Бойко Борисов шава на терена като Шави

Подава и вижда играта, заяви треньорът на Витоша Бистрица
Обновена: 30 ное 2011 17:05 | 30 ное 2011 17:05, Георги Пешев
154
Бойко Борисов шава на терена като Шави
Снимка: Булфото

Съотборниците на Бойко Борисов от третодивизионния Витоша Бистрица са категорични, че той ще спечели вота на феновете в анкетата "Футболист на годината". Те дори го наричали - Шави, тъй като пасовете му се доближавали до тези на звездата на Барселона, а също имал и поглед върху играта.

Припомняме ви, че министър-председателят води убедително във вота на феновете с 2966 гласа (42%) и е далеч пред голмайстора на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който е втори с 1754 гласа (25%). Трети е Николай Михайлов със скромните 383 гласа (5%).

"Вотът на феновете ще го спечели. Изненадан съм, че е включен в тази класация, но той винаги иска да печели. Позагубил е бързината си, човекът е на 52 години все пак".

"В отбора му викаме Шави, добре подава топката, вижда играта. На тренировки не идва, но съм доволен от старанието му", коментира треньорът на Витоша Бистрица - Ясин Мишауи.

Президентът на клуба от Бистрица - Славчо Галев, е сигурен в победата на Борисов в престижната анкета.

"Това не е никаква гавра. След като има класация, която е подложена на обществено внимание, всеки има право да гласува и да даде мнението си. Смятам, че вотът не може да бъде обърнат, тъй като това е мнение на публиката, тя е обективна".

Още по темата

"Той ще спечели. Хората са преценили какво е дал Бербатов за България тази година. Аз си казах мнението, трябваше да бъде анулирана анкетата тази година, тъй като успехите са под всякаква критика", коментира босът на клуба.

"Всеки мач се стараем да побеждаваме, приемаме го като един от нас. Обръщаме се към него на малко име, казваме му Бойко", казва един от футболистите пред ТВ7. Друг играч добавя:

"Играл съм 2-3 мача с него, отскоро съм във Витоша. Прави му чест, че се държи като с равни с нас. Почти всички работим освен, че играем футбол, имаме много студенти, едно момче си изкарва прехраната в денонощен магазин, друг работи в супермаркет, имаме и полицай".

Още футболни новини от България можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Затлъстяла ***. А от носа на ЦЦ мога да изтискам 1кг олио... и още толкова от ангунга му.
48
15
 
2
 
! Отговори
do vsi4ki turci преди 12 години
Jiv i zdrav da ni e primiera ... vsi4ki go pluete i to za kakvo ?? za6toto otkakto toi e na vlast ima nqkakvo razdvijvane v Bulgaria. Va6ite lubime turci i besepari taka oskverniha darjavata 4e sig o6te 20 godini nqma da se opravim .. no kakto i da e za vsi4ki bokluci kadeto sa krali ima mqsto v ada .. Pozdravi ot Angliq
47
2
 
21
 
! Отговори
До 44 преди 12 години
Защо догодина?Още сега!Той няма да се разсърди!Догодина може вече да го няма!
46
1
 
30
 
! Отговори
кеф! преди 12 години
България се гаври с най-святото за Тиквата - футболното му майсторство! *** е, че ТОЙ си мисли, че е сериозно на 1 място!!! ***.
45
1
 
30
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
каквоти и да пишете - Бойко влезе в историята ... "Падението на един народ или как популизмът победи демокрацията"
44
1
 
52
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ преди 12 години
Гласувайте за Борисов в класацията за футболист на годината , а догодина ще го изберем и за Мис България .
43
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го изберем и за акушерка на годината!Иде ми да се откажа от тази държава заради тоя ***.
42
2
 
21
 
! Отговори
фото преди 12 години
Боко поздравява стачкуващите от снимката на статията в ляво.
41
1
 
