Барса пожела защитник на Милан

Тиаго Силва може да се озове на "Ноу Камп"
Обновена: 7 фев 2012 14:39 | 7 фев 2012 14:39, Георги Пешев
0
Барса пожела защитник на Милан

Защитникът на Милан Тиаго Силва отново е сред приоритетите на Барселона за селекция за новия сезон, пише вестник "Марка".

Бразилецът бе в плановете на каталунците още преди настоящата кампания, но тогава италианският клуб отказа категорично да се разселя с него и да седне на масата за преговори.

Сега се твърди, че испанският клуб ще направи нов опит да го привлече, тъй като треньорът Пеп Гуардиола ще иска да подсили защитата, след като Жерард Пике и Карлес Пуйол имаха здравословни проблеми досега през сезона и не можеше да ги използва пълноценно.

Според изданието от Барса са готови да отделят 50 милиона евро за нови футболисти през лятото и приоритет ще бъде купуването на защитник.

Името на Гарет Бейл също се споменава, но след като Ерик Абидал преподписа Гуардиола смята, че е по-добре да насочи усилията си към Тиаго Силва.

Бразилецът обаче прави силен сезон при "росонерите" и със сигурност няма да бъде евтин като се очаква от Милан да поискат около 30 милиона евро, за да се разделят с него.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации