Диего, разбра ли кой е Томас Мюлер?

Преди 4 месеца легендата изгони младия футболист от пресконференция
178
Диего, разбра ли кой е Томас Мюлер?
Това е Томас Мюлер. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Великият Диего Марадона най-после разбра кой е Томас Мюлер. Младият немски национал си го върна тъпкано на легендата на Наполи за моралната обида, която му бе нанесена преди няколко месеца.

Точно преди 4 месеца Аржентина победи Германия с 1:0 в Мюнхен в контрола.

По - интересното стана след мача, когато дон Диего вдигна скандал и си тръгна от пресконференцията, защото немците пратили там... Томас Мюлер.

“Кой е този? Защо пращате момче, което подава топките край терена?”, изригна тогава Марадона и тръгна да напуска пресконференцията.

В крайна сметка младокът напусна залата, за да говори Диего.

Сега Марадона обаче със сигурност вече знае кой е Томас Мюлер. Треньорът на Аржентина вероятно ще помни цял живот какво направи младият футболист на Байерн Мюнхен на неговия отбор.

Мюлер си го върна тъпкано на Марадона за унижението, което бе принуден да изтърпи преди няколко месеца, вкарвайки първия гол за Маншафта, който изигра ключова роля в развитието на 1/4 финала.

Още за отмъщението на Томас Мюлер

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
марадона е велик,стоичков е велик,томас мюлер има още много да тича за да се разбере какъв е.един мач на световно може да завърши всякакси,когато отборите са с доста изравнени и посредствени възможности.
42
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Марадона е може би първият футболист, който бе велик повече в медиите, отколкото на терена. На Световното 82 спореха кой е по-добър - Зико (забележете, не Пеле, както спорят сега) или Марадона. В мача помежду им Марадона, изнервен, че му скриха топката си заби бутоните в крака на Зико и го изгониха. После се провали в Испания. В Италия все беше контузен. Как изобщо го причисляват в категорията "най-велик". Заради "божествената ръка"? Велик безспорно е Пеле - когато играе на Световно го печели.
41
26
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Какъвто и да е Марадона, като футболист е намбър уан
40
6
 
19
 
! Отговори
кузман преди 13 години
не защитавай наркото - те са най-долната *** на земята!
39
14
 
11
 
! Отговори
BBB преди 13 години
Стига с това наркоман! Всички холивудски звезди друсат, обаче им гледате филмите, нали?
38
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Германия винаги е била сред фаворитите!От 1982г. откакто гледам световни,Германия има 4 финала,вече 2 полуфинала и 2 четвъртфинала.Това ако са слаби резултати-здраве му кажи.
37
3
 
20
 
! Отговори
кузман преди 13 години
ами той марадоната си е един най-обикновен неграмотен и миризлив наркоман
36
0
 
25
 
! Отговори
BBB преди 13 години
Винаги трябва да има тактик и изпълнител - в случая, Марадона не беше правилния избор за треньор на Аржентина, особено след 6:1 от Боливия, трябваше да им светне на тази тяхна федерация, че това не е правилният човек.
35
1
 
29
 
! Отговори
vvv преди 13 години
Bravo Muler, napravo varna Maradona v parvi klas
34
1
 
25
 
! Отговори
Гочоолу преди 13 години
Марадона и Христо Стоичков - "Brothers in Arms" !!!!
33
17
 
11
 
! Отговори
Веселин преди 13 години
Не защитавам Марадона .но ако Аржентина бе победила ,всички които го плюят щяха да му правят четки!В на чалото на шапмионата всички слагаха Аржентина и то с Диего начело за фаворит номер1,а Германия никой не я броеше!И наистина се убеждавам , че ние българите мн.разбираме от футбол,политика и сме най-големите е..чи!
32
8
 
1
 
! Отговори
i az i преди 13 години
az :Dajde sega keksperte hodi izigraj 60 ma4a po 90 minuti za ima nqma 250 dena i sled towa bez po4iwka trygwaj na swetownod a widim teb w kakwa forma 6te si
31
3
 
20
 
! Отговори
wermaht преди 13 години
Германците са велики.А аржентинците са бах си вмирисаните индианци.
30
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за 29: и ти па като си умря от смях, и Марадончо се затича към тоалетната да си реже вените от зор. боли го някой фара за мненията на *** на пот и евтина ракия "разбирачи" от дивите Балкани. ***, земи му мястото, или му стани конкуренция, па тогава някой може и да се заслуша в мнението ти.
29
6
 
9
 
! Отговори
СРАЛ СЪМ ТИ В УСТАТА преди 13 години
ЕКСПЕРТЕ..
28
6
 
20
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Диего Армандо Марадона беше велик футболист ! Може би най-добрият раждал се досега ! Но нищо повече !
27
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
какъв треньор е тоя неадекватен наркоман..само като чух тва са свободата, която дал на Меси и си умрях от смях
26
1
 
39
 
! Отговори
jar преди 13 години
според мен такъв класен отбор на Аржентина можеше да направи много повече с друг треньор.Радвам се за Германия иначе, показаха, че отбор с не толкова големи и скъпи звезди както в някои други национални отбори, може да направи много!
25
2
 
9
 
! Отговори
5ko преди 13 години
hah toq maradona e mn zle
24
23
 
29
 
! Отговори
ЕКСПЕРТ преди 13 години
Българските медии и некадърни коментатори се прекланят пред великият *** и самовлюбен антибългарин Христо Стоичков.Същият превъзнася един неузрял пубер Меси,когото света видя в последните дни,като капитан на циркаджията Марадона и без да отбележи един гол,защото лобира за Барселона.Стоичков ги плаши и им плаща за да го хвалят и разпространяват мнението му.