Скандална дузпа донесе победата на Челси за "ФА Къп"

"Сините" продължават напред след успех с 1:0 над Куинс Парк Рейнджърс
28 яну 2012 16:32, Георги Пешев
2
Скандална дузпа донесе победата на Челси за "ФА Къп"

Скандална дузпа донесе победата на Челси с 1:0 над Куинс Парк Рейнджърс от 4-ия кръг на "ФА Къп". "Сините" доминираха изцяло на стадион "Лофтъс Роуд", но се класираха напред благодарение на театралните качества на Даниел Стъридж.

Нападателят на Челси си изпроси смешен наказателен удар в 61-ата минута, когато се свлече като съсечен на терена, след безобидно единоборство с Клинт Хил за една висока топка. От бялата точка Хуан Мата не сгреши и класира отбора си напред в турнира.

"Сините" напълно надиграха и победиха, но в интерес на истината не впечатлиха особено с изявите си и като нищо Куинс Парк Рейнджърс можеше да стигне до преиграване в края на срещата.

Челси за поредна среща показа ялова атака и определено липсата на голове може да се окаже решаващо в бъдещите мачове.

Двубоят ще се запомни и с непрестанните освирквания към Джон Тери от страна на феновете на Куинс Парк Рейнджърс, а играчите на двата отбора не се здрависаха в началото на срещата, заради расисткия казус "Тери-Фърдинанд".

Подробности от срещата прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
до номер 1 преди 12 години
Пич, Компани влиза с двата крака напред, Нани да седи и да чака операцията ли? Скочи и се предпази, но опасната игра си остава! Никой не реве заради дузпата за Челси, това е твоя трактовка! Виждаш, че има само два коментара - аз и твоя!И на теб като фен на Челси какво те топли Юнайтед какво им свирят? Защо не кажеш срещу Нюкасъл, когато дадоха дузпа за "Свраките" в ущърб на Юнайтед? М? Недей се напъва излишно, гледай си Челси и се радвай, докато Роман дава парите. Коментирай 50млн. Торес...
1
1
 
2
 
! Отговори
Само ЧЕЛСИ !!!! преди 12 години
Да е скандална, да е скандална ... колко да е скандална ? По скандална ли е от измисления червен картон на Компани срещу Манчестър Юн ?Или, когато се свири за Юнайтед е нормално, но като подпрат Челси се вие на умряло ?!

Спонсорирани публикации