ПСЖ готви лятна бомба, взима Луис Суарес

Френският колос планира да привлече скандалния нападател на Ливърпул
17 фев 2012 12:51, Георги Пешев
3
ПСЖ готви лятна бомба, взима Луис Суарес

Френският гранд ПСЖ ще се опита да привлече през лятото една от големите звезди на Ливърпул Луис Суарес, гръмна в днешния си брой таблоидът "Мирър".

Уругвайският национал може да напусне "Анфийлд" след края на сезона, тъй като поведението му на терена изощо не допада на клубните босове и Кени Далглиш.

Върхът на простотията за Суарес бе отказа му да подаде ръка на Патрис Евра преди дербито срещу Манчестър Юнайтед, а с това нещо той вбеси всички от своя клуб.

Той бе замесен и в големия расистки скандал с французина, като се твърди, че го е обиждал на расова основа. В крайна сметка уругваецът получи 8 мача наказание.

Според последни информации парижани приемат Суарес като перфектна алтернатива на Карлос Тевес и Алешандре Пато, които клубът не успя да привлече.

Очаква се базираният в Париж отбор да излезе с добра оферта за уруса и да направи всичко възможно да го купи.

Бъдещето на латиноамериканеца ще бъде в светлините на прожекторите до края на сезона, тъй като определено при това поведение на терена изобщо не е сигурно, че урусът ще остане в отбора.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
34
 
! Отговори
Zritel преди 12 години
Преди да коментирате погледнете повторението от здрависването с Евра преди мача. И за най големия кон с капаци е видно че Суарез подава ръка на Евра а той я блъска и търси конфликт. Както прави и после цял мач... Ама да коментираш без да си гледал даже мача или въпросния момент е по-лесно
1
1
 
35
 
! Отговори
Сър Алекс преди 12 години
В ПСЖ добре ще му се отразят ***....Никога няма да страда от запек.......

Спонсорирани публикации