Сърбия ни удари пред родна публика

България сложи край на успешната си серия в ерата "Лотар Матеус"
Обновена: 19 ное 2010 14:33 | 17 ное 2010 21:14,
188
Сърбия ни удари пред родна публика
Снимка: БГНЕС

България сложи край на успешната си серия в ерата "Лотар Матеус", след като "лъвовете" загубиха с 0:1 от Сърбия в контрола на стадион "Васил Левски".

Националите ни бяха с две победи със селекционера Матеус, но сърбите за пореден път ни победиха, свалиха ни на земята и не успяхме да си върнем за онова срамно 1:6 преди две години.

Единственото попадение в мача заби Жигич в 80-ата минута, след безобразна грешка в защитата ни.

Като цяло проверката разочарова, тъй като и двата отбора заложиха на сигурната игра, без излишни рискове.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: футболЛотар Матеус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
27
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Браво на нашите футболисти за солидния маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа, прецизно маневриране по терена ходом и изчакване положението на терена да узрее за атака съгласно идеите на Щайниц. Също браво за сериозните тренировки в БИАД и Син Сити до сутринта. Не са за подценяване и другите достойнства на българския футбол - минимално отрицателно влияние на публиката върху играта и минимална разлика между професионалисти и аматьори.
150
0
 
32
 
! Отговори
mонк преди 13 години
Бий за да те уважават а нашите само чалга им е в главата.
149
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре че " по братски " ни биха само с 1 : 0 , то е ясно че ние футбол скоро няма да имаме !!!
148
1
 
31
 
! Отговори
красимир преди 13 години
Някой може ли да ми каже защо?1.Мач на националите се предава по TV+ и мога да гледам Англия-Франция, но не и нашите.2.Кога почна "ЕРАТА МАТЕУС", ако не ме лъже паметта това му е едва трети мач начело.3.Защо повечето медиии се интересуват кой национал с коя плеймейтка си е легнал, но не и какво е показал на терена.4.Докога ще търпим Борислав Михайлов - Нормално е Сърбия да ни победи. Те имат 800 футболисти, които играят из Европа. - така каза той, а аз да питам що ние нямаме поне 100?
147
0
 
29
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Мачове като този трябва да се дават по канали като XXL , и без това футболистите са пълна порнография
146
4
 
10
 
! Отговори
доко преди 13 години
Националният отбор съставен предимно от играчи на Левски.......Като че ли там някъде е истината за състоянието на футбола в Бг през последните години.
145
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
толкова могат момчетата..
144
0
 
29
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Е не знам какво очаквахме. При положение, че снощи след мача Михайлов беше на рождения ден на Син Сити, във ВИП ложата, със знайни и незнайни хубавици, мутрагени и ***. Той целия мач е мислил за Галена, която го поздрави "специално". Кой ги знае другите къде са били...
143
11
 
1
 
! Отговори
я по-спокойно преди 13 години
Голяма работа,0:1!Че това си е футбол,нормално е!Някой бие,някой пада!Кви са тия "серии",които на това отгоре са и "успешни"!?Ква е тая комплексарщина!?Като не ги бива,треньора ще решава!Ще ги пробва човек по човек ,докато събере отбор!Иска време и усилия!Стига с това гърчене,че сме смешни!
142
0
 
14
 
! Отговори
тираджия преди 13 години
E нави сега мис плеймейт ! И по добре че изобщо не ви излъчват по нац. телевизии щото не си заслужава да се нервят зрителите за нищо. Аз рпопускам неволно тея мачове и след това не съжалявам
141
0
 
12
 
! Отговори
gruio banski преди 13 години
Поредния безидеен, скучен и предсказуем бг отбор.Не мога да разбера само Стоичков, Марков,Стоилов на края Матеус дойде, слаби треньори ли са или момчетата просто нищо не вдяват.Поне се вижда някакво раздвижване и енергия в отбора при Лотар Матеус,вкарва и младежи.Но отново, направиха 2-3 по-интересни атаки и до там.Все същите центрирания по крилата и чакане някой случайно да я засече или да стане меле.С тая предсказуема игра който ни хване ша ни бие кат маче у дувар както се казва.
140
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е пак се справиха нашите..1 гол, а не 6 парчета..:)))
139
3
 
23
 
! Отговори
kotarak преди 13 години
ТВ+ какво е сега пък това? Трябва да станем абонати всички на Булсатком? Национален отбор трябва да може да се следят изявите му по Национална телевизия.......Ами да започнат и Парламента и Премиера да се изказват по ТВ+.
138
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
лотар матеус ли е виновен-хахаха...трябва някой страни4ен да е виновен,нали? който и да е трениор на нашите оядени шопари,,футболисти,,няма да има оправия..каквато държавата-такъв и футбола
137
0
 
17
 
! Отговори
Men преди 13 години
И каква стана тя? Нали щяхме да ги мачкаме."България ще мачка Сърбия 17 г. след паметния 17 ноември"- това това беше вчерашното заглавие в сайта. |Само на приказки ме силни и то по-точно на лъжи. Така е и в спорта и в политиката и икономика , въобще всичко в БГ
136
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
boiko pravilno kaza, lotar nai mnogo da se ogleda za edna bg..ka i tova eprav si e 4oveka, moze baba vanga da e baba mu?
135
0
 
34
 
! Отговори
123 преди 13 години
Много точно! И Алекс Фергюсън да ги поведе ще са си същите мадами ... единствено по татуировки бием всички! Пълен *** сме като отбор и като нация!
134
0
 
19
 
! Отговори
vanzan преди 13 години
Какво сте очаквали от бардака със същите ***??? Да живее надеждата,,,:-)))
133
1
 
36
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Съсипването на футбола почна преди 15 години!Тогава бях дете и тренирах и се пускаха да играят само децата на тези които можеха да си плащат а талантливите момчета не можеха да се доредят да играят и една част от тях станаха наркомани!За какво говорим който е управлявал последните 20 години има пръст в унищожаването на България и вече и аз се чудя дали да не си бия шута оттук :(((
132
6
 
2
 
! Отговори
Елена преди 13 години
1 на нула е супер. Горе главите. Има време.