Бербатов и Стилиян не се чувствали обичани в България

Мнението е на президента на БФС Борислав Михайлов
158
Бербатов и Стилиян не се чувствали обичани в България
Снимка: БГНЕС

Звездите на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов и Стилиян Петров не се чувстват достатъчно обичани в България, обяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Засега обаче двамата нямали намерение да се отказват от националния отбор, както това стори вратарят Димитър Иванков.
  
"Стилиян и Бербатов нямат намерение да се отказват от националния отбор към този момент, но те се чувстват недостатъчно обичани в България", обяви бившият вратар след завръщането на отбора от Варшава, където снощи тимът ни бе надигран от Полша с 0:2 в контрола.
   
"Иванков се отказва и това със сигурност е лоша новина. Петков е готов да го замести, младите ни вратари - също.

3-4 пъти говорихме с Иванков, но той е твърдо решен да се откаже, иска да обръща повече внимание на семейството си. Трябва да уважим неговото решение", коментира Михайлов относно решението на Димитър Иванков да прекрати кариерата си в националния отбор.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
7
 
5
 
! Отговори
bobby преди 14 години
Abe tia dvamata da ne bi nakoi da gi obicha v Anglia??
133
4
 
6
 
! Отговори
Ай сектир бе!!!!! преди 14 години
Понеже ме дразните с тези ограничени коментари реших да се включа! Какъвто народът, такъв и националният му отбор - гола вода!!! Ако съм на мястото на Бербатов и Стилиян и аз нямаше да си чупя краката за немотивиран отбор и неблагодарна публика + некадърно управление и треньорство, особено когато имам алтернатива като английската висша лига! Там им дават пари, има отбор и невероятна публика, тука има само емота и хейтъри!!!
132
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Еми, не мога да ги обичам заради изявите им в Англия - за национала играят зле :) Дали са били обидени преди това, не знам, но ако не искат да се занимават с национала, да си ходят, и да оставят място на 20 годишните - от тях поне няма да очакваме много - а като се правиш на звезда - ще играеш като звезда !
131
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гейове.90% от спортистите са хомосексуални.
130
1
 
5
 
! Отговори
Добромир преди 14 години
Футбола е колективен спорт,какво могат да направят двамата като останалите за нищо не стават,докато перуката и неговата клика управляват нищо добро не но чака.
129
1
 
7
 
! Отговори
хи хи преди 14 години
*** да кажат бе как искат да ги обичаме?С вазелин или без вазелин?
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Леле,мазната Перука какъв интригант се идвъди не е истина!Ама що да не опита,като знае манталитета и акъла на повечето от българите?!И може да се каже,че почти успя,мам-ицата чу ***!Истината е,че всъщност никой не обича Перуката и мазното му синче и тяхното обкръжение-те доразсипаха футбола ни,за да лапат и лапат.Батето поне имаше някаква мярка,беше си аристократ в сравнение с тях.Тея са диви селяни и ще плюскат до задавяне!
127
3
 
3
 
! Отговори
стут преди 14 години
иванков поне ще се оттегли с достойнство..ми тъй де,писна му на човека,мрежата на вратата му кат решетка...пък тия двамата..големи смешници..не искат да изоставят нац отбор,решено-ние ги изоставяме
126
4
 
6
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
Да не са ми любовници,че да ги обичам
125
3
 
11
 
! Отговори
Бай Димо преди 14 години
Какво да ги обичаш тия келешчета?! Играят без всякакво желание за националния, не се раздават, само за пари и *** мислят.
124
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
С удоволствие бих се лишил от присъствието на Бербо и Стилян в националния отбор.Така поне, няма да ми се налага да гледам махленски футбол и после да чета и нахални коментари.Някои, ако имат търпение да чакат още 20 години за да видят нормален футбол в България, аз нямам.
123
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Еми, прави са. България няма много основания да ги обича напоследък. Добре е, че поне го осъзнават. Що не си гледат работата тия "звезди" ??? Аман от преуспели ***!!! Сега ние сме им виновни, че не им се играе за А отбора, защото така си затрудняват удобния живот в чужбина. Нека да знаят, че ние не ги обичаме, не защото изкарват колосално повече пари от нас, а защото ни се дуят като пауни, затова!
122
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"животът е едно от най-сложните неща в тоя живот..."yeaaah
121
2
 
18
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
И аз не се чувствам обичан в БГ, работя 6 пъти повече от тея двамата, взети заедно и за цял живот ще изкарам 1/3 от седмичната заплата на единия... Изобщо - животът е едно от най-сложните неща в тоя живот...
120
11
 
3
 
! Отговори
cash преди 14 години
Доходи От Интернет :Здравейте, Pаботата е надомна и без работно време. Преди два месеца сърфирах из интернет, търсейки някакъв допълнителен доход. Разбрах за тази компания, която още от няколко години редовно изплаща изработените пари от клиентите си. ДОБРОТО в случая е, че си независим, работиш в къщи и получаваш толкова повече, колкото повече работиш. Е, отначало трябва да имате търпение, защото първите месеци се изкарват по 250-400 лева, но за една година дохода става не по малък от 600 лева
119
1
 
6
 
! Отговори
hahahha преди 14 години
има си много просто обяснение защо не се чувстват обичани в България !!!Те неживеят в БГ как да се чустват обичани аххаханещо журналиста преувеличил , професионално изкривяване случва се
118
2
 
5
 
! Отговори
Papo преди 14 години
gordost samo shte ti kaja 4e v edin ot po malko tragi4niite ma4ove v minalite kvalifikacii v napadenie bqha ivelin popov i rangelov.izobshto ne se zabelqza otsustvieto na Berbatov daje naprotiv,imashe 2 puti pove4e energiq i dvijenie v ataka.
117
3
 
7
 
! Отговори
ася преди 14 години
Говоря за държава ни,не за родината.Има разлика. защото положението в България е меко казано грозно.А относто футболистите ни, дали щяха да го искат Бербо в Манчестър ако не можеше да играе,знам че когато играе в националния не си дава много зор, но все пак мисля, че заслужава нашата подкрепа.А относно нихилизма,си в много голяма грешка лд!Първо, че много добре знам какво значи и второ не съм някоя неоправдана скептичка, така че недей да говориш глупости.
116
1
 
19
 
! Отговори
Мунчо преди 14 години
А Борислав Михайлов чувства ли се обичан в България ? ...Лъже се !
115
2
 
4
 
! Отговори
ld преди 14 години
do 113- mi predstavi si che ne vsichki zavijdame , nqkoi si obichame otbora i ni e gadno kato igraqt slabo i ne se razdavat :) i da naistina-kakvo te kara da mislish che dyrjavicata ni e grozna- ti si nihilistka asq procheti v google kakvo oznachava tazi duma :)