Бесни ултраси на Хайдук замерят Балъков с бутилки и запалки

Българинът може да бъде уволнен при отпадане от Стоук Сити за Лига Европа
8
Бесни ултраси на Хайдук замерят Балъков с бутилки и запалки
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Голяма част от ултрасите на Хайдук Сплит са против българския наставник на тима Красимир Балъков, пишат медиите в Хърватия.

Това стана ясно, след като бившият български национал бе замерян с бутилки от минерална вода и запалки след унизителната загуба на неговия Хайдук срещу Задар с 0:1 във втория кръг на местния шампионат.

Загубата е дошла в повече на крайните фенове на тима от прочутата група "Торсида Сплит", като запалянковците дори поискали моментално оставката на наставника на любимия си отбор, атакувайки яростно спортно-техническото ръководство на тима.

Сергие Крешич, който е бивш треньор на Хайдук прогнозира, че Балъков ще бъде уволнен ако загуби реванша срещу Стоук Сити от евротурнирите. В първата среща хърватите паднаха с 0:1.

За последните 5 сезона Хайдук е бил воден от рекордните 13 наставници, като именно този факт поставя под угроза оставането на Бала в отбора при провал срещу англичаните.

Поражението от Задар отдалечи Хайдук от лидера Динамо, само два кръга след старта на шампионата.

Още футболни новини от света четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Откъдето и да се погледне Сток С. са много здрав отбор и е нормално да елиминира посредствен отбор , като Хайдук.
7
6
 
7
 
! Отговори
Валери преди 12 години
С най големото ми уважение към Балъков. Но не става за треньор. Ако иска може да дойде в нашата бригада.
6
0
 
27
 
! Отговори
Стоян преди 12 години
Живях 5 години в Сплит и знам какво става там.Сега и играчите го бойкотират не само запалянковците.Иначе и аз не съм убеден ,че е добър треньор,но трябва да го оставят на спокойствие да поработи.Нямат друг избор.
5
0
 
29
 
! Отговори
хх преди 12 години
Ми нищо нередно няма в това Хайдук да отпадне от Стоук Сити, да не би хърватите да са настоящия еврошампион та имат толкова големи амбиции. То предишните треньори все към висоти са ги водили та сега реват срещу Краси. Хайдук си е доста анонимен за класния европейски футбол.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пратете и Лечков там та дано да го утрепят плешивия наркоман!
3
14
 
16
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
БАЛЪКА Е ТОЛКОВА НИЩОЖЕН ТРЕНЬОР, КОЛКОТО ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ БЕШЕ.НО ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩЕ ДЕРЕ МАНГИЗИ ОТ НАИВНИ И БОГАТИ ФУТБОЛНИ БОСОВЕ
2
3
 
21
 
! Отговори
Егати грандовете преди 12 години
От ей такива пишман грандове пък ми писна! И като вземат фенчетата да разясняват за святоста на фланелката честа на нашия "велик" отбор...чужденците не знаели какво означава да си от този отбор той е световна марка емблема л;егенда! Да бе дааа хааа глупости Ей такива дрънканици ги бращолевят и феновете на нашите "грандове" левски и цска.Същото се отнася и за партизан,Цървена звезда,Стяуа,Динамо З и тея Хайдук..Пффф егати грандовете за какво се мислят тея смешници като вземат да си вярват ха хааа
1
0
 
35
 
! Отговори
Така де преди 12 години
След 13 сменени треньори,за 5 сезона,не се ли сетиха че трябва да замерят футболистчетата си,тия може и да се усетят след 30я треньор....