ЦСКА продава Зику в Азия

По всяка вероятност в касата на червените ще влязат ?2 млн.
Обновена: 29 ное 2011 13:31 | 29 ное 2011 13:31, Георги Пешев
5
ЦСКА продава Зику в Азия

Босът на ЦСКА Димитър Борисов обяви, че звездата на червените Янис Зику ще бъде продаден през зимната пауза на първенството.

Бизнесменът разкри, че няма как да задържи Зику на Армията и допълни, че той трябва да е мазохист, за да остане.

"Янис Зику не мога да го задържа при тази заплата, която му е предложена от Азия", призна Борисов.

Както е известно, от началото на сезона, Зику има 13 попадения и е водещ реализатор в "А" група. По всяка вероятност в касата на червените ще влязат минимум 2 млн. евро.

Босът на ЦСКА отказа да коментира зимната селекция с мотива, че в момента няма конкретни имена, които да може да разкрие пред медиите и които евентуално биха могли да бъдат привлечени.

Вижте какво още каза шефът на ЦСКА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЦСКАЯнис Зику
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Имам усещане че СП ;ЧИСТОТА- Радомир ще даде повече !!! Бългрският футбол е в разцвета си , защо да не опита , а ?
4
1
 
6
 
! Отговори
en преди 12 години
Димитър Борисов наказва ЦСКА?
3
2
 
9
 
! Отговори
Говедуебец преди 12 години
Зику отива в Азия,но за сметка на това ще ни радва вечната надежда ДЪРВОДЕЛЕВ.От две години не ходя на спектаклите на ЦСКА и по добре.Киро вчера каза много истини за съжаление.Ще е мъка с оставащите мивки,жалко за традициите на ЦСКА и публиката му от мазохисти.То не,че говедата са цъфнали и вързали ама на тях държавата ще им помогне,както обикновенно се случва КЗЛ по тоя повод.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гърнето и похлупака му са решили освен да източват ЦСКА напълно да съсипят отбора!!! Не стига, че толкова явно продадоха мача на Лудогорец, ами ще почнат да разпродават най-добрите играчи. Щом като капитана на ЦСКА Янчев е в играта с продаваните мачове, работата отива на зле. Дучето доста отдавна си мълчи, явно са му бутнали някакъв процент, защото вече изобщо нито се чува, нито се вижда. Иначе се пенявеше много и правилно искаше тия мошеници Гърнето и похлупаците му да се махнат от отбора. Видя
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Янис Зику не мога да го задържа при тази заплата, която му е предложена от Азия"Глупости на търкалета. Зику си има договор.