Лияна изригна: Благой ме предаде

Обичта не е само на думи, а и на дела, жалва се чалга звездата
10 окт 2010 21:03, Красимир Ангелов
138
Лияна изригна: Благой ме предаде
Снимка: Булфото

Героинята в една от последните български футболни сапунки Лияна изрази публично разочарованието си от Благой Георгиев, с когото имаше кратка, но буйна връзка.

Футболистът заряза бременната си половинка Христина, но след като се насити на фолк-фурията реши да се върне при майката на детето си.

"Имахме много хубави планове. За всичко сме мислили - и за сватба, и дете сме искали. Мислехме да заминем за чужбина, но за момента беше невъзможно", споделя изпълнителката.

Тя обаче бе полята с леден душ, след като Благой Георгиев й „би дузпата" и се върна при приятелката си Христина и новородената им дъщеричка.

"Обичта не е само на думи, а и на дела, заради нея трябва да воюваш всеки ден и да я доказваш постоянно. Бях отдадена сто процента на този човек, очаквах същото и от него", заяви разочарованата чалга звезда.

Какво още каза Лияна за връзката си с Благой Георгиев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Благой Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
9
 
! Отговори
лекия преди 13 години
надигат си въшките един на друг после се праят на обидени, поредния ПРъц
104
1
 
34
 
! Отговори
HEAVY METAL преди 13 години
Е,стига вече де.Изтъркана тема,знам че е кофти да те зарежадат,но трябва да го приемеш вече.Не е това начина да си известна.Защо трябва да занимаваш хората с простотии.*** ти тъпите чалгари!
103
1
 
73
 
! Отговори
до 110 преди 13 години
Много ме кефят тия двамата той не може да рита, тя не може да пее...Супер преценка,браво!
102
1
 
7
 
! Отговори
topka преди 13 години
samo dve neshta stigat za da e qsno ,futbolisti,4alga....da sa jivi i zdravi i dvamata ,i hi4 da ne mi se merkat pove4e,bereket versim ot takiva
101
4
 
14
 
! Отговори
Рачкур преди 13 години
нищо ходи си при кюрдина, ***
100
4
 
27
 
! Отговори
...... преди 13 години
Лелеее, к'ва е тая ***? Защо слагат такива снимки в сайт, който претендира да е новинарски? Такива ли са ви новините в България?!
99
1
 
30
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Уважаема фолк фурио , мога да те уверя , че в случая , любовта на малоумното футболистче към теб , е единствено и само в гащите му. Така че beat it ...
98
1
 
40
 
! Отговори
ЕХАААА преди 13 години
Много ме кефят тия двамата той не може да рита, тя не може да пее... ту единия изригне с пръдни, ту другия с води... абе страшна работа... да снимат едно порно поне да ги видим и ние простолюдието как изригват....
97
0
 
44
 
! Отговори
Малинка преди 13 години
Защо не се е замислила,че след като Бл.Георгиев, с лека ръка предаде бременната си приятелка,то с още по-лека ще зареже нея/Лиана/.
96
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на тази и мирише катеричката ,затова са я оставили.
95
1
 
33
 
! Отговори
до Расъл у Расник преди 13 години
Ааа,моля ви,не обиждайте проститутките,като ги сравнявате с тези,като Лиана.Онези поне не крият,че са такива и очевадно го правят за пари.Тези,като въпросната,казват: "*** аз не съм такава(за пари де),обичам го.."А в същото време са по-лоши и от проститутките.
94
0
 
18
 
! Отговори
cTpH преди 13 години
Тая кат' някъв вулкан! Седи седи , па изригне.
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
aman oy*
92
1
 
25
 
! Отговори
4444 преди 13 години
Споко Лиянче,колко такива още ще те чегръстят.пък ти трябва да си свикнала вече.
91
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тези двамата братовчеди са много смешни.. Лиана и Коцето. Лиана само кинтите я интересуват и си прави реклама, а пък за Коцето Райна беше трамплин за кариера, но си намери жена с пари, Надето - дъщеря на доктор Стоянов братовчед на убития банкер Кюлев - печалбари--
90
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 13 години
Абе, пост 93,каква интеграция на тия циганя,бре?!Тия *** не искат интеграция,не стана ли ясно?!Искат да ги ИЗДЪРЖАМЕ,без да мрънкаме!!!Това е!А за тия двамата и техните простотии изобщо няма какво да коментираме...
89
1
 
9
 
! Отговори
асф преди 13 години
Лияна изригна.... в тоалетната
88
1
 
17
 
! Отговори
бай Петко преди 13 години
Тая певачка, като я гледаме на снимката, ако замени микрофона дето го държи в ръка с нещо друго.. по ще и отива за реклама
87
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Бях отдадена сто процента на този човек, очаквах същото и от него"Казано простичко - отдадох му на 100% *** си и всичките си дупки, но той не ми даде на 100% парите си.Безобразие!
86
3
 
32
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 13 години
...Ама как така "предаде"...То като човек е с някоя *** е нормално после да си отиде при семейството. Това не е предателство.