Руни спаси Юнайтед от резил на "Айброкс"

Димитър Иванков допусна 6 гола при загуба на Бурсаспор
Обновена: 26 ное 2010 15:08 | 25 ное 2010 08:27, Красимир Ангелов
30
Руни спаси Юнайтед от резил на "Айброкс"
Снимка: БГНЕС

Английският гранд Манчeстър Юнайтед постигна минимална победа с 1:0 над шотландския шампион Рейнджърс в среща от груповата фаза на Шампионската лига.

Двубоят се игра на стадион "Айброкс" в Глазгоу, а момчетата на сър Алекс създадоха редица голови положения в мача и заслужено победиха.

Единственият гол в срещата отбеляза Уейн Руни от дузпа в 85-ата минута. Българският нападател на гостите Димитър Бербатов излезе като титуляр и остана на терена до 76-ата минута, когато бе заменен от Чичарито.

В другата среща от групата българският вратар Димитър Иванков допусна 6 гола в своята врата при разгромната загуба на неговия Бурсаспор с 1:6 като гост на Валенсия.

Единственото положително за "крокодилите" бе първият гол за тима в ШЛ, отбелязан от Пабло Батаийя. За испанците на два пъти се разписа Роберто Солдадо, а по един гол добавиха Хуан Мата, Ариц Адурис, Хокаин Санчес и Алехандро Домингес.

Вижте всички новини около изиграните мачове от Шампионската лига

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Петко Петков преди 13 години
Да, за жалост си прав. В България е пълно с абсурди - едните фенове се подиграват на другите, че тяхният отбор е загубил само с 1 гол. Тъжна картинка....
29
0
 
0
 
! Отговори
qwerty преди 13 години
Kvooo 1.5 za manchester v4era v Evrofutbol, v bwin be6e 1.70
28
0
 
1
 
! Отговори
До Петко Петков преди 13 години
"Да играеш за България е чест." Чест и достойнство!? Много трогателно- няма що, ама това не ти е Великата Отечествена, а родната ни футболна картинка. Къде точно в нея го съзря това достойнство? В продажното ни мутренско първенство? В черното тото? Или пък в пълната абдикация на държавата от футбола? За някои други спортове, участието в националния отбор може наистина да е чест, но за сегашната ни футболна порнография това едва ли е така.
27
1
 
1
 
! Отговори
A аз съм никой... преди 13 години
...на професионалистите и да искам, не мога да им се меся-то се вижда какви са им постиженията, нали? То бива човек да е сляп, ама чак пък толкова.... Абе въртете си БФС-ООД и си гледайте живота-аз няма да Ви се бъркам-съжалявам, че въобще дишам изобщо, извинявай.....
26
1
 
0
 
! Отговори
Е те това е преди 13 години
Айде пак разни недорасли и злобни поплювковци.Що бе,мойто момче такава злоба в тия недоразвити мозъци.Като не те кефи Бербатов не чети за него.Гледай си 5ков и Гонзо и се радвай на успехите им над "Заря" Крушари и "Скрита сила" Мъдрево. Аз не харесвам ФК"Левки" но не съм седнал да плюя по тях.
25
1
 
4
 
! Отговори
Хахахаха преди 13 години
Какво мислите това става ли за заглавие??? "ДИМИТЪР ИВАНКОВ С ДВА ХЕТТРИКА ЗА ЕДИН МАЧ"
24
1
 
0
 
! Отговори
БТК преди 13 години
На бат Митко са му накъсали мрежата .... То няма такъв резултат!!!
23
0
 
4
 
! Отговори
Петко Петков преди 13 години
Аз също съм горд от това, че българин играе там - разбрал си ме нещо погрешно, чети внимателно-затова поставям и запетаи. Всъщност само заради него гледам мачовете на Манчестър Юнайтед, ако не играеше Бербатов там въобще нямаше да ми пука за този отбор.
22
1
 
8
 
! Отговори
Пффф преди 13 години
Психика за да търпиш насраняци не ти трябва - просто им казваш : "еб#$е си майките " и да се оправят ! Българи... Патагонци, квито и да били .... *** си е *** и не смятам че умният човек трявба да се води по негвоия акъл ! Аз съм горд че в 1 от най-добрите клубове играе българин и то на ниво .... А вие си църкайте мишки ... аз обаче не съм чул котарак да му пука кво говорят мишките за него ! :)))
21
3
 
