БФС реши: От новия сезон ще има само една "Б" група

18 отбора ще мерят сили за влизане в елита от лятото
17
БФС реши: От новия сезон ще има само една "Б" група
Снимка: Архив Булфото

Ръководството на БФС взе решение за сливането на двете "Б" групи от новия сезон. Както е известно, в момента в двете "Б" групи (Източна и Западна), има по 10 отбора.

Новата обединена "Б" група ще включва 18 отбора и именно реда за попълването й беше утвърден от направление Спортно-техническо на БФС.

За последно обединена "Б" група в България имаше през сезон 2004/2005, като тя беше в състав от 16 отбора. Тогава победител стана Вихрен Сандански, който спечели и място в елита. Ботев Пловдив и Пирин Благоевград също влязоха в "А" група преди повече от 6 години.

Официалното съобщение до клубовете гласи:

1. След завършването на спортно-състезателната 2011/12 г. от състава на двете Б ФГ (Източна Б ФГ и Западна Б ФГ) изпадат във В ФГ, заелите по реда на класирането: осмо, девето и десето места.

2. От началото на сезон 2012/13 г. създава единна Б ФГ.

Определя състав на единната Б ФГ до 18 отбора, в който се включват:

- отборите от Източна Б ФГ и от Западна Б ФГ, заели по реда на класирането: трето, четвърто, пето, шесто и седмо места;

- отборът (от Източна Б ФГ или Западна Б ФГ), загубил баража за влизане в А ФГ;

- отборите от А ФГ, изпаднали по спортно-технически резултати;

- отборите, заели първо място във всяка В ФГ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: бфс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
лошо преди 12 години
Евала един човек да каже нещо истинско,без простащина,тези медии как влиаят на омачкания народец,кот им кажат и те са съгласни,а всичко е една гадна манипулация..Управлят ни много глупави хора,умните не са желани в екипа им,защото дават лоши идеи,и ще развалят голямата лапачка на глупавите и алчни фигури,това е хора..Един учител в 3 лекции с такова голямо сърце човека,зарказа такива простащини направени в ущърб на народа,че просто ми стана жалко,за какво живеем...Некадърници това е.....
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Голям интерес ще бъде отварянето на досиетата на едрия бизнес, на собствениците на медиите, фигурите, които влияят на обществените настроения. Също така на собствениците на големите спортни клубове. Ще стане ясно разпределението на интересите и как хората от ДС са се наместили в най-печелившите области."Методи Андреев
11
0
 
3
 
! Отговори
Жо до № 14 преди 12 години
ПРАВ СИ! Това противоречи на принципите в спорта. Не може да се променя регламента на състезание, по време на провеждането на самото състезание. Сезона 2011/2012 отдавна е започнал, всеки отбор се и направил сметките за класиране и ... изведнъж, хоп, нов регламент за отпадане от групите. Нарушава се принципа за коректност в състезанието.Иначе, ако ме питат, от новия сезон да закрият и т. н. Висша лига вБългария :))
10
0
 
2
 
! Отговори
БУЛТРАС ПЛОВДИВ преди 12 години
НОВА ИДИОТЩИНА.АКО ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ ТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗА СЕЗОНА 2013-2014.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ОЩЕТЕНИ.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
те и А група трябва да я орежат малко
8
0
 
15
 
! Отговори
да се маха тоя преди 12 години
Перуката да се маха БФС добре ще направи
7
10
 
4
 
! Отговори
до 2 и 3 преди 12 години
Какъв си ти бе,че в спортна статия си тръгнал да агитираш за протести с политически цели,да и болшевиките ви *** я се разкарай от тук бе .
6
5
 
