Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов

Нани бе избран за играч на сезона от играчите на Юнайтед
Обновена: 19 май 2011 12:02 | 19 май 2011 12:01, Красимир Ангелов
107
Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Крилото на Манчестър Юнайтед Нани бе избран за играч на сезона от своите съотборници. Португалецът получи своята награда на специална галавечеря на "червените дяволи".

Събитието се състоя в сряда вечер, като португалецът остана втори в класацията на феновете за играч на сезона, като крилото бе много близо до победителя Хавиер Ернандес – само на 1% разлика.

Постижението на Нани е подкрепено от неговите 10 гола и 18 асистенции през сезона, като той е считан от редица анализатори за най-добрия играч на Юнайтед през кампанията.

"Искам да благодаря на своите съотборници. Тази награда означава много за мен", призна Нани.

"Моите съотборници ми помогнаха много през този сезон. Затова сега стоя тук пред вас", допълни при награждаването бързоногото крило.

Вижте какво още каза Нани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Нани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
11
 
! Отговори
до Jorko преди 12 години
е тук въобще не си прав. Какъвто и да е Бербатов, не е заради парите. Ако беше заради парите, още отначало щеше да отиде във Сити, които му предлагаха почти двойна заплата. Да не говорим, че сега турците му дават 10 млн годишно и той пак не ще. Човекът иска да остане легенда - това е ясно като бял ден. Затова и игра за национала, докато стана рекордьор по голове и чак тогава се отказа.
21
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кеф ми е да гледам как играе Нани!!!Какви финтове...каква бързина и мисъл....Какъв поглед само има над играта....жесток играч е...център,крило всичко играеПоклон пред този играч....евалаБалеринката си изпя песента...изтърка боята по скамейките напоследък.....изтърка гърлата на бутилките минерална вода-не фащат капачките вечеРазбирам,че сте българи-ама бъдете обективни поне.Митоко е пич,ама Нани е 2 класи над Него-сори
20
6
 
6
 
! Отговори
кавала преди 12 години
Бербо може да се сравнява само с Руни... само по една тема, кой оплешивява по-прогресивно...
19
4
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Пак ли трябва да намерим някой да е виновен на Бербатов.Това ми се струва,че се превърна в спорт в БГ.Стига сме го оправдавали с другите.Англичаните го били мразели,бил чужденец и тем подобни глупости.Те много други са чужденци ама не се държат така с тях нали.Ван Дер Саар,Видич,Ернандез,малките братя Фабио,Нани,Валенсия и колко още други в Ман.Юн са били чужденци и никога не е било това.Стига с тези номера.Причината си е само в него.
18
1
 
6
 
! Отговори
маринер преди 12 години
Салахадине, щом искаш да се научиш на саксофон, ела, веднага ще те уредим да духаш.... пардон, свириш на саксофон.А за Бербатов си наполовина прав. Манчестър няма да е същия без него. За по-добро или по-лошо времето ще покаже.
17
6
 
6
 
! Отговори
ооо преди 12 години
Тази оценка е най-реалистична. Каквото и да си говорим, Нани беше най-силният играч през този сезон, напомняше много за Кр. Роналдо. Той изработи и повечето от головете, които бяха вкарани от Бербо, Руни и Ернандес. Феновете са подходили малко по-емоционално и са оценили младия играч, който е по-сърцат. Не е реално обаче Ернандес или Бербо да са играчи на сезона, защото и двамата реално са играли по половин сезон, като се ротираха на една и съща позиция. А Нани беше титуляр във важните мачове
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За мен пък най-силен играч е Ван дер Саар. Ако не беше той, щяха да ги дупчат като решето. Толкова топки извади през този сезон.Относно Бербатов - имам чувството, че Фъргюсън нарочно не го пуска последните 10 мача (или в последните минути на даден мач, когато почти нищо не може да направи).За Нани какво да кажа? Добър играч е, но е голям егоист на терена. Не се отличаваше с нищо този сезон.
15
2
 
