Манчестър Юнайтед с втора поредна загуба

Нюкасъл спечели класическо 3:0 срещу "Червените дяволи"
Обновена: 5 яну 2012 09:38 | 5 яну 2012 00:23,
36
Манчестър Юнайтед с втора поредна загуба
Снимка: Reuters

Манчестър Юнайтед започна новата 2012 година така, както завърши старата - със загуба. "Червените дяволи" бяха победени с класическото 3:0 от Нюкасъл на "Спортс Дайрект Арина" в мач от 20-я кръг на английската Висша Лига.

Резултатът бе открит в средата на първото полувреме след страхотно изпълнение на Демба Ба. Две минути след почивката пък Йоан Кабай вкара страхотен пряк свободен удар. В самия край на мача недоразумение между вратаря Линдегаард и защитника Фил Джоунс доведе до лек трети гол.

Резултатът можеше да е дори още по-голям, ако съдията бе отсъдил и чиста дузпа за Нюкасъл.

Димитър Бербатов излезе като титуляр, но този път не успя да помогне с нищо на своя отбор. Още по-слаб бе Уейн Руни, който се завърна в състава.

Загубата не позволи на "Червените дяволи" да изравнят по точки лидера Манчестър Сити, който вече има 3 чисти точки аванс.

Прочетете подробности за мача

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Ако сър Алекс се пенсионира, Барби става свободен агент. Лече проявява интерес към него, Стоичков е бил на мача в Нюкясъл, командировка естествено, не на свои разноски. Пенев иска да го види в национала. Бербатов обаче иска много пари и не е изключено да се оттегли от футбола, за да се съсредоточи върфу филантропен бизнес в Македония.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едвам успях да изгледам първото полувреме и беше ясно, че Мановете ще паднат или ще направят равен, за това си и легнах. На сутринта видях, че мача е завършил 3:0 !!! Големи свраките, ей! И черни при това!
33
1
 
6
 
! Отговори
Гого преди 12 години
Най-много ме изнерви втория гол на Нюкясъл.Голът беше перфектен евала на това момче Кабай,ядосах се като видях стената на Ман.Юн какво направи.Проблема е,че нищо не направи,ама нищо.Забележете къде минава топката при удара,каква е реакцията на стената и ще разберете кой е виновен за втория гол.Вижте на повторението кой стои от външната страна на стената и каква му е реакцията при удара.Просто не мога да си представя,че играч,който струва 30+млн.лири може да направи такова нещо.
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много съм доволен.Все пак за тези,които плюят Бербатов,ами то като няма ОТБОР и МЕНИДЖЪР,който и да играе не може да ги спаси.
31
1
 
12
 
! Отговори
Ливърпул преди 12 години
....Че Сър-а е КЛАСИКА В ЖАНРА и е ВЕЛИКО ИМЕ това едва ли има кой да го оспори... Но че поне от 2 години си "плаче" за пенсиониране мисля че също е ясно на почти всеки който гледа и разбира от футбол!.... Смятам че в неделя следобед предстои "поредния шамар".... трети пореден като да НЕ повярваш за Юнайтед... е няма да е чак оглушителното 6:1 от "Олд Трафорд" но определено Сити ще ги "перне" здраво за купата.... :) :) :) :) :) !!! Както и са домакини.... :) !
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
но този път не успя да помогне с нищо
29
6
 
8
 
! Отговори
1313 преди 12 години
Tези, които можете да играете по-добре от Бербатов, защо не бяхте на терена, ами злобеете по форумите?! Нали сте по-добри?!
28
7
 
19
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Гледах оценките на футболерите след мача - Ернандес, който от десет паса - девет беше в засада, получил по-висока оценка от Бербатов, Руни, Нани и други. Голям смях :)
27
6
 
34
 
! Отговори
God преди 12 години
Хайде пак Бербатов ви е виновен! Руни този мач изобщо не знаеше къде се намира. Не отигра нито една топка правилно. След като съра се принуди да го смени и него - свещената крава, смятайте колко зле беше. И нашият не игра добре, но в никакъв случай не беше най-слабият на терена. А Чичарито просто можеше да си стои цял мач до страничния съдия, защото беше в постоянна засада. Това момче дори и не гледа мача, в който играе.
26
9
 
8
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
ко ва 333 тъи кат *** гледаш как *** виждаш....селски бек...аз берболина мога само да я уча на финтове....викаха ми чикото...наи добрият в селските групи просто немах връзки да отида нагоре...толкоз голове бербо мои само да си мечтаи...да не отивам в мачестер мога само да ги уча тия мишки...
25
2
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 12 години
Съра е невероятен тактик!!!
24
5
 
5
 
! Отговори
333 преди 12 години
Мустафа, ти си трай!
23
21
 
7
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
да излезя аз по добре ще ритам от тоа бербатов....мишка само става да гони топките на тренировки....
22
16
 
18
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Бербо си е известен - вкарва само на слабаците или в решени мачове (така беше и в националния). Срещу силни отбори си е кръгла нула. Това са фактите!А съра има в отбора си и доста други смешници - май плаче за пенсия...
21
9
 
20
 
! Отговори
333 преди 12 години
Много *** народ по форуми, ей. Като почнеш от оня дето пита дали Бербатов е вкарал гол, при положение, че губят с 3:0 и стигнеш до другия глупчо, който го нарича предател. Неблагодарници. Това е.
20
9
 
24
 
! Отговори
Г преди 12 години
вие какви стеее долниии! като вкара Бербо и крещите,че е най-великия, като не вкара - нищо не ствало о т него! *** народ, не заслужавате добри футболисти!!!
19
6
 
14
 
! Отговори
Ало хейтърите преди 12 години
Като тръгнеш от номер 1 и минеш през Шотландския СЕЛЯНИН и стигнеш до 17 БОЙ БОЙ БОЙ!
18
11
 
13
 
! Отговори
Ебати хейтърите има преди 12 години
Вие сте *** хората честно. Преди 5 дена пеехте друга песен колко е велик и тн.... Днес когато загубиха айде юруш юруш да го плюеме. СКАПАНИ ТУРЦИ!!! Незнам вие българи ли сте не сте ли ? Като българи би трябвало да се подкрепяме и да си удряме по едно рамо в лоши моменти.
17
34
 
15
 
! Отговори
KK преди 12 години
Барби отново се изложи като мишка в мензис, но това е нормално. Bсе пак не играха срещу Стоук, а по-класен отбор.Залагайте на сигурно - играе ли всенародният предател, статистa Барби: Юнайтед гyби !
16
25
 
18
 
! Отговори
do12 преди 12 години
Кога си видял Бербатов да бяга? Особено пък и в тоя мач? Май имаш нужда от очен преглед.Тоя статист може само да убива темпо с бавене и връщане топката назад.Нищо градивно не е способен да измисли и тоя *** има наглостта да се мисли за нападател