Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов

Нани бе избран за играч на сезона от играчите на Юнайтед
Обновена: 19 май 2011 12:02 | 19 май 2011 12:01, Красимир Ангелов
107
Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Крилото на Манчестър Юнайтед Нани бе избран за играч на сезона от своите съотборници. Португалецът получи своята награда на специална галавечеря на "червените дяволи".

Събитието се състоя в сряда вечер, като португалецът остана втори в класацията на феновете за играч на сезона, като крилото бе много близо до победителя Хавиер Ернандес – само на 1% разлика.

Постижението на Нани е подкрепено от неговите 10 гола и 18 асистенции през сезона, като той е считан от редица анализатори за най-добрия играч на Юнайтед през кампанията.

"Искам да благодаря на своите съотборници. Тази награда означава много за мен", призна Нани.

"Моите съотборници ми помогнаха много през този сезон. Затова сега стоя тук пред вас", допълни при награждаването бързоногото крило.

Вижте какво още каза Нани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Нани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
12
 
! Отговори
Буревестников преди 12 години
...Монетата Дами и Господа винаги има ДВЕ СТРАНИ ! :) От едната.... Бербатов колкото и родните "разбирачи" да го плюят нека поне за миг да се замислят това момче от къде е тръгнало и къде е ГОЛМАЙСТОР в този момент въпреки всичко ! Който много знае нека той да отиде да излезе върху тревата на "ТЕАТЪРА НА МЕЧТИТЕ"... ! От другата страна обаче... аз поне смятам че стила му е НЕ Е точно за Англия или поне за Юнайтед.... би си паснал идеално обаче да кажем в Интер,Юве,Байерн.... Там ще е по добре!!!
41
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шампион на Германия, 2 пъти шампион на Англия, 3 финала в шампионска лига, най-скъп за времето си трансфер в Англия, 7 пъти футболист на годината в БГ, голмайстор на националния отбор, е тва ако не е кариера здраве му кажи. А пък толкова постиженя случайно не стават, човека явно има качества.
40
18
 
8
 
! Отговори
Фининьо Бербатов преди 12 години
Номерът е да ги метнеш 1 път че ставаш, после си правиш кефа. Лошото е, че не можах да се обвържа с по-дълъг договор, ама ей ме на! в топ 100 на най-богатите съм. Нека ми е зле. Какъв е кеф само да си гледаш от скамейката, на сухо, на топличко, вода минерална безплатна. Кеф! пари плащат бол, чат пат се разтъпча по терена, ама гледам да не потя фланелката, че поне една по-малко да пера. офф ще ставам, че трябва да нося вода на колегите, а и фланелки ме чакат да пера, чао простосмъртни!
39
8
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
И кво са,сички ше се нагаждат по него щото бил джиниъсЕми нема да стане-ше се нагажда ойТам се играе борбен футбол не балет-тва искат феновете....Да иде в италия там са Балеринки,ше му пасне
38
3
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
35 ти го е обяснил,но да овторяСа като е Бългърин дай да кажем на черното Бяло.По същата логика заклеймяваш Нани според произхода Му.Ми не си прав-играе,бори се,подава ВКАРВА ВСИЧКо прави а не чака на дъгата некой да благоволи да му пусне топкаМного е прав 35,и заради това обичам само това първенство и стилИ САФ виде че Митето с тая апатия не става за там.Гюмеджия си е колкото и да ми е симпатичен.Говорим за ФУТБОЛ и ИГРА,не за сайт за запознансттва и национализъм
37
7
 
8
 
! Отговори
Мъжки спорт преди 12 години
В Англия играят мъже, воини, бойци, не меки китки като нашето. Като искат хората да тичаш, ще тичаш. Това е Англия, това харесват феновете. Играе се заради феновете!!! Значи според някои форумци тук, не наш'то *** да се нагоди към английския стил, а стилър да се нагоди към него. Сори, ама не е Господ и затова ще го плюят навсякъде, и с право. Пред Коледа тичаше, бореше се, мачкаше и затова бележеше и играеше. После пак изпадна в летаргия и ето го резултата. Каквото сам си направиш, и САФ неможе
36
6
 
6
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Изобщо не говори за Жеков, който ставаше голмайстор по партийно поръчение.Целия отбор играеше за него. Измислена 'легенда' отвсякъде.
35
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в Англия се цени борбения дух и себераздаването - това включва бягане по терена, но включва и игра 90 минути като за последно. въпросният бербатов, колкото и да е техничен, е психически лабилен, чака наготово, не се бори за първа топка и ако не му тръгне първите минути, цял мач просто присъства формално. с руни не е така. затова и бербатов е резерва. хубаво, че е българин, но далеч няма упорството на м. петров или духа на стоичков.
34
10
 
