Матей Казийски и Владо Николов спорят за Златен глобус

С номинация при центровете е друг национал Теодор Тодоров
Обновена: 12 фев 2012 16:25 | 12 фев 2012 16:24, Георги Пешев
7
Матей Казийски и Владо Николов спорят за Златен глобус

Звездите на националния отбор на България по волейбол Владо Николов и Матей Казийски ще спорят за наградата "Златен глобус".

Анкетата се прави от сайта volleyball.it, като освен най-добри волейболист и волейболистка на 2011-а ще бъдат избрани и призьори на отделните постове.

С номинация при центровете е друг национал Теодор Тодоров, а при жените ни представя Елица Василева. За най-добър треньор е номиниран селекционерът на България Радостин Стойчев.

В същото време Теодор Тодоров ще мине преглед в Щутгарт. Посрещачът на Газпром Сургут има контузия в същото рамо, заради което пропусна световното първенство в Италия през 2010 г.

Матей Казийски пък все още не е продължил договорните си взаимоотношения с Тренто.

Контрактът на Матей с италианците е до лятото, след което Казийски става свободен агент и може да подпише с всеки друг отбор, който няма да плати и едно евро за правата му.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
34
 
! Отговори
rument преди 12 години
БАКО МОРЯКО - ти гледал ли си поне един мач на националния отбор та говориш глупости,хайде изгледай един и тогава изказвай мнение,аман от разбирачи
6
0
 
33
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Чудесно е че ни информирате за тия номинации,ама как така Теодор е с номинация за център,пък после ни обяснявате че е посрещач?Или мислите че това са различни хора.Единия е Теодор,а другият е Тодоров,хаха...Четете какво пишете,за да не ставате за смях.Център и посрещач,имат толкова общо колкото шофьор на автобус и ватман,хаха
5
2
 
35
 
! Отговори
До Бако Моряко преди 12 години
Абе седи вкъщи и мълчи..националния кво общо има!Ама тъпия *** е *** *** - той може да критикува,обижда и до там...всички те са гордост за българския спорт,защото последните 5 години се спрягат имената им до най-големите!А ти бако тапако - се незнаен мижаш ***!
4
0
 
35
 
! Отговори
pich преди 12 години
teodor todorov ne e posreshtach a e CENTUR. shto za sporten redaktor. se edno berbatov da e vratar .
3
0
 
31
 
! Отговори
До 115 преди 12 години
Защото ги е страх от "мамата"да не им разгони фамилията!Д-р хон, кауза направи така,че покрай Илия намразех свети Илия!Покрай него вече не ми се иска да бъда фен на Барса!
2
8
 
34
 
! Отговори
БАКО МОРЯКО преди 12 години
тия да взимат награди когато направят нещо значимо за националния си отбор,ревът на мишка имитиращ лъв си е просто рев на мишка
1
1
 
32
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Защо нищо не отразявя този Днес.бг за загубата на Барса снощи от един посредствен отбор бе ??