26
 
! Отговори
do 36 преди 12 години
Забрави и снимането със знаменитости и холивудски актьори . :D Тюфлека като Шави? Ххахахахаахахахахаха Е поне българите имаме чувство за хумор след всичко.
40
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еми да не се мотка, ми да става тренер по футбол, след като е толкова дОбър, поне за там не се иска кой знае какво IQ
39
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Асоциация на свободното слово "Анна Политковская" сезира главния прокурор Борис Велчев за показанията, дадени от Васил Костов Кеца пред Шуменския съд по делото "Килърите.Кеца заяви в прав текст, че е присъствал на среща, състояла се във виенската градина до Паметника на Васил Левски в столицата, в която са участвали Милчо Бонев - Бай Миле, Сретен Йосич, Бойко Борисов, Стоил Славов и други...На нея босовете са обсъждали как да съберат пари, за да стане Бойко Борисов главен секретар на МВР. Костов е бил и на друга среща на босове на СИК веднага след убийството на Поли Пантев, на която те са се карали за неговото наследство от 80-100 млн. долара.Тогава Женята и братя Пехливанови не са давали повече от 10 млн., но се разбрало, че Бойко Борисов има бригада, която да окаже натиск върху тях. Васил Костов Кеца е декларира и, че Бойко Борисов е отговарял за канала за хероин от Турция към България и за каптагон и синтетична дрога в обратна посока.Сигналът е изпратен и до председателя на Европейския парламент Йежи Бузек. На българската прокуратура е напомнено да не подминават и други свидетелски легитимни показания, дадени пред Белградския окръжен съд през 2009 година, когато известният наркобос Сретен Йосич заяви, че дейността му в България е закриляна от главния секретар на МВР Бойко Борисов.
38
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди 9 сеп1944 едно полуграмотно селянче се включва в нелегалната борба.Основно то било полулегален,щото нито се крил нито некой го търсел.Той сътрудничил на полицията и топел другарите си.След 9 сеп.1944 се влял в редовете на народната милиция,после станал секретар на БКП и така до 1989.Сега бодигарда му върви по неговия път.
37
2
 
28
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Това момченце, което ти държи "Световната" купа, сигурно има повече акъл от теб. Ти министър-председател ли си, или клоун от пътуващ цирк?
36
1
 
23
 
! Отговори
До 30 преди 12 години
Каква манипулация бре? Тоя човек изобщо не си върши работата, за която е избран от народа. Той само играе мачлета, тенис и обикаля, де със самолет, де с хеликоптер или джип като танк из страна. Той в кабинета си не стои, там където му е мястото, за срещи, за обсъждания със специалсти и учени по един или друг проблем. През лятото такъв загар имаше, какъвто няма нито един европейски премиер. Защо ли? Защото по цял ден е навън, не работи, а само ломоти пред медиите, реже ленти и играе футбол...
35
1
 
27
 
! Отговори
оая преди 12 години
Пълен ***
34
1
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Боце,като гледам публиката на стадиона, май е оредяла, като твоя електорат ?
33
1
 
20
 
! Отговори
историк преди 12 години
браво , че си *** . Само така. Къде беше Бойко , когато бяха размириците в Катуница ?????? При извънредни ситуации премиерът,вътрешният министър трябва да са там. Прочети малко история и виж другите страни и тогава говори. ***.
32
1
 
28
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
браво на вожда - футболист на годината,художник на година ... и при Тато не е било такова *** на *** !!
31
2
 
22
 
! Отговори
оая преди 12 години
Народа мре от глад а този се вихри по стадионите.*** подигравката срещу народа.Цяла България е в протести а този ликува,баси и цирка
30
16
 
11
 
! Отговори
БРАВО днес.бг ! преди 12 години
Съвсем целенасочено и умишлено от днес.бг публикуват паралелно, сложени една до друга новините за протестите и за номинацията на Бойко Борисов за футболист на годината. Това цели да покаже Премиера във възможно най-отвратителната светлина. Един вид - докато народа стачкува, Премиера си цъка мачлета и за него е най-важно да грабне приза "Футболист на годината". Мислех си, че времената на МАНИПУЛАЦИЯТА на народа и завоалираната СОЦ. ПРОПАГАНДА са си отишли, но виждам, че съм грешал. Явно е истина, че този сайт е на Ирен Кръстева, дясната ръка на Ахмед Доган