Юрген Клоп отряза Челси

"За мен е чест да бъда в списък с Гуардиола и Моуриньо, но няма да ходя никъде"
Обновена: 21 мар 2012 14:10 | 21 мар 2012 14:09, Георги Пешев
0
Юрген Клоп отряза Челси
Юрген Коп отрече да има вариант да поеме Челси.

В последните дни наставникът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп е спряган за евентуален нов мениджър на Челси от лятото, след като твори чудеса в Бундеслигата. Самият Клоп обаче отхвърли тази възможност.

"Мога да отхвърля този вариант, няма да сменям отбора. Но за мен е голяма чест да бъда в един списък с Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо", сподели Клоп пред телевизия "Скай".

"Но това е напълно достатъчно за мен, защото е един личен триумф за мен. Но съжалявам, не съм на разположение на друг отбор, освен на Дортмунд", завърши "Клопо", обяснявайки се в любов на Борусия, където бързо стана любимец на феновете.

През зимната пауза Клоп парафира за още две години с клуба от Дортмунд до лятото на 2016 година, а в момента той и неговите момчета имат комфортна преднина от цели 5 точки пред Байерн на върха в Бундеслигата и са на път да защитят титлата си от миналия сезон.

Президентът на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке успокои ултрасите на тима, като заяви, че Юрген Клоп остава на стадион "Сигнал Идуна Парк" и не случайно е преподписал своя договор.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари