Умората победи Григор Димитров

4 мача в рамките 18 часа са твърде много за който и да е тенисист
Обновена: 7 яну 2012 10:33 | 7 яну 2012 10:32,
55
 Умората победи Григор Димитров
Снимка: БТА

След уникалната си серия от три поредни победи в рамките само на 14 часа първата ни ракета Григор Димитров не издържа на невъзможното темпо и днес се отказа от по-нататъшно участие на международния тенис турнир в Сидни.

Да ви припомним, че Гришо изигра феноменален двубой срещу Марди Фиш вчера в ранния следобед, след това бе с основна заслуга и за решителната победа в сблъсъка на двойки срещу САЩ.
 
Последва 5-часов изморителен полет от западното крайбрежие на Австралия, където се намира Пърт, до източния бряг, където пък е Сидни и нова победа, този път в първия квалификационен кръг над естонеца Юрген Зоп с 6/1, 6/7, 6/2.
Още по темата
Само два часа по-късно хасковлията трябваше да изиграе и срещата си от втория кръг на пресявките срещу представителя на домакините Адам Фини.
Тук вече физическите сили на нашето момче привършиха и при резултат 0/3 Григор прекрати по-нататъшното си участие.
 
Така българинът няма да може да прибави точки към актива си, но пък за сметка на това ще има достатъчно време да си почине и да се възстанови, преди старта на първия за сезона турнир от Големия шлем – Откритото първенство на Австралия в Мелбърн.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
55
 
5
 
! Отговори
MADE IN BG преди 12 години
Сега това момче няма откъде да си купи допинг , и се е уплашил от примера на Боевски . А идеята на това селско първенство е да пренесат дрога в багажа си . БГ Мафията използва известни имена в политиката и спорта за да управлява транзитните пътища за наркотици , те са VIP , и не ги проверяват на Митница .
11
5
 
53
 
! Отговори
Ксеркс преди 12 години
На баба ти фърката, той понеже Фиш не се бил напъвал, за това беше обезумял, плюеше, чудеше се накъде да си хване чантите, едва ли не налиташе на бой, аз за пръв път виждам тенисист от такова ниво да изпадне в такава истерия. Ще видим след една семдица.
10
8
 
16
 
! Отговори
дядо преди 12 години
ех ако беше генерал-лейтенат Бойко Методиев Борисов никога нямаше да се измори и щеше да ги бие по дузина наведнъж само с една ръка и с едно око .Бойко е най-великия тенесист измежду министърпредседателите и най-добрия министърпредседател измежду тенесистите!!!
9
77
 
7
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Григор още не е готов за големия тенис. В измислената Хопман купа, която никой не взима на сериозно и не носи точки за световната ранклиста бие номер 8 в света Фиш, който изобщо не се напъва и го изкарахме Новак Джокович. Сега в мач, в който има значение и носи точки за ранглистата пад от Зоп, който е номер 146 в света и то в квалификациите. Още повече той си има навика редовно да губи от играчи, които са 100 места зад него. И не ми казвайте, че едно 20 годишно момче се уморева толкова бързо.
8
3
 
60
 
! Отговори
Браво! преди 12 години
Браво на момчето! Който може- си го може! Има талант и страхотна игра!
7
8
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки който се радва на неуспехите на БГ спортисти е антибългарин и заслужава бавна и мъчителна смърт.
6
6
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези, които плюят Гришата са:1. Комплексари.2. Неудачници.3. Завистници.4. Злобари.5. Психически недобре.6. антибългари.7. нехора.
5
5
 
49
 
! Отговори
do 2 преди 12 години
А ти къде на майка си се покри когато победи 8-я в света Фиш? Къде бе, жалка нещастна душице?!
4
81
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смотаняка видя дебелия и се отказа да не яде бой :)
3
4
 
39
 
! Отговори
Yonex преди 12 години
Браво за заглавието!!! Да видите, че не само ви хулим :)
2
54
 
4
 
! Отговори
ШУМЕНЕЦ преди 12 години
къде са пирона и аскьовския?
1
3
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Машина да беше,пак щеше да се умори.Евала на Гришо!

Спонсорирани публикации