Шефът на ЦСКА отсече: Бойко е №1, Бербо нищо не играе

Димитър Борисов направи ново любопитно изказване
Обновена: 29 ное 2011 15:21 | 29 ное 2011 15:21, Георги Пешев
102
Шефът на ЦСКА отсече: Бойко е №1, Бербо нищо не играе

Собственикът на ЦСКА - Димитър Борисов подкрепи премиера на България Бойко Борисов в анкетата за "Футболист на годината".

Колоритният бос бе категоричен, че премиерът трябва да спечели отличието, защото Димитър Бербатов нищо не играел в Манчестър Юнайтед.

Както е известно, Бойко Борисов, който носи фланелката на третодивизионния Витоша Бистрица, е начело в гласуването на феновете и до този момент изпреварва звездата на "червените дяволи".

"Не съм запознат с анкетата, но подкрепям Бойко Борисов за Футболист на годината и дано стане №1. Бербатов нищо не играе последните две години", отсече Димитър Борисов.

Същевременно министър-председателят за пореден път обяви, че заслужава отличието. На въпрос редно ли е той да е футболист №1 на България, той отговори: "Аз съм си!"

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
22
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
Балерината е за Фидосова.
77
1
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Винаги ме е учудвала готовността на българския народ да обсъжда всякакви глупости и подхвърлени нарочно за отклоняване на вниманието му PR акции и същевременно категоричното му нежелание вече 22 години да проведе смислен дебат за важните неща.Каква държава сме, каква искаме да бъдем, кой взема решенията, кой забогатява, кой обеднява, каква ни е системата на сигурността, здравеопазването, образованието, съдебна система, върховенство на закона, защита на собствеността , ефективност и прозрачност
76
1
 
8
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Мн.важно!!!
75
3
 
36
 
! Отговори
ХоХо преди 12 години
Абсолютно вярно ! Хвала ! Каква мечта е да живееш в държава, в която премиерът е и футболист номер 1! Предлагам да бъде удостоен и с друго почетно звание- "Певица на годината " на ТВ Планета !
74
2
 
30
 
! Отговори
Монахиня преди 12 години
Пуснете и анкета за балерина на годината ! Пак ще я спечели !!!
73
5
 
14
 
! Отговори
Стилян трябва да е преди 12 години
Струва ми се, че Стилян Петров най-заслужава. От Българските футболисти в чужбина, той най-много участвува във футболните срещи, капитан на отбора на Астон Вила, прекалено скромен, винаги се озовава на повикване в националния отбор. Стилян заслужава приза.
72
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде е тази анкета?
71
3
 
18
 
! Отговори
хаххах преди 12 години
пълен ***..... супермен, супергерой, накратко той е госпоД :)))))))))))))))
70
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами да го вземе в ЦСК с 1 000 000 заплата а БФС да го сложат за капитан на националния.Ще станем световни
69
4
 
19
 
! Отговори
Orda преди 12 години
Поредния ***
68
4
 
27
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
а бе то е ясно че е подигравка и към футбола ни и към Борисов, но той толкова си му е акъла и дори не се усеща, дори се гордее и разправя наляво надясно, че заслужава....все си мисля че не сме чак толкова *** народ, но всеки ден по няколко пъти се убеждавам в обратното.Толкова *** премиер не знам дали сме имали.
67
1
 
13
 
! Отговори
polarbear преди 12 години
Това е подигравка към националите и затова напълно подкрепям ББ за футболист на годината! Други футболисти в БГ не съм виждал от много време... може би защото не ходя по чалготеки?! От тая номинация да си направят изводи националчетата, че до един са за бой!
66
4
 
18
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
е толкова много фарсове покрай този Борисов, вече идват в повече. То бива мазнене, ама все пак да си има някакви граници. А иначе нашия премиер и за Нобелова награда за химия да го номинират няма да откаже. Подкрепям номер 60, че много е вероятно Бербатов да е по-добът от Борисов като премиер.
65
5
 
21
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Стига глупости. Бербатов е велик позиционен играч с изключително позиционно чувство и стратегическо мислене. Умее да маневрира прецизно по терена, да задържа топката, да заеме позиция и да изчака топката да дойде и положението на терена да узрее за атака. Д-р. Борисов е махленски играч и няма такива качества.
64
1
 
26
 
! Отговори
Забавно преди 12 години
Хаха, сега в "Столичани в повече" нали ще му издигат паметник, няма да се учудя, ако и реално се случи скоро. :) Генерал, министър-председател, мъж на годината, футболист на годината, отличен художник... това си е направо Вундеркинд. :)))
63
2
 
4
 
! Отговори
Chushleto преди 12 години
И ти си пич, #42: напълно те подкрепям!
62
2
 
22
 
! Отговори
А ДАНО преди 12 години
ИМА НЕЩО МНОГО СИМВОЛИЧНО В ИЗКАЗВАНЕТО НА ШЕФА НА *** ЗА БОРИСОВ. КАКТО СЕ КАЗВА- "*** ПРИ *** ОТИВА". ИНАЧЕ ДА ГО ИЗБЕРАТ ЗА НОМЕР ЕДНО, ЗА ДА Е ПЪЛЕН ЦИРКА И ИДИОТИЯТА. МЕДИИТЕ И "ЖУРНАЛИСТИТЕ"ТРЯБВА ДА СТИГНАТ ДЪНОТО НА РЕЗИЛА И СОБСТВЕНОТО СИ ОМАСКАРЯВАНЕ,ЗА ДА СЕ СЕТЯТ, ЧЕ ПО-НАДОЛУ НЯМА НАКЪДЕ И ДА ИЗМЕТЕМ *** НОМЕР ЕДНО ОТ ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ. КАКТО Е ИЗВЕСТНО, НА ВСЯКО ПРАСЕ МУ ИДВА КОЛЕДАТА.
61
2
 
11
 
! Отговори
дон преди 12 години
Абе вкарайте и Гацо Бацов в анкетата,че Вожда е толкова ***,че неможе да се усети,че ние се бъзикаме с него.Ако го вкарате тоя,току виж се усеитил и на пук си поддал оставката :D.Искрето в националния по сумо!.Не я вкарвайте в художествената гимнастика,че а настъпи тия финни моми ,които са там,после и без национален оставаме.Или не сумо,по модерно е сега в ММА.Даже и Вожда и той там,та да превземем и UFC федерацията
60
4
 
25
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Ти се е.аваш, ама Бербатов най - вероятно ще е по - добър премиер от настоящото нещо.
59
4
 
12
 
! Отговори
Б.Б. преди 12 години
Аз ви чета коментарите директно от министерството! Мерете си приказките, да не взема да ви прережа лентата!