Стилиян Петров започва тежка битка за живота си

Смятаме, че болестта е в ранен стадий, смята Алекс Маклийш
31 мар 2012 09:01,
66
Стилиян Петров започва тежка битка за живота си
Стилиян Петров готов за битката на живота си. Снимка: архив, Булфото

Мениджърът на Астън Вила Алекс Маклийш призова футболистите си да играят за Стилиян Петров в днешния двубой срещу Челси.

Вчера стана ясно, че българският капитан на бирмингамци е болен от тежкото заболяване левкемия или по-точно казано рак на кръвта.

Имаше възможност днешният двубой между Вила и Челси да бъде отложен, заради изключително сериозното заболяване на българина, но в крайна сметка самият Петров е настоял срещата да се играе.

"Това ще бъде мотивация за нашите момчета да излязат в отсъствието на капитана и да играят за него", заяви Маклийш на пресконференцията преди днешния мач.

"Всеки един от нас ще бъде зад Стенли, това е наистина много сериозен удар", добави босът на бирмингамци.

Още по темата
 Маклийш отсече, че според него болестта на Петров е в ранен стадий и изрази надежда, че българинът ще може да се излекува безпроблемно от нея.

"Смятаме, че болестта е в ранен стадий", каза той.

"Разговарях с него и той изглеждаше типично непоколебим", добави още спецът на вчерашата си пресконференция.

Междувременно в социалната мрежа Facebook разпространи думите на Стенли към свой приятел: "Край с футбола! Започвам тежка битка за живота си, брат!"

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: стилиян петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рядко се случва под статия да има толкова много добри изказвания. Особено в тъпанарски сайт, който за повече посещения пуска новини, които да делят хората на политически виждания, или "новини" за Ким Кардашиян. Радвам се, че толкова много решиха да постъпят човечно и да напишат по някоя искрена добра дума и пожелание за оздравяване за Стенли. Бог да ви благослови и да ви опази от болести! Гордея се, че още има такива българи!
39
0
 
30
 
! Отговори
оправяй се преди 12 години
Чета и не мога да повярвам,живота никога не знаеш как ще те изненада...Стенли оправяй се приятелче,един от малкото мъжкари,който не пискаха за нищо...
38
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стилияне, дано се оправиш! От сърце ти пожелавам да се пребориш и то бързо.
37
0
 
36
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Бъди силен, Капитане, ще се молим за теб !
36
0
 
24
 
! Отговори
Резон преди 12 години
Моля се за теб момбе, бъди силен и кураж!!!
35
0
 
21
 
! Отговори
da преди 12 години
Бог да пази хората от такива беди.Успех Стенли!
34
2
 
8
 
! Отговори
до 034 преди 12 години
Обикновен форумен злобар. Леко да не се пръснеш от злоба, че ще изцапаш наоколо.
33
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пожелавам от цялото си сърце успешно лечение на Стилиян и на всички други безименни болни, за които няма да прочетем...
32
53
 
0
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Айде айде моля, всички знаем как се става футболист тука а който не знае да пита голямата перука ,той ще му разясни всичко . Честни му били парите - ХААА-ХАААААА-ХААААААА
31
1
 
13
 
! Отговори
ййййй преди 12 години
Господи, защо наказваш добрите хора на земята?
30
0
 
29
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
вчера като прочетох новината,направо останах като гръмнат няколко минути...после си помислих"какво става по дяволите ?как не се разболя някой наркодилър или сутеньор, а този млад сериозен мъж,който е абсолютен професионалист в работата си и има бузупречен личен живот....?"ама така е ,Сатаната не спи, и не подбира...
29
0
 
16
 
! Отговори
тцЪ преди 12 години
***, ти си *** бе дете! За Стенли - горе главата, мъжки! Ще се оправиш
28
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АМИ ДА СТЕ НАПРАВИЛИ И ВИЕ НЕЩО, В КОЯТО И ДА Е ОБЛАСТ, И ДА СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ ТОЛКОВА ПАРИ, ЧЕ ДА НЕ СИ ГИ ЗНАЕТЕ. ЗАВИСТЛИВЦИ. ДАНО ПАРИТЕ, КОИТО Е СПЕЧЕЛИЛО МОМЧЕТО - С ТРУД -А НЕ С КРАЖБИ, ЛЪЖИ И ИЗМАМИ, МУ ПОМОГНАТ!!! ЗАЩОТО И ПАРИТЕ НЕ ПОМАГАТ НЯКОГА.СТАТИИТЕ НЕ ГИ ПИШАТ ЗА ДА РЕВЕМ, А ДА СМЕ ОСВЕДОМЕНИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО МУ. КОЙТО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ДА НЕ ЧЕТЕ. НО ИМА ХОРА, КОИТО ТОВА ГИ ВЪЛНУВА.
27
59
 
3
 
! Отговори
Алов преди 12 години
И сега какво ? Да ревем ли ? Тоз не си знае парите ...
26
0
 
34
 
! Отговори
Снежи преди 12 години
Да се помолим и за момиченцето което е блъснато от кола и за всеки човек който се нуждае от помощ!ДА БЪДЕМ ПО ДОБРИ
25
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено че ще се оправи.С неговите пари ако заболяването е в ранен стадий ще си купи донори,ще си купи специалисти и тн и тн и тн.Тва да имаш много пари не е като да нямаш.Едва ли има *** който да не го е осъзнал.Е сигурно ще се поизмъчи от процедури болници ама ще живее.Лошо е за този който няма пари да си плаща лечението.Тия са лесна работа-плащат и са готови.
24
0
 
21
 
! Отговори
ДО 23 преди 12 години
23 - СКРИЙ СЕ !!!!ЖАЛКО СЪЗДАНИЕ СИ....Дали обичаш или не футбол - няма значение, ти МРАЗИШ по принцип !!Стилиян не ми е в кръга на познатите, но заслужава пълната ни човешка подкрепа, парите не лекуват, но любовта помага в болбата с болестта !!Ще се справи , а всяко човешко същество, което е нормално, ще го подкрепи морално !!!
23
2
 
18
 
! Отговори
БОБ преди 12 години
До 23"Подкрепям го като човешко същество ,но той има парите да се пребори! "Как може да кажеш подобно нещо?! Това е рак! Понякога и парите на целия свят да имаш не може да се пребориш с болестта.Дано наистина да могат да му помогнат!!!
22
0
 
21
 
! Отговори
народа преди 12 години
Ще победиш и този път, с тебе сме !!!!!!
21
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре де ,тук пишат фенове ,но аз мразя футбола! Подкрепям го като човешко същество ,но той има парите да се пребори! Съжалявам и ми е мъчно за хора които са бедни и не могат да си осигурят лечение. Стига вече писаници защото започнаха да звучат като реклама. Колко хора го познават наистина лично за да го описват като човек? Що за мания??? Такъв бил онакъв бил ,много важно... може да се случи на всеки! Ама не всеки ще има по пет статии на ден... ,даже и такъв дето наистина има нужда от помощ.