Стоичков: Българи със сърца ще спасят футбола ни

Успехите ни от 1994 г. няма как да се повторят, смята Камата
17 окт 2011 18:13,
118
Стоичков: Българи със сърца ще спасят футбола ни
Христо Стоичков Снимка: БТА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви, че единственото решение за спасението на националния отбор е в него да влязат млади играчи със сърца, които имат желанието да постигнат сериозни неща в професията си.

Камата добави, че българските инвеститори и бизнесмени са бъдещето за футбола ни.

"Успехите ни от 1994 година няма как да се повторят, тъй като стадионите ни са пусти и грозни", смята той.

"Ако променим това, то можем да се надяваме, че ще дойде поколение, което да повтори подвига на националния отбор от паметното лято в САЩ".

"Трябва да привличаме инвеститори, които да вдигнат нивото. Не само чуждестранни, защото има и български такива, които могат да помагат", каза още Стоичков.

"За просперитета на българския футбол са нужни млади хора, с любов към спорта, към футбола. Хора, които не чакат на някого или пък на държавата. А работят и помагат. Българи със сърце. Ние затова бяхме силни - защото първо мислехме за България и за футбола", каза Камата.

Още новини за български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: футболХристо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
7
 
! Отговори
Stefan преди 12 години
Какви треньори има в България?!?! Владо не се заблуждавай, с техните измислени и купени дипломи... В България ще има треньори, футболисти и тн., когато имаме и пътища - НИКОГА!Алкохола не прави гола и фаса не прави паса, драги ми национали!
37
8
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Тези,които пишат против Стоичков-или не са били родени или са кьсопаметни или или изопщо на разбират от футбол.Това се ражда на 100 години ведньж.
36
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
брава христо голям човек си
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахаха! И този посланик стана добра воля стана:))))) В България колкото си по-***, толкова си по-високо!
34
13
 
17
 
! Отговори
ха преди 12 години
Христо Стоичков???Кой беше тоя бе?
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да закрият българският футбол! Средище на мафиоти и място за източване на държавна пара.
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е Ицата... Винаги е било така, само хора със сърца могат да променят лицето на отбора, а не пияници дет се мислят за звезди...
31
5
 
14
 
! Отговори
4око преди 12 години
Просто момче, от малко градче!
30
3
 
7
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Юношеската школа на ЦСКА има много добри треньори - всички са с висше спортно образование, има доста магистри по футбол, трима доктори по футбол методист е проф. Стоянов от НСА. Трябва и в другите школи да има магистри, доктори и хабилитирани лица по футбол.
29
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
земи млъкни!!!
28
1
 
6
 
! Отговори
Владо преди 12 години
Нямаме треньори за детско-юношеските школи. Едно 14-годишно момче по нищо не отстъпва на своите връстници от Англия, Германия, Испания, Франция. Но точно във възрастта между 14 и 18 години с нашите деца нещо става. Като станат на 18 години нямат нито тактическа а пък за физическа подготовка въобще да не говорим. Там е проблема и именно там според мен трябва да се работи и то много. Че бази нямаме, но и нямаме и треньори, които да изградят момчетата като наистина професионални футболисти.
27
1
 
8
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
*** на тая *** игра:))
26
5
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
Кое от казаното не е вярно?
25
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 12 години
до 15,турците се класираха за баражите,а тези са *** юнаци-***.
24
0
 
6
 
! Отговори
КОРЕНЯК БЪЛГАРИН преди 12 години
ЗА ДА ИМАМЕ УСПЕХИ ВЪВ ФУТБОЛА, А И НЕ САМО ТАМ НИ ТРЯБВАТ БЪЛГАРИ СЪС СЪРЦА В ПОЛИТИКАТА-ДА ОТСТОЯВАТ И ДА СЕ БОРЯТ ПЪРВО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД,ОБРАЗОВАНИЕ,ИКОНОМИКА,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ЗЕМЕДЕЛИЕ,БИЗНЕС И ТАКА ТАКА ТАКА.
23
2
 
14
 
! Отговори
Русский гост преди 12 години
Стига вече сте ни изтипосвали този *** за щяло и нещяло. Нали се докопа до консулски пост в Испания - да се пръждосва там и да не ни разваля апетита с просташките си изцепки. И да РАБОТАЕТ, а не да плещает глупотевини. Збогом !
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
футбола ни ще се оправи, когато футболистите нямат татуировки
21
0
 
8
 
! Отговори
osata преди 12 години
..."българските инвеститори и бизнесмени са бъдещето за футбола ни" - гениална мисъл! Само не разбирам те ли ще ритат топката? Или защото си посредник при изграждането на стадиони - визирам този в Пловдив, а % никак не е малък?..."стадионите ни са пусти и грозни... Трябва да привличаме инвеститори, които да вдигнат нивото"- значи, първо ще направим стадионите и след това ще обучаваме класни играчи?Да ти имам самочувствието!
20
0
 
13
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
Ами как да се повторят като 20 години след тези успехи тези същите успешни футболисти са на терена представени от синовете си и дъщери си, а талантливите и желаещи да играят "духат супата". Айде въздух...
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като спортист си гениален,като личност,човек си нула