Каратанчева става казахстанка

19-годишната ни тенисистка ще получава по 65 000 долара на сезон и бонуси за определени резултати
9 яну 2009 18:34,
176
Каратанчева става казахстанка
Снимка: БГНЕС

Сесил Каратанчева реши да се състезава за Казахстан, най-вече поради финансови причини, обяви нейният баща Радослав Каратанчев.

19-годишната ни състезателка, която отпадна от турнира в Бризбейн през тази семдица, ще получава по 65 000 долара на сезон от казахстанската федерация.

Тенисистката ще получава допълнителни бонуси при постигането на определени резултати.

Каратанчева се завърна в тениса в началото на миналата година, след като изтърпя наказание от две години за употреба на допинг.

Тя има и да връща пари на WTA, тъй като женската тенис асоциация отнема приходите от турнири на тенисистка, хваната да използва забранени стимуланти. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
1
 
! Отговори
meri преди 15 години
алчни пикли като нея предават страната ни.
154
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Какво го обвинявате момичето, без пари спорт прави ли се?
153
0
 
1
 
! Отговори
Boba Fett преди 15 години
Правилно!Ако искаш да те има и да просперираш,бягай от страната ни!Тука живот няма,вчера попаднах на едно понятие,описващо точно какво става в България- дезертификация(опустяване,превръщане в пустиня)!
152
0
 
1
 
! Отговори
Pitane преди 15 години
Защо Каратанчева няма никакви успех, след като се завърна в тениса? Може би защото вече татенцето не дава допинг и няма как да бие, а губи веднага в малките турнирчета. Истината е една - Сесил е тенисистка малко под средното ниво и нищо повече. Да не ви пука, не губим от липсата й.
151
0
 
1
 
! Отговори
реалист преди 15 години
Джон Атанасов е 100%ов американец. Нито се е родил в България, нито е имал български паспорт.Колкото до Сесил, свободна е да прави каквото иска. Само не ми харесва, че взима допинг (то за това е и станало всичко изглежда).
150
0
 
1
 
! Отговори
alexander преди 15 години
Браво Сесил точно така трябва да се постъпва в една държава където http:// .vbox7.com/play:37a5a982 има пълен хаос и да си спортист означава, че трябва да тънеш в мизерия и винаги да даваш и никой да не те зашитава. Успех Сесил
149
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Защо я плюете? Тя не е направила нищо по-лошо от всеки един човек отишъл да работи на запад за повече пари. Сигурен съм че поне половината от вас имат роднини емигранти! И те ли са родоотстъпници, защото си продават мозък и работят за държава, която не им е родината?Помислете кое е по-лошото отношение към родината.Примера за Ставински е много точен и ми хареса.
148
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
знае то,момичето,къде да иде - там дават от хубавите прахчета...
147
0
 
1
 
! Отговори
Оня там преди 15 години
Тая пък коя беше, че каква стана ?! Не стига че е грозно чудовище с огромен нос, ами че е и надменна ***, която за нищо не става. Както по долу казаха да ходи в на майка си ...... Такова грозно и тъпо същество на някой въпбще дреме ли му за тая овца не ми е ясно !?
146
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Всики нормален избира по-добрата оферта.Футболисти и др. Джон Атанасов родоотстъпник ли е? Антонов и той ли? Камата и той ли? Хилядите млади образовани отишли в чужбина и те ли са родоотстъпници или нощо в любимата ти родина е сбъркано? "Стига простотий, бе тате!"-от един стар, но актуален и днес филм.
145
0
 
1
 
! Отговори
haho преди 15 години
човече, какво закусваш? :/
144
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мислите ли,че това грозно същество си заслужава коментариите.Нима някой се сеща за оня,шахматиста(дори не си спомням и името му) дет се помисли за велик и стана македонец,нима някой си спомня за щангистите които станаха мюсулмани за няколко долара повече.Забравени са,нали!И това не е случайно,ГОСПОД си знае работата.Няма по голям грях от този да се отречеш от корена си...Няма!И рано или късно това нищожно човече със звучното българско име Сесил ще го почувства.Нека всеки от нас по често слуша ВЕЛИКАТА БЪЛГАРКА ЛИЛИ ИВАНОВА.Препоръчвам парчето"Не всичко е пари приятелю",особенно предателството на рода и корените.П.С.СЕСИЛ,не искам да съм лошия ти пророк,но от тук на сетне ти си безродница и винаги щом усетиш "любовта" на БЪЛГАРИНА по отношение на дребната ти душица. Рано или късно всеки си получава заслуженото.А ти си обречена на ЗАБВЕНИЕ....и родоизменничека съдба.
143
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тази жена може ходи където си поиска.Освен успеха й на Ролан Гарос,където достигна четвъртфиналите и допингскандала,с друго не се прочу.Има някакъв талант,но доста се надхвърля,трябва й повече премереност. Че животът е труден в България е ясно,но навън също не е лесно.
142
0
 
1
 
! Отговори
Borat Sagdiev преди 15 години
Yeeeeaaahh... It's nice! Now all Kazahstan have sexy time with her
141
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И без друго не стана всенародна любимка заради допинг скандала и прочее. Няма харизмата, обаянието дза да я подкрепяме обичаме и ценим! Това е! Да върви на майка си ****ката ако иска. Да ми яде ху*яя!!!
140
0
 
1
 
! Отговори
1234 преди 15 години
ми да става каквото си иска-то пък голяма звезда, голямо нещо..освен изцепката й с бременността, не мога да се сетя да е свършила нещо свестно..разбирам да бяха някои от мащаба на малееви, а то-каратанчева, да си живее живота за тея пари, пък може да има и за противозачатъчни..а иначе, наистина БГ е една от най-кофти местата за живеене
139
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Нали знаете притчата "Защо в ада при казана на българите няма дявол, който да ги натиска във врящата вода" - защото ние сами се дърпаме надолу!Пример Номера 137, 135 и така на долу. Не ми се занимава да ги изброявам всички.Мисли Българино! Не злобей! С тая злоба, българино, все в блатото ще си седиш!!!
138
0
 
1
 
! Отговори
ATF преди 15 години
65 000 са много пари - тук в БГ си е жива мизерия , и обикновенни хора и спортисти напускат страната защото живеем в бедност , глад и мизерия.Аз за далеч по малко бих си сменил гражданството.Няма по *** и гадно място за живот от БГ.
137
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
дано и си провали кариреарата майка и да родотстъпническа!!!!
136
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 135 кви жълти стотинки те гонят пък теб???"ще получава по 65 000 долара на сезон" - кога ще ги изкара, ако се състезава за БГ? Ти по колко изкарваш, че 65хил ти се струват "жълти стотинки"???

Спонсорирани публикации