14
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Жалко,че си повече русофоб отколкото бъларин.Това е проблема на повечето русофоби,добре имате си някакви причини да сте русофоби,но това не значи,че всичко предложено от Америка е добро за България,проумейте го.Аз си направих труда да прочета какво е становището на БАН за шистовия газ,истинското,а не това,което Костоф представя пред медиите.Направи си и ти този труд и тогава коментирай,това че Америка са го предложили,не го прави супер оферта.Няма да е наш шистовия газ,просто ще си дадем почвите да го придобиват,а в замяна ще получим един стотинки намаление.Не случайно в Англия,Германия и Франция са ги изритали мераклиите за шистов газ.А за споразумението ACTA писах вече,можеш и за него да се поинтересуваш по-дълбоко,а не само като чуеш,че Америка има нещо общо да плюеш по форумите срещу всеки дръзнал да се противопостави на това споразумение уж за защита от пиратство,но със съвсем други цели.Явно все пак оправданието за ***..си намира ***,които да вярват в него.
5
16
 
4
 
! Отговори
до 8-ми преди 12 години
Бреййй ха ха ти голяма реч му дръпна бе комун,да не съм ти засегнал *** с нещо,че си заръсил толкова червени обиди в невъзможноста си да се държиш като човек,в моментът ми приличаш на розово животно с червен ***,сещаш се нали,че такива ги има само по руските улици,а ти как си стигнал до Б-я трябва да попитам другите *** комуни кой ти е бил телеграма да дойдеш в цивилизацията и да се представяш на човек след като немаш и елементарни човешки обноски,бегай някъде по клоните там задникът ти ще бъде по-добре маскиран,освен ,че приличаш на нечовек и звуците които издаваш са животински.Нема смисъл да се занимавам с анимали,по-добре да ти курдисам едно СРС,та да не те хване сън от страх,ха ха ха,че ще ти разкрият кражбите и фамилните ти далавери,аз не се страхувам ти му мисли и си пази гъзо.
4
8
 
16
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
*** ***,кой ти говори за руснаци,става въпрос за БЪЛГАРИЯ *** такъв.Това е за *** като теб "против фалшификациите",а реалницте цели са други,*** с тъпанарите,ти си срам за България.Ще те следят и независимо кой е на власт,ако си им неудобен могат да намерят милион причини да те осъдят.Никой нищо няма да може да каже против власта,защото ще започнат едни преследвания.*** с ***,става въпрос за теб и за България.А с шистовия газ намаленяита ще са 20%,за нас и то според Шеврон,я опитай да помислиш каква е възможноста Шеврон да преувеличават и дори и тея стотинки намаления да не видиш? Парите от газта ще влизат в касата на американците,ясно ли ти е това? А после кой ще плати за болестите,които ще ни причинят замърсените почви,а от тях и замърсените продукти? Ти ли ще платиш,*** такъв? Ти ли ще платиш на земеделците,за дето не могат и един домат да посадят след добива на шистов газ? Ти ли ще платиш обезщетенията за земетресенията,които ще дойдат след добива? Нищо не е ясно около тоя шистов газ,всъщност ясно е само,че са забранени в редица големи силни европейски страни,но американците си мислят,че може малка България да я мачкат както си искат,да ама не! Ясно е,че са осъдени да плащат милиарди за замърсени земи,съдени са дори в щатите,това ясно ли ти е? А наясно ли си,че ние нямаме огромна територия,нямаме и безлюдни пустини,в които да проучват?
3
28
 
7
 
! Отговори
do 6 преди 12 години
А кое е за доброто на Б-я бе ***,да те чукат рунаците с цената на газа или да крадеш от трудът на хората които са правили песни,филми и т.н.,мръсен червен *** си ти и фамилен крадец,да ти го начукам в тиквата ***.
2
8
 
18
 
! Отговори
до седераста преди 12 години
*** долен,щом идеята е дошла от Америка значи е добре за България,така ли седерастче такова? Нито шистовия газ,нито това вкарване зад решетките за една свалена песен или филм е за доброто на България!
1
25
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
*** си.В пещерите на Андите при индианците ще ти се стори рай и без това те бегат към Европа ти бегай на там още не ставаш за цивилизация.Махай се тук не е за маймуни.