9
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
ЗА ТОЗИ ОТБОР ,СЕ ИГРАЕ С ДУША И СЪРЦЕ , А НАШИЯТ СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е НА МОДНО РЕВЮ. ДОРИ И ЕДНОЛИЧЕН ГОЛМАЙСТОР ДА СТАНЕ , НИКОГА НЯМА ДА ГО ХАРЕСВАТ ФУТБОЛИСТИТЕ И ФЕНОВЕТЕ . КАТО СТОИЧКОВ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!!!!
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ТИЯ СМЕШНИЦИ! НАЙ-ДОБЪР СИ Е БАРБУКОВ /В СВЕТА/ ВЕДНАГА СЛЕД НЕГО Е ДЕЛЧО СПАСОВ И В НИЗХОДЯЩ РЕД-АПОСТОЛ ПОПОВ, ПЛАТИНИ, МАРКИЧО, БАНДАТА, ПАНДАТА, ПО-ДОБРИЯ БЛИЗНАК МИНЕВ, ОНИЯ СРЕДНИТЕ /СУТЕНЬОРЧЕТО И ГЛАВАТА ГАЛЧЕВ/ И НАКЪДЕ БЕЗ КАРАДЖАТА. ВСИЧКО ДРУГО СА ГНУСНИ ИНСИНУАЦИИ НА БАТКОВ. ДА ЖИВЕЕ ХАРИЗМАТА
32
12
 
26
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Българино, нещастнико, ПЛЮЙ и не спирай как може НЯКОЙ да е успял просто ей така, с труд, с качества да достигне до Върха в Англия, да води ЦЯЛ сезон гол майсторската листа на Премиершип ! Как може ? ДОЛУ .... Нека да славим ЕДИН португалски *** , който бил по-заслужил защото АСИСИТРАЛ ! А миналата година когато Берба имаше най-много асистенции това не беше ВАЖНО нали ?ПЛЮЙ българино и ДРЪПНИ обратно в КАЗАНА онзи, КОЙТО ПОСМЯ да се изкачи до ВЪРХА ! Долу в казана !
31
3
 
7
 
! Отговори
22 do Jorko преди 12 години
Спрямо българските стандарти е легенда Защото след 10г-15г. следващото поколение от млади българи ще си спомня, че това е играчът, който спечелил ШЛ, единственият българин шампион на Англия, евентуално и голмайстор на Англия, рекордьор по голове в нац. отбор и изредил все добри отбори. Легендите са в статистиката-веднага давам пример:Петър Жеков.На него му викаха "стомната", щото седеше с ръце на кръста на гюме и не се помръдваше цял мач.Ама за младите той е българинът,спечелил Златната обувка
30
3
 
10
 
! Отговори
Хуя ми яжте журналя преди 12 години
Тъпите български медии пак с техните простотии.Никой не е пренебрегнал Бербатов.Просто са избрали Нани.Чудят се какво да пишат.Кавали.
29
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** български заглавия!"Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов"Написано само за да се заформи препирня между подръжници и противници на Бербо, пък сайта да отчита посещаемост, щото от тва зависят приходите от реклами...По същата *** логика можеше да напишат "Фенове и съотборници пренебрегнаха Видич" или "Фенове и съотборници пренебрегнаха Гигс"! И вероятно, ако българските писачи живееха в Сърбия или Уелс, нямаше да се зачудят нито за миг, преди да треснат такова заглавие
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво стана сега, Митето се отказа от националния за да концентрира върху изявите си в Юнайтед и добре се концентрира - може да си води записки за мачовете и после да анализира. Мите пусни една седмична заплата на Пирин поне да се проявиш като истински мъж.
27
8
 
2
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Като не е от тези да си оди при *** си.....Кво ми седи на гюме само....Бербо не е от тези-беги беКазах Ти,Митко е пич,кефи ме,симпатяга е...ВКАРВА не мога да си кривя душата...казах ти вечеОбаче не го сравнявайте с Нани...защото Нани е кеф да го гледаш по целия терен.Нани МОЖЕ това което може Митко ама може още 200 неща,които митко може да гледа само по телевизията...Ай сиктир с тая комплексарщина Бтългарска,че сме Най.Щото сме се най та всички бегат оттука с 220
26
11
 
12
 
! Отговори
шшщ преди 12 години
Берба сам си е виновен за всичко. Така и не разбра,че не става само с ядене, трябва и тичане. Чух и някакви думи срещу Фъргюсън. Манчестър станаха шампиони, защото САФ остави Бербатов резерва. Това е истината.
25
12
 
5
 
! Отговори
boomslang преди 12 години
Бербатов си тръгва след края на сезона, факт е. Забележете разликата между Бербатов и Чичарито, когато мексиканецът беше пейка. Аз чакам своя момент, за момента се уча от Бербатов и Руни. Дали играя 1 или 90 мин, съм щастлив да съм тук. Пускаш Хавиер и той изяжда терена. Да погледнем нашту мунчье. Апатичен на пейката, прави муцуни, като влезе само се размотава колкото да отбие номера. Та в кой сега проблемъ, а? В това, че е българин ли??? ама нали сме комплексари, никога не сме виновни ние!!!
24
6
 
10
 
! Отговори
няма смисъл ... преди 12 години
Няма смисъл да ти го казвам. Ти и сам си знаеш, че не си българин. Първо всяка една нация си подкрепя своите, за разлика от нас. Бербатов е страхотен футболист, но у нас е пълно с хора които само го плюят. Да си видял нещо такова за Руни при положение, че много дълго време не беше във форма?Да не е като Руни или Нани - таран, но това не е неговият стил на игра. В Англия се цени точно това - да търчиш като обезумял по игрището. Щом го правиш значи си велик. Е Бербо не е от тези
23
0
 
7
 
! Отговори
Jorko преди 12 години
Е аз за легенди резерви не си спомням. Ако не мисли за парите, ще отиде в някой класен европейски отбор, вярно по-малко ще взима, но поне там ще си покаже пълните качества.