1
 
! Отговори
Маn U7D fan преди 12 години
след първия* мач, извинявам се за грешката
14
4
 
9
 
! Отговори
Николета Ло преди 12 години
Тия негови съотборници и феновете даже , нищо не разбират от футбол , как може да не го изберат Берболино за играч на сезона , след като на всеки мач се раздава на 100% , бори се за всяка топка , даже се връща да помага и на защитата , тия или са слепи или му завиждат за качествата , които притежава :))
13
4
 
7
 
! Отговори
Мan U7D fan преди 12 години
Ако вземем Фалкао, един великолепен и завършен нападател, за Митко никой няма да се сеща още след първият мач. Много по-добър е във всяка една фаза от играта. А и не знам колко от вас са запознати с историята на Радамел, но той има 2 зверски контузии в кариерата, след които се възстановява напълно и вече е рекордьор по голове в 1 сезон в лига Европа. Бербо може само да го гледа и да се учи...
12
4
 
12
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Те много хора плямпаха като теб, когато продадоха Роналдо на Реал, а то к'во се оказа? И ако продадат Бербатов и вземат Фалкао к'во ще кажеш? Пак ли ще са средняци и за нищо няма да стават? Съра даже казва че ще има 3 сериозни попълнения за следващия сезон. Съра си знае работата, води клуба вече 25 години, не бъди врачка, ами се научи да осъзнаваш фактите.
11
7
 
12
 
! Отговори
Jorko преди 12 години
Колкото и да не искате да си признаете Барбуков седи в Манчестър само заради парите. На него му е пределно ясно, че вече е твърда резерва. Ще играе само,ако Руни или Чичарито са контузени или в мачове за Карлинг. Това доказва, че той не иска признание, а иска да си гушка заплатата и да си се кефи на живота.
10
11
 
13
 
! Отговори
Фибата преди 12 години
А на неформално гласуване между играчите на Юнайтед наш Митьо слечелил класацията за човек, можещ да донесе най-много шишета вода на играчите от титулярния състав. Сред феновете пък покривал най-голям периметър от... резервната скамейка.Според английските анализатори обаче САФ го оценявал най-достойно. Бил му като личен шут, а освен това събирал и изпирал лично потниците след всеки мач, получавайки и бонус, ако ги простира.
9
14
 
16
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
А вие по долните списвачи ще ви кажа един бъдещ и неоспорим факт.Ще видите без Митко (диадемата,балерината,примадоната) или както там го обиждате независимо,че е постигнал нещо в светлинни години от вас,какви ще изглеждат Манчестър без него.От сега ми е ясно че другата ще видят титла пре крив макарон.А финал за шампионска.Тогава искам да напишете че без Митко е щяло да бъде друго!!Там където са сега Леверкузен и Тотнъм!!Леверкузен ще види финал на шампионска ,когато аз се науча на саксофон!!
8
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази година титлата "играч на сезона" отива при .... господина от Лондон!- Yes, I'm from London :)
7
10
 
6
 
! Отговори
Фрънц преди 12 години
Само с мечтите ще си останете като се гътне САФ... това ви беше на вас! *** и измисления отбор Манчо ***...
6
2
 
7
 
! Отговори
муню преди 12 години
смърт зА РоМиТЕ
5
6
 
18
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Наистина ако съм на Съра, продавам нашия и купувам Фалкао. Това ще е жестоко!
4
29
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ми казвайте че съм Антибългарин....Този човек играе навсякъде,прави асистенций прави всичкоМитко е балерина която чака някой като Нани да и подаде прекрасна топка-да може да вкарва ама ако не е Нани да помага умира прав!!!А Нани може прекрасно и да вкарваЕ кой е по-добрия играч?
3
11
 
13
 
! Отговори
Man U7D fan преди 12 години
Надявам се да можем да пласираме Бербо за 12-13 млн паунда и купим Радамел Фалкао от Порто. Ето това би било трансферен удар!!!Поне мога да си помечтая... =)