Гриша Ганчев уволни Ангел Бончев

Трифон Попов заема мястото на похитения досегашен президент на "Литекс"
16 юли 2008 08:38,
49
Гриша Ганчев уволни Ангел Бончев
Снимка: БГНЕС

На извънредно заседание ръководството на "Литекс" смени досегашния президент Ангел Бончев.

На негово място собственикът Гриша Ганчев предложи Трифон Попов, който от години работи в "Литекс Комерс" и е управител на няколко дъщерни фирми - "Литекс Магазин", "Вароша Инвест" и "Натурал Трейдинг".

От ръководството на "Литекс" отказват всякакви подробности и информации за рокадите в тима.

Ангел Бончев беше отвлечен на 21 срещу 22 май.

След близо двумесечен плен в полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

Бончев е настанен за лечение във ВМА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
ANONIMEN преди 15 години
И като го махне какво ще се промени изобщо? ***.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
aide pone slagaite aktualni snimki v tozi sait, reporteri veliki! sigurno v momenta nito na ediniq, nito na drugiq mu e do smqh, ama ste gi iztapanili tuka, vse edno jenite im rodili po edno dete v4era... i mnogo qsno, 4e 6te go smeni, na biznesa mu trqbvat adekvatni hora! i tova 4e go e smenil ne ozna4ava, 4e ve4e ne e na qsla pri gri6ata!
6
0
 
0
 
! Отговори
бъг преди 15 години
Това е правилната реакция на дадено дружество продиктувано от създалата се ситуация. Незнам дали не е продиктувана от тайните служби на някоя страна, коята се е заела да помага с отвличането. Значи вчерашното раздвижване на полицейски части може да се раздели на няколко аспекта. Първо що за полиция е това да прави акция 3-4 дни след отвличането а не по време на самото отвличане. Второ това е измислена акция за отклоняване на бдителноста на престъпниците от реалните действия на ОРГАНИТЕ. Трето много ми е чудно кой къщи(вили) ще проверяват полицайте, при забележете нулева ефективност при отвличането на Ангел(значи като са отвекли Ангел не си престъпник, а като са отвлекли жена му влизаш в графата престъпник ИНТЕРЕСНО). Значи реакцията на престъпниците при такава масирана акция е да се отърват по най бързия начин от жертвата(не разбирай да я пуснат). Това ОРГАНИТЕ го знаят и не дайстваха така при Ангел за да не бъде убит, а сега с Камелия е по лесно, тя не е такъв важен фактор в задкулисни игри като Ангел и я рискуват смело.
5
0
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
Ех,Гриша какво си се ухилил,като на годен *** брат му.....не се ли сещаш,че ти си просто следващия,ако щеш и 20 човека охрана да сложиш! Тогава ще те питам "къщичка направил ли си"?
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да си ходят на село
3
0
 
0
 
! Отговори
Razz преди 15 години
големи са веселяци, ей :)
2
0
 
0
 
! Отговори
букмейкър преди 15 години
Гриша Ганчев се разграничава от Ангел Бончев ? Иначе защо да го махат в такъв тежък момент ? Ясно е, че Бончев не може да изпълнява задълженията си като президент на ФК Литекс, но ако крушката си нямаше опашка, щеше да си остане шеф на клуба, най- малкото като морален жест. Да не би да става дума за уговорен мач на оранжевите, ощетени букмейкъри, наказателна акция спрямо Бончев и сега клубът отстранява сгазилия лука ?
1
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Я, какви лъчезарни хора ни гледат от снимката!