Сани Жекова не иска да е секссимвол

"Предпочитам да бъда успешна спортистка и добър пример в обществото"
Обновена: 5 дек 2011 17:38 | 5 дек 2011 17:35, Георги Пешев
16
Сани Жекова не иска да е секссимвол
Снимка: Булфото

Звездата на световния сноуборд - Александра Жекова, ще стартира новия сезон на 14 декември в зимния център Телюрайд (САЩ). Броени дни преди състезанието българката сподели впечатленията си от подготовката и очакванията за новия сезон.

"Миналият сезон беше най-успешният в кариерата ми. Постижениятя ме мотивираха още повече. Чакам с нетърпение предстоящите стартове за Световната купа и зимните екстремни игри в Аспен", заяви Сани.

"Изпълнихме отлично планираните летни кондиционни лагери и тези на сняг. Разликата беше в обема на натоварванията и прецизността при изпълнението на различните технически задачи. Всичко беше в увеличени обеми, за да се постигнат по-добри резултати и по-висока скорост".

"Всеки истински спортист играе само за победата! Аз не правя изключение. Почти невъзможно е да си постоянно във върхова физическа и психическа форма, късметът да те спохожда и да побеждаваш във всички състезания. Добре е поне да се стремиш към това", добави Жекова, която не се приема за сексимвол.

"Секссимвол ми се струва малко прекалено. Аз поне не се възприемам така. Секссимволи са жени като Бриджит Бардо, Мерилин Монро или Анджелина Джоли, но не и Александра Жекова.

"Аз предпочитам да бъда успешна спортистка и добър пример в обществото. Родителите ми винаги са ме въпитавали да бъда умерена в облекло, грим, поведение. Надявам се, че съм такава", завърши Сани.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: сноубордСани Жекова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
2
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
В Нова Гвинея може и да мине за секс символ!
14
2
 
3
 
! Отговори
Руцифер преди 12 години
Очевидно е, че всички имате един комплекс. Какво толкова сте се вторачили в секса. Това е най-лесното нещо на света. Всички го правят. Куцо, кьораво и сакато. Държите се като девствени тиинеджъри. Просто го правете и не вдигайте много шум.
13
1
 
13
 
! Отговори
zack преди 12 години
момичето е постигнало много с труд и дисциплина, изкарава си кинтите, обикаля си света и между другото носи поне някакви позитивни асоциации с жалкия коптор, в който живеем. а вие безгласни, трътлести *** кои сте и колко точно бяхте постигнали на нейните години?
12
1
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
не разбрахте ли, че жената не иска да е набеждават за секс символ, ами иска да си е спортистка, пак журналята си пишат разни глупости да си запълват вестниците, и нали на народа му дай хляб и зрелища и така си продават стоката.
11
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сноубордът е една от изгъзиците на съвремието. До сега не е имало случай да се загледам по някоя сноубордистка. Облеклото, както и позата при каране не ги прави привлекателни. Също ако отидеш със сноубордисти да караш заедно и постоянно мрънкат колко са им неудобни лифтовете.
10
14
 
11
 
! Отговори
Ташунко преди 12 години
И неразбрах какво толкова и е сексито на тая скумрия? Ами то и аз да се разкрещя- Не искам да ставам цар !
9
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
секси като крокодила гена
8
1
 
16
 
! Отговори
дан преди 12 години
да е жива и здрава, да носи успехи....ама точно като секс символ не я виждам
7
3
 
31
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
И какво й е на момичето бе ***, много си е красива!!! Скромна и дисциплинирана, кво искате да се разгологъзи в плейбой ли ашлаци такива!!!Само успехи!!!
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Адски и симпатизирам. Без да проявявам особен интерес в зимните спортове, тъй като не ги практикувам и познавам, се вълнувах от участието и на олимпиадата. Има меко и приятно излъчване. Както е казал един австриец - Всичко е секс. Та... Сани Жекова дали иска или не, ще си я възприемаме както ни е гот.
5
5
 
5
 
! Отговори
краси преди 12 години
Това е шега, нали?
4
4
 
34
 
! Отговори
До тоя първия преди 12 години
Много готино си е момичето ! Това е истинската красота , а не мръснишката красота която се опитват да ни налагат чрез Златки и др. ! ;)
3
15
 
12
 
! Отговори
невидимка преди 12 години
Е с малко, грими фотошоп може и да стане
2
3
 
23
 
! Отговори
Arven преди 12 години
То ти пък сигурно си Ален Делон...какво му има на момичето
1
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е тя очевидно няма и как да е "секссимвол"По физически причини;)