Сърбия ни удари пред родна публика

България сложи край на успешната си серия в ерата "Лотар Матеус"
Обновена: 19 ное 2010 14:33 | 17 ное 2010 21:14,
188
Сърбия ни удари пред родна публика
Снимка: БГНЕС

България сложи край на успешната си серия в ерата "Лотар Матеус", след като "лъвовете" загубиха с 0:1 от Сърбия в контрола на стадион "Васил Левски".

Националите ни бяха с две победи със селекционера Матеус, но сърбите за пореден път ни победиха, свалиха ни на земята и не успяхме да си върнем за онова срамно 1:6 преди две години.

Единственото попадение в мача заби Жигич в 80-ата минута, след безобразна грешка в защитата ни.

Като цяло проверката разочарова, тъй като и двата отбора заложиха на сигурната игра, без излишни рискове.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: футболЛотар Матеус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
до 96.бугарин била *** дума в македония,ама не знам кой се реди пред българските посолства за паспорти ние или вие.не съм чул някой да иска да става македонец.
110
1
 
11
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
успешната си серия ... две победи...*****Вече за тия тюфлеци две поредни победи "успешна серия" ли се водят? Мъка ... мъкааа!
109
3
 
3
 
! Отговори
MAКЕТАТА преди 13 години
Бре,Бре!Много макета тука ,Бре!!!И все разбират от това що е то ритнитопковец.Браво!Аз от години живея в Гърция и редовно играя Еврофутбол.Но все не смея да играя мачове където пише ПГДМ-Ами да-знам ли какво ще да е това.Викам си да е Парламентарна Група на някоя партия-едва ли,Но срам не срам питах-пък то било --ПРОИГУМЕНИ/бивша/Г-югославска ДЕМОКРАТИА???/република????/МАКЕДОНИА!!!И така ще си остане во векивеков с това име-Докато не я прекръстят на "Долно КОСОВО"-ГОРНО го знаем къде е-SKATA!!!
108
1
 
7
 
! Отговори
mia преди 13 години
SIGURNA SAM 4E NIKOI OT NAS NE IZPITVA LO6I 4UVSTA SRE6TU MAKEDONCITE,NO TE KOI ZNAE ZA6TO NI MRAZQT.........EDNA 6EPA ZEMQ SA! AMA OT TQH PO VELIKI NQMA.........AKO ALEKSADAR MAKEDONSKI E PRI4INATA........NE6TO NE RAZBIRAM ,MAIKA MU OLIMPIA TAKA ILI INA4E E BILA PROSTITUTKA/VIJTE V ISTORIQTA /.....A I TOI SAMIQT GEI LI E BIL ILI NE ???
107
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лично аз имам идея. Предлагам на БФС да създаде програма с която да праща младоци с елементарни качества като Милиев в реномирани западни отбори. Ако трябва , да им плаща , че са ги взели да играят там , за да се научат. Но на мотивация и господ не може да те научи !
106
11
 
4
 
! Отговори
обидна дума преди 13 години
Думата българин е обидна дума!
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Батков да вземе да направи Милиев футболен съдия . Не са ли обяснявали на това момче , че засадите се вдигат от стрничните съдии , а не от централните защитници .Вдигна ръка нашият и спря да гони сърбина , а главоча Иванов , за да не остане назад и той спря да го гони . Онзи пак можеше да я вкара , но става въпрос за принципа! Ми то ако е така , да махат тъчреферите и защиниците сами да си вдигат засадите! Колкото до мача - умрялаа работа, но от умрял отбор какво да чакаш ! Представям си какво щеше да е , ако сърбите не отбиваха номера , а малко бяха се затичали. Отивахме пак на шестица.
104
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бездарници.
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Друго да сте очаквали!??!!??!!??!Щото аз не съм... Та това не ни е Уелс или Саудитска Арабия. Това е футболна държава, която почти винаги е имала по-добър футбол - и на ниво национален отбор, и на ниво клубен футбол. Да не говорим, че изнасят футболисти в Европа и Азия, като там те са водещи, на нивото на нашите Бербатов и Мартин Петров, Стилиян Петров и Иванков. Не виждам как в близките години ще ги стигнем независимо на какво ниво играем и дали е официален или приятелски мач..
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре, че всички нещастни мачове на България ги дават по ТВ+. Дано и Булсат да се кефят от това?! Иначе нищо ново в сакатите крака на БГ футболистите, но пък с тях успяват да се справят с *** на доста скъпи коли, да не споменавам как и с ръце се справят и с доста хубави жени! Ама да вземат и някой гол да вкарат...но те са свикнали да ги псуват, не им пука много!
101
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И Господ да е треньор, пак ще пада нашият отбор!!!
100
1
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
ама и македонците сте едно измислено, мръсно, комплексирано племе.кой ви проми тъпите мозъци така не знам, ама знам че сте адски комплексари и говорите нашия пернишки диалект :D смешки такива (нали така казвахте)
99
1
 
1
 
! Отговори
dodo преди 13 години
а вашия любчо гйоргиевски не се ли писа българин
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес българските чалгаджийчета за поред път бяха жалки и то пред родна пубилика. Възхищавам се на тъпрението и издръжливостта на Матеус.
97
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цял свят му се смее на Премиерът ви. Добре че са вестниците на турчина Доган да го хвалят. Мани, мани ...
96
1
 
2
 
! Отговори
Български Войн преди 13 години
Добре владеете български...значи живеете и учите тук, не Ви ли е малко срам да говорите срещу нацията която ви дава хляба?
95
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
96 - именно, в Македония да нерекат някого "бугарин" е по-обидно дори и от "***"
94
2
 
3
 
! Отговори
dodo преди 13 години
какво му е жалкото и смешното на премиера ни или си мечтаете за такъв
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой задавал ли си е въпроса защо в Македония няма мутри и умнитутки ? Бъдете горди, братя българи.
92
0
 
3
 
! Отговори
4457 преди 13 години
Ако искаш вярвай, ако не искаш не трябва , ама между Сърбия и България по футбол ми е все едно кой ще спечели.Да играевте срещу Гърция е сосем друга ситуация ....