Стоичков: Българи със сърца ще спасят футбола ни

Успехите ни от 1994 г. няма как да се повторят, смята Камата
17 окт 2011 18:13,
118
Стоичков: Българи със сърца ще спасят футбола ни
Христо Стоичков Снимка: БТА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви, че единственото решение за спасението на националния отбор е в него да влязат млади играчи със сърца, които имат желанието да постигнат сериозни неща в професията си.

Камата добави, че българските инвеститори и бизнесмени са бъдещето за футбола ни.

"Успехите ни от 1994 година няма как да се повторят, тъй като стадионите ни са пусти и грозни", смята той.

"Ако променим това, то можем да се надяваме, че ще дойде поколение, което да повтори подвига на националния отбор от паметното лято в САЩ".

"Трябва да привличаме инвеститори, които да вдигнат нивото. Не само чуждестранни, защото има и български такива, които могат да помагат", каза още Стоичков.

"За просперитета на българския футбол са нужни млади хора, с любов към спорта, към футбола. Хора, които не чакат на някого или пък на държавата. А работят и помагат. Българи със сърце. Ние затова бяхме силни - защото първо мислехме за България и за футбола", каза Камата.

Още новини за български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: футболХристо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
7
 
! Отговори
аз съм преди 12 години
до:39 Прав си, че когато гледа човек БТВ си мисли, че всичко е рози цветя в Бг. Аа от месец редовно гледам Канал 1и Скат. Ами новините се различават. По Канала се предават много новини от Б-я. По Скат-то също.Телевизии, които преди игнорирах сега започнах да уважавам. Хммм, май няма да гласувам отново за ГЕРБ, а за някой националист...
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спира BMW пред хубава кооперация, излиза борец по анцуг и вика: - Мичеее! На балкона на третия етаж се показва наконтена блондинка: - Кво? - Почвай предиграта, сега идвам
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не неее оставете ме да позная.Един наш анцузар дет сега ние е премиер викна другия анцузар да си правят еваларка.Евалата батенца големи сте!Да бехте добри и умни цена немаше да имате.Предлагам всички да почнат да се обличат по анцузи! Утре сички с официалния анцунг!
55
11
 
14
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 12 години
Тоя Стоичков не замина ли за Виетнам! - Абе *** ритнитопковец, върви на майната си....Стоичков/Виетнамски/
54
2
 
15
 
! Отговори
За Витков! преди 12 години
Колкото и добър да беше, негови бяха думите "мразя България, срамувам се че съм българин, България нищо не ми е дала" Заради тези думи този човек няма как да изглежда сериозно в очите ми и да буди някакъв вид почитание. За мен този човек е жалка мижитурка будеща отвращение , няма как да е друго яче. Всички негови думи се лишават от всякакъв смисъл заради изреченото от него. Това е личното ми мнение и не искам да ангажирам никого с него!
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
48 - Какви апостоли бе ***! Аз не искам никой да ме води! Хората искат свободата си, а не разни псевдоапостоли тип "Стоичков", които се отказа 5 пъти от България, плюейки я, да ми дават съвети! да не говорим, че заряза и родителите си! Е! Аз не съм като него, но не съм се отказвал от България и не съм зарязвал родителите си! Стига ли ти ***! Само това ме прави с класи над Стоичков като човек и друго не ми е нужно!
52
2
 
7
 
! Отговори
Рубен преди 12 години
искам Камата да ми го говори само на английски и руски!жестоко зву4и от неговата уста. Уникално само от модерния ляв
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СТОИЧКОВ ТОПКАТА МОЖЕШЕ ДА РИТАШ ЗА ТАЛИСМАН НА БАРСА СТАВАШ НО ЗА НИЩО ПОВЕЧЕ ПО-ДОБРЕ СИ СЪБИРАЙ ЧУКАТА И БЕж ! ХОРА КОИТО ПОДПРЕКПЯТ ТЪПОГЛАВЦИ КАТО БОРИСОВ НЯМАТ МЯСТО ТУК!
50
3
 
7
 
! Отговори
САЩ-94 преди 12 години
Какви успехи от 1994-та. да се повторят!?! На всеки му е ясно, че това повече НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ НИКОГА!Абе ние в следващите 10 години НЯМА ДА СЕ КЛАСИРАМЕ НА ФИНАЛИ, за какви успехи въобще да говорим.10 години ли казах? Може би съм оптимист, някой би казал поне 15 години.
49
1
 
13
 
! Отговори
Омник преди 12 години
Ицо, Ицооо, не всеки успял футболист трябва да се налага като треньор и да си налага мнението като човек. А Ицо си е ***, това не е новина. Не е нужно да се излага, дори на най-сърцатите фенове на ЦСКА вече ни писна...
48
5
 
2
 
! Отговори
Интересно преди 12 години
Ти като си толкова бунтовник(а ние роби) , какво чакаш излез като апостол и поведи хората , да видим колко ще те последват ....тук е лесно в нета всеки може така
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо за ВИС и СИК ще каже ли Стоичков:))))))
46
0
 
8
 
! Отговори
тежко е преди 12 години
Просто си известен със своята неизвестност и поради този факт мнението ти струва 0,00(избери си мерната единица) факта , че даваш квалификации говори за твоята псевдо-интелигентност и още повече показва, че мнението ти е ненужно
45
1
 
10
 
! Отговори
Рубен преди 12 години
консула Стоичйков - безпросветник и антибългарин.Какво се завърте около Боцко и ве4е полити4еска кариера върти..срамота за България
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този не псуваше ли феновете си по телефона, когато Васко го интервюираше за синята лампа! Я си е....майката бе ***! Защо трябва да съм Борис Христов или Райна Кабаиванска или Гена Димитрова или Веско Топалов или Екатерина ДАфовска или Стефка Костадинова, за да си кажа мнението! Да ви е.. в робите смотани! Ненапразно простака Борисов избра за представител в Каталуния простака Стоичков, който дори Виетнам изгони, защото е много кадърен!
43
0
 
18
 
! Отговори
75 преди 12 години
СТОЙЧКОВ ВИНАГИ ОБИЧА ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ . МНОГО МАЗЕН.........
42
15
 
10
 
! Отговори
бг-хейт преди 12 години
Да съдиш Стоичков трябва да си , Борис Христов или Райна Кабаиванска или Гена Димитрова или Веско Топалов или Екатерина ДАфовска или Стефка Костадинова , а всички тези които сте тук кои сте , какво сте направили , кой ви знае и с какво ?
41
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти като си толкова умен , какво си направил ? Отговори си на себе си и тогава съди кой е умен и кой ***......
40
12
 
10
 
! Отговори
Ицо преди 12 години
Който плюе по Стоичков , плюе по себе си , това е човекът , който има място в историята, последния зарадвал българския народ и дал ни повод да се гордеем, че сме българи, не го коментирайте като човек защото едва ли има някой който е идеален.....правилно е посланик, голяма работа като сте завършили международни отношения в УНСС, това днес значи НИЩО или почти НИЩО...Напред Ицо да си жив и здрав, бъди себе си , който не те харесва да пита Любо Пенев ....супата
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако човек не знае какво се случва реално в България, а само гледа новините на БиТиВи вечер ще си помисли, че страната ни процъфтява, а народът ни благоденства.Всяка вечер от БиТиВи ни промиват мозъците внушавайки какви грандиозни успехи постига правителството на ГЕРБ.Когато обаче човек се разходи из България получава съвсем друга представа за действитеността, която няма нищо общо с пропагандата на БиТиВи.Днес цъфна некадърността на ГЕРБ !!!