Нищо ново – Бербатов отново е номер 1 за годината

Втори в класацията остана Ивелин Попов, а трети – Николай Михайлов
Обновена: 20 дек 2010 20:46 | 20 дек 2010 19:05,
100
Нищо ново – Бербатов отново е номер 1 за годината
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов за пореден път успя да спечели приза за най-добър футболист на годината.

29-годишният таран взе за седми път наградата и е абсолютен рекордьор в това отношение.

Определено в последно време играта на Митко върви доста добре и напълно заслужено отново бе класиран от журналистите на върха.

До последно бе под въпрос визитата на нападателя, но той все пак успя да пристигне в България, в компанията на своя мениджър Емил Данчев.

"Чудех се какво да кажа пред толкова много хора, които са събрани на едно място. Искам да благодаря на хората, които гласуваха за мен. Радвам се, че отново съм тук. Успехите не омръзват, сигурно го знаят всички присъстващи в залата", заяви Бербатов.

Втори в класацията остана нападателят на Газиантепспор Ивелин Попов, който не успя да дойде на церемонията и да си вземе приза, затова организаторите го връчиха на брат му.

Трети пък е вратарят на Твенте Еншеде Николай Михайлов, който обаче също не успя да пристигне за събитието.

Неговата награда взе баща му Борислав Михайлов, който благодари от името на сина си.

Ето кои са и останалите призьори

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
0
 
! Отговори
Пффф преди 13 години
Така че продължавайте да си живуркате хванати в капана на собствената си екзистенция и мразете, докато хората правят неща да се случват! Браво БАРБУЧКА ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ И ТОВА ДА ТИ Е НАЙ СИЛНИЯ СЕЗОН В МЮнтд ТИ ПОЖЕЛАВАМ ! :)
93
2
 
1
 
! Отговори
Pfff преди 13 години
Било позор за България че най - добрия и футболист представляващ я в световния футбол печели наградата за такъв в България ... позор за България сте вие мишки, не хората които веят трибагреника ни по света за едно или друго. вие сте ПОЗОРА ... кви Българи сте вие бе на всичките по един куршум на паветата по националната телевизия заслужавате бе "българи" дето ме е срам да кажа че съм Българин заради *** като вас ... нищо не заслужавате и точно И ТОВА ПОЛУЧАВАТЕ МИШОЦИ СКАПАНИ !
92
1
 
5
 
! Отговори
Шамак преди 13 години
Не заслужаваш тази награда.
91
0
 
3
 
! Отговори
Шамак преди 13 години
Как го избраха за футболист на годината???? Вярно за МЮ направи много, но какво даде на БГ тая година??? Едно голямо нищо. Сори, Митко, но не мисля че си достоен за тази награда.
90
1
 
3
 
! Отговори
парица-царица преди 13 години
Това ако не е платена титла?!? Срамно е Бербатов да е футболист на БЪЛГАРИЯ, та той захвърли капитанската лента на Националния в Белград, избяга от отговорност да играе за България, а платенити *** му правят....поклон. Защо никой не погледне футболстите в БГ-първенството - вижте Здравко Лазаров от Локото, Ники Божов от Славия, Тодор Янчев от ЦСКА, Гаджев от Левски - тези хора играят със стръв, а не си повдигат оплешивяващата косичка с диадемки. Твърдо против избора на Барби!!!!
89
1
 
4
 
! Отговори
паисий преди 13 години
Избора за футболист на годината на човек, който не играе в България, който не желае да играе за България и да защитава честа на България е позор за България.
88
1
 
5
 
! Отговори
Резил №1 !!!! преди 13 години
Човек, който отказва да играе за националния отбор на родината си НЕ МОЖЕ да бъде неин футболист 1 !!!! Дали в Англия, ако Рууни беше отказал да играе в националния щяха да го изберат за футболист на годината ?Дали в Португалия щяха да изберат Кристиано Роналдо ?Да не говорим за съседите ни от Гърция, Турция, Сърбия ... Там подобно нещо не може да се случи никога !!!Футболист, който откаже да играе за националния отбор ще бъде отритнат и забравен, а не награждаван !!!
87
5
 
2
 
! Отговори
БОТЕВ от ПЛОВДИВ преди 13 години
КОЛЕГИ А КОЙ ДРУГ ЗАСЛУЖАВАШЕ? САМО ПИТАМ.
86
2
 
2
 
! Отговори
леле преди 13 години
Трети...Николай Михайлов?!!?!?!??!!??!?!?!Искам да знам кои са тези няколко журналисти, дето са гласували за Николай Михайлов. ПОТРЕС!!!!
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кво става с тия коментари? Що не се виждат всеки път?
84
2
 
1
 
! Отговори
me4o bas преди 13 години
Trqbvashe MARIQN OGNQNOV da stane, NASHE mom4e ROM4E, a ne tazi balerina deto se izpliu v liceto na cqla Balgarea!!!!
83
2
 
4
 
! Отговори
асдф преди 13 години
Разговор между двама български спортни журналисти:- Абе, Пешо я кажи нЕкой български футболист.- За футболист на годината ли?- Да бе, пък не знам кого да пиша.- Ми аз Ше пиша пак Бербатов, че не ми се занимава с другите, а трябва да ги гледаме кой - какво е правил, а тоя така или иначе го знаем там , Манчестър ала бала, сигурно е добър. Аз от къде да знам кои са другите, да не съм журналист?!- Ми то и аз него Ше пиша.
82
5
 
5
 
! Отговори
33333333333333333333 преди 13 години
TOI PREDADE BG A VIE GO PRAVITE FUTBOLIST NA GODINATA!6TO ZA NAGLECI STE?
81
3
 
7
 
! Отговори
kamen преди 13 години
Все си мислех, че за да станеш футболист на годината на БЪЛГАРИЯ трябва да играеш в България (или в български клубен отбор или в националния отбор на България). Явно обаче това не е условие.
80
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Определено в последно време играта на Митко върви доста добре и напълно заслужено отново бе класиран от журналистите на върха.
79
6
 
14
 
! Отговори
Дядо 130 преди 13 години
Абе най големия предател стана номер 1.. със нищо не е заслужил, нито играе в Бг нито за националния!
78
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да му е честита!
77
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дрогиран ли си ,или пиян-залян? Погледни ,какви несвързани изречения си сътворил... За по-компетентен ли се имаш от всички,които са направили класацията? Нещастно хейтърче!
76
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво!
75
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти и на единия му пръст не можеш да се опреш като личност, нека те е яд !