега само с част от парите ще си купите последен модел "Майбах". После споделете с жените на най-близките му приятели, че сте преосмислили житейските си позиции и сте решили да дадете свобода на следващия си съпруг/партньор по отношение на паралелните връзки, ако той реши да има такива. Научи ли всички тези неща, бившият ви ще се поболее от мъка заради това, че сте се разделили.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като го игнорирате!
32
2
 
1
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
А Мъск и феновете му от кладата.бг най-ще съжаляват като им гепя биткойните. :) Нацелих ли ви десятката за приятна вечер :))))
31
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
По-добра версия на себе си? :) Това е невъзможно за Алфите. Бети, Гами и тем подобни по-добре ще се справят с версиите си :)
30
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Жена На 30 не те харесват по-хубави и добри мъже от на 20. На 40 съвсем. Или жените приемате за по-добър мъж на 50 с шкембе и среден доход спрямо 30 годишен бодибилдър? Над 30 мъжете кандидати намаляват драстично, защото младите освен при тотална липса на млади жени да им пуснат стари не харесват, а старите с визия и пари, ами, на тях им се свалят достатъчно млади жени. Кой иска стара мома, на около 40 вече и безплодна? Даже мис Вселена Жени К над 40 я взе наркоман.
29
4
 
7
 
! Отговори
Жена преди 1 седмица
Намираме си по-добър от бившия и всичко е точно.
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 27 Защо го е зарязала или накарала да си тръгне тогава? При брака мъжът губи от раздялата и затова разводите се инициират основно от жените. И при връзка без брак с деца пак е загуба- издръжка, не си до тях и т.н. За да се стигне до раздяла с 3 деца, жената е напуснала заради любовник или е подлудила мъжа и той се е решил да загуби яко пари и децата, но да се отърве. Няма шанс за връщане. Да е мислила, вместо да се прави на господар и да си тъпче "роба". Събиране след развод е почти 0 шанс.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 25. Безброй връзки ли ше прайм или стабилни семейства ? Тия деца са без корен.
26
10
 
13
 
! Отговори
Мъж преди 1 седмица
Най глупавото нещо което може да направи един мъж е да се ожени
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не мислете за бившия , а продължете напред. Започнете нова връзка , която ви удовлетворява.
24
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До мъж Жените не обичат по принцип добрите мъже, които са грижовни и т.н.Тези мъже са винаги "компромис".Искат лош, груб, задължително ходещ с колкото може повече други, ама и богат и т.н.И този мъж си представят как го укротяват, другите още го гонят(иначе е минавка, че имаш мъж, дето не предизвиква завист), ама той на всяка вика "Сакън, обичам мойта!".От там и свалки с плейбои и рев що нямало сериозни мъже за брак.Добрите съпрузи не са ценни и се напускат, а развод не е вече срамно.
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Общо взето смисълът на четивото е за ученици до 8-ми клас.