Челси сдаде лидерството след 1:1 с Нюкасъл

"Сините" изпуснаха куп възможности в прекрасен мач на "Сейнт Джемсис Парк"
Обновена: 30 ное 2010 15:08 | 28 ное 2010 19:51, Красимир Ангелов
3
Челси сдаде лидерството след 1:1 с Нюкасъл
Снимка: БГНЕС

Шампионът на Англия Челси продължава с неубедителното си представяне, след като завърши 1:1 като гост на коравия Нюкасъл.

Двата тима спретнаха чудесен двубой с много положения и както прогнозите преди мача посочиха, липсващите основни футболисти в защита и за двата отбора, доведоха до особено любопитни моменти.

"Сините" вече загубиха от Нюкасъл през този сезон и то у дома, но в мач за Карлинг Къп, който имаше много по-малък заряд.

Днес момчетата на Анчелоти търсеха задължителна победа, за да не позволят на Манчестър Юнайтед да се откъсне на лидерската позиция във Висшата лига, но не успяха.

Резултатът бе открит в 6-та минута след брутална грешка на Алекс, но в края на полувремето Саломон Калу успя да изравни след чудесен пас на Малуда.

След почивката двата тима създадоха редица положения и резултатът можеше да бъде много по-изразителен, в полза и на двата състава.

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ЧелсиНюкасъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
само преди по-малко от месец челси водеше на м.юн. с 6 т. сега е две точки назад. ашколсун, му се вика на такава работа. зорлем ще направят м. юн. шампион, които трябва вече да подмладяват състава и треньора, но не с тези сегашните, с изклечение на мексиканеца
2
0
 
2
 
! Отговори
АБСОЛЮТНО преди 13 години
САМО МАН.ЮН. БАРЦЕЛОНА И МИЛАН!!!!
1
3
 
3
 
! Отговори
аз съм бе преди 13 години
СмАрт за челси, реал и шити - туморите на съвременния футбол.