Красавец порода грифон грабна приза "Кучешка палма" в Кан

Коди играе в швейцарската комедийна драма „Куче на съд“
26 май 2024 13:55, Петър Бойчев
5
Красавец порода грифон грабна приза "Кучешка палма" в Кан
Снимка Фейсбук

Четириногото от порода грифон Коди грабна приза „Кучешка палма“ (Palm Dog) на тазгодишния Кинофестивал в Кан, предаде АП.

От 2001 г. насам на едно „филмово четириного“ се връчва специалната награда „Кучешка палма“. Тя се присъжда от международните филмови критици и се дава за най-добро изпълнение на куче (живо или анимирано) или група кучета.

Наградите „Кучешка палма“ не са в официална част на филмовия фестивал, но са в чест на кучетата, които участват във филмите.

Коди, който играе Космос в швейцарската комедийна драма „Куче на съд“, едва победи Син, хрътка от породата сайтхаунд, която вместо това си тръгна с Голямата награда на журито за китайската драма „Черно куче“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от София
Шестима ранени при катастрофа край София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Куче на съд преди 3 седмици
Демек това, за което сега на Запад правят филми, у нас е било официална практика през 19-и век. Как ще ни стигнат западняците? :)
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези всяка година "изсичат" една гора с палми, раздават ги за било и не било. 76587
2
1
 
1
 
! Отговори
Едно уточнение преди 3 седмици
По времето, когато Иван Вазов е бил председател на Окръжния съд в Берковица княжество България е било все още васално на Турция, затова правораздаването се е извършвало според "Отоманский наказателен законник". В този кодекс се е предвиждало умъртвяване на особено агресивните животни, ако те са извършили големи пакости.
1
2
 
5
 
! Отговори
Исторически факт преди 3 седмици
У нас в миналото, за направена от тях беля, кучетата също са били съдени. Когато писателят Иван Вазов е работил като съдия е имало случай той да осъди на смърт провинило се куче.