4
 
! Отговори
Pffff преди 13 години
По глупав кометар от твоя не бях чел от бая време ... ходи продавай семки на пазара - това е твоето поприще ! *** КОМЕНТАР МОМЧЕ ... РАЗБИРАШ ЛИ
20
2
 
11
 
! Отговори
гого преди 13 години
Що пишеш небивалици? Всеки умен човек знае, че Ман Ю е на върха в развитието на даден футболист. В това число слагам още няколко отбора (Реал, Барса и Милан)Щом Бербатов играе там, значи хората са преценили, че има качества и мястото му е там! Ти кой си? Какъв си? Мнение може да даде всеки, но дали ще е адекватно е друг въпрос. Твоето не е такова, обаче! Остави професионалистите, хората които си изкарват хляба с футбол да преценят дали става или не става...
19
1
 
4
 
! Отговори
G преди 13 години
Бошков ме изумява есеки път когато сложи за манчестер повече от 1.50 коеф. .. от вчерашния мач предполагам че много като мен са спечелили,продължаваи все така Васето Бошков,радваи ни с коеф. :)
18
14
 
3
 
! Отговори
Всеки... преди 13 години
...20-годишен футболист в БГ с достатъчно въздух, е хиляда пъти по-добър от Бейби. Лошото е, че първо има ембарго в продажбите в чужбина и следователно второ няма как младите да си повярват. Но в БГ открай време си е така-за да станеш владика, трябва първо да си откупиш мястото. С качества не се стига доникъде... Е затова ще си ги криете националите по платените канали. Но Никито как се хвърляше снощи като ШАРАН не можахте да го скриете. Хората му бият високо в дясно, той се хвърля долу ниско???
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БЕЗИНТЕРЕСЕН И СКУЧЕН МАЧ КАКТО ВИНАГИ МЕЖДУ БРИТАНСКИ ОТБОРИ !
16
6
 
6
 
! Отговори
Петко Петков преди 13 години
Бербатов е най-добрия български футболист в момента - това е безспорно, но не трябваше да се отказва. Да играеш за България е чест. Винаги е имало натиск върху най-добрите ни футболисти. Явно той няма психика.
15
1
 
11
 
! Отговори
mutata plovka преди 13 години
Горката му майка на Иванков.
14
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Петров, Бербатов може би не е най добрия футболист във вселената, но за България, колкото и да се напъвате да го плюете, е най добрия ! Това е истината! Другата истина е, че единствено у нас, истинските добри играчи се изкарват некадърници, само защото са тръгнали от отбор, който не ни е любим! Докато беше в националния, само "пречеше", щото "целия отбор играел за него", като се махна стана "предател"...е добре де! Какво искате от него последно?! Да играе или да не играе?! Или най добре въобще да го няма! Да не съществува! Защото неговия успех ви кара да осъзнавате колко сте дребни и некадърни?! Май това е единствената истина, в крайна сметка?!
13
2
 
1
 
! Отговори
булгаришен поетишен преди 13 години
Много спешно се нуждаеш от уроци по правопис и българска граматика.Пишеш грешно и писоярно:),каквото и да означава писоярно.Не се разбира какво се опитваш-да ме порицаеш или похвалиш.Българин в твоя случай звучи доста оптимистично и будещо съжаление определение:)
12
6
 
4
 
! Отговори
българин преди 13 години
до булгаришен поетен........ по написаното се досещам, че си от феновете на едно отборче от краен софийски квартал, които сега стискат палци...в последния кръг отборчето на шестака Шаранков да го размажат така ,че да задмине рекорда на твоето отборче в ШЛ -6 006 0 1:17
11
15
 
4
 
! Отговори
Петров преди 13 години
Ясно, който смята , че Барбуков не е най добрият футболист във вселената, защото е играл в ЦДНА не е българин. Глазгоу бяха с една класа по слаби, сигурно щялата защита струва колкото Митьо, обаче уви. И да кажа - Митьо играе за пари, не за България, за нея той отказа да се поти. Така че по леко с патриотизма.