Византийски номера взривиха “Странджа”

Неприличен жест разгневи публиката на боксовия турнир
Обновена: 25 фев 2012 10:45 | 25 фев 2012 10:44, Георги Пешев
48
Византийски номера взривиха “Странджа”
Тервел Пулев има отлични шансове да стане носител на купа "Странджа". Снимка: Булфото

Неприличен жест на секундант от гръцкия тим взриви публиката на боксовия турнир Странджа вчера вечерта.

Това се случи по време на 1/2 финала между представителя на комшиите Александрос Цаникидис и нашия Любомир Тодоров (кат. 60 кг), в резултат на което на ринга полетя бутилка с вода.

Въпреки неспортсментското поведение на съперника и неговия щаб Любо успя да спечели двубоя и днес ще се бие за златото срещу Лейн Уивър (Вбр).

"Заради лекции в НСА не бях на последния лагер на националите. Тук съм, за да стана първи и да заслужа доверието на треньорите".

"Искам да ме допуснат в състава за олимпийската квалификация, тъй като съм малко като пришълец", каза Тодоров, който е носител на трофея "Странджа" през 2009 г.

За финала се класира и Стефан Иванов (52). Българинът показа висока класа и отказа кубинеца Робейсис Рамирес.

"Бях уверен и надъхан да си върна, тъй като имам загуба от него. Готов съм да взема и олимпийска квота", заяви Иванов. За титлата той ще се изправи срещу Андрю Шелби.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: бокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
До 47 преди 12 години
Почети малко История преди да почнеш да се тупаш по гърдите !
33
0
 
3
 
! Отговори
pe6o преди 12 години
До 45: Прочети за битката при Чаталджа преди да говориш
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво предизвика този "византийски номер"? Защо не пишете нито думичка за това !?
31
4
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
А "храбрите" българи винаги са се "присламчвели" към някой "силен батко" и чакали да им каже : "Върви и аз съм с теб!"
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tezi vizantiici sa strashna paplach,mnogo mrasni ,gadni i kompleksirani xora.daje se uchudvam kak e.s. im dava pari az ako sam shut v gaza ot europa i nito stotinka.vmesto da podkrepiat po bednite i disciplinirani strani te podkrepiat tezi koito sa jiviali cial jivot oxolno bez da si mradnat prasta
29
4
 
10
 
! Отговори
Валката преди 12 години
Гърците винаги са си били нагли, нахални и *** ***... Ей докъде се докараха сега... Ще има фалира държавичката ама пак се правят на по-велики и от великите сили... ***..
28
5
 
9
 
! Отговори
Юксениус преди 12 години
Бокса е спорт за истински мъже, каквито в Гърция и Турция отдавна няма. Гърците се правиха на мъже 1919-22 г., но ядоха пердах от турците. Ако на нас ни бе даден такъв шанс от Великите сили, щяхме да натикаме турците чак до Арарат и Сирия...
27
0
 
11
 
! Отговори
До 40 и 38 преди 12 години
Маи бокса е за сред улицата ,че да ви налее малко ум в "умните" и "богатите" глави.*** кво ви е виновен един ултра -хипер класически спорт ?Да ви имам ценностната система , от царе до най големите *** в инстинктите ни е да си демострираме силата ако сме мъже дори и жени ,а вие гейове сигурно си мерите дълбочината на *** и дебелената на портфеила , кво очаквам тотална мисловна криза В БЪлгария от 60 години.
26
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютно съм съгласен с 38, бокса е за тъпите и бедните, на които главата не им трябва а пари нямат. Тук не включвам професионалистите, а разни смешни аматьори. Като нямат пари за истински спорт трябва нещо да правят и най-лесно е да се млатят безпари..
25
3
 
12
 
! Отговори
38 ? преди 12 години
Борба ,бокс и още 2-3 спорта са чисти инстинкти ,като някои пръдлю чуя да ми разправя за комплески се чудя в епохата на г*йовете ли сме ,маи маи.Иначе ако не се спонсорират сам си прави извода какви инстинкти имат (и ти) хората ни с възможности и власт.
24
23
 
7
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
PUBLICHNA TAINA E CHE SILOVI SPORTOVE SE PRAKTIKUVAT OT BEDNI I KOMPLEKSIRANI MLADEJI....SEGA E MOMENTAT DA SE NALEQT POVECHE PARI V TQH...
23
11
 
5
 
! Отговори
Калин преди 12 години
Казват в Торонто били яки пичове ко ?:).. вие .. излезнахте ли .. от прогнилите панелки .. къде се топлите с вълната събрана .. докато се удостоявали с уста почит интимните части на съветския мужик :)
22
6
 
6
 
! Отговори
Калин преди 12 години
понамирисвате на .. *** .. така ли .. социоаналисти .. :)днес не бе ли ден за търкане .. на съветския *** .. още ли .. сънувате .. как дяда ленин .. ви *** със сифилис :)
21
7
 
0
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ти примерно.. си в анална дисфункция .. и се опитваш да ми намекваш нещо.. сории а *** животни не онождам :)
20
4
 
5
 
! Отговори
Калин преди 12 години
явно .. *** и комуниста .. са от порода.. :)
19
11
 
5
 
! Отговори
Калин преди 12 години
вий пък какво общо ..имате с битките на българския народ .. от кога сте част от него? вие сте си съветски мужици.. *** и половина .. фрапиращи *** :).. какво е чувството да знае, че нормалните хора гледат на вас като на ***.. която бълва ... смрад :)на вас ли казваха .. червени пед***сти
18
3
 
18
 
! Отговори
Грешка преди 12 години
Какви елини, византийци и пр. са тия късокраки и космати маймуни - жалка сбирщина от овчари и рибари, крадящи непрестанно историята на велики племена и народи, живели по тия места.
17
3
 
4
 
! Отговори
. преди 12 години
Калинчо пиле златно кои сме ние и кои сте вие , че нещо ми мирише на шизофренишки истории тука :) Ти византийско псе ли си бе Калинчо ...или си шизофреник , византийските *** са *** , те не могат да научат български така добре , кажи котенце къв ти е случая ...а за чупенето на кофите , засега ние чупиме византийски , в исторически план също има такава тенденция ...20 000 византийски кучета при Дойран мисля , че е последния случай :D:D:D , е не че не е имало бой и по Тошово :)
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А,лекции значи?Може да пише?Време е такива брутални и просташки спортове да се забранят.Школите има са училища за бандити и престъпници.
15
7
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
много сте смели .. да псувате .. и да се дерете по форумите като ***.. ама като ви нацепят кофите .. виете като разгонени *** :)винаги сте били ***.. абсолютно винаги

Спонсорирани публикации