Стилиян Петров започва тежка битка за живота си

Смятаме, че болестта е в ранен стадий, смята Алекс Маклийш
31 мар 2012 09:01,
66
Стилиян Петров започва тежка битка за живота си
Стилиян Петров готов за битката на живота си. Снимка: архив, Булфото

Мениджърът на Астън Вила Алекс Маклийш призова футболистите си да играят за Стилиян Петров в днешния двубой срещу Челси.

Вчера стана ясно, че българският капитан на бирмингамци е болен от тежкото заболяване левкемия или по-точно казано рак на кръвта.

Имаше възможност днешният двубой между Вила и Челси да бъде отложен, заради изключително сериозното заболяване на българина, но в крайна сметка самият Петров е настоял срещата да се играе.

"Това ще бъде мотивация за нашите момчета да излязат в отсъствието на капитана и да играят за него", заяви Маклийш на пресконференцията преди днешния мач.

"Всеки един от нас ще бъде зад Стенли, това е наистина много сериозен удар", добави босът на бирмингамци.

Още по темата
 Маклийш отсече, че според него болестта на Петров е в ранен стадий и изрази надежда, че българинът ще може да се излекува безпроблемно от нея.

"Смятаме, че болестта е в ранен стадий", каза той.

"Разговарях с него и той изглеждаше типично непоколебим", добави още спецът на вчерашата си пресконференция.

Междувременно в социалната мрежа Facebook разпространи думите на Стенли към свой приятел: "Край с футбола! Започвам тежка битка за живота си, брат!"

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: стилиян петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако болестта наистина е в ранене стадии има 90% шанс да се излекува. Познавам хора, които се пребориха с левкимията. Имам и приятелка, която е жива, здрава и красива след всичко което преживя.
19
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Господи, помагай му...
18
2
 
43
 
! Отговори
yaro преди 12 години
Стилиян е от малкото български футболисти,които са истински професионалисти и мъжкари,и също така е уважаван от феновете на всички отбори,казвам това като фен на Левски.Нека всички се молим за него! Бог съществува и е реален , но също така съществува и дяволът,той е успял да удари този мъж,но аз вярвам че Бог ще се прослави в тази ситуация , и Стилиян ще бъде абсолютно изцерен!
17
18
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Това е вече трета или четвърта статия... Ще стане като с Ким и Баката ,това ще четем по пет пъти на ден!Дали е той , нана или съседката под мен ,все е човешко същество болно от страшна болест. дано се оправи ,но не искам да чета постоянно това!
16
0
 
24
 
! Отговори
Вярващ преди 12 години
Вярвам ,че ще се справиш Стиляне.Стискам палци.България е с теб!
15
0
 
26
 
! Отговори
Shark преди 12 години
Кураж Стиляне! Само не се предавай, човешкия организъм има неподозирани възможности и психическата нагласа е много важна. Не се предавай!
14
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам сега водещата Нана по Нова ТВ и се сещам, че със Стилката са горе-долу набори. По време на Чернобил са били 7 -8 години, деца играли на открито и поели радиацията, когато са най-уязвими. Сега идват последиците, все повече млади хора страдат от рак. Голямо престъпление беше това да се крие от народа за тази авария.Дано да се оправят двамата!
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти се борец, Стенли.Не се е предавай, шампионе!България е с теб!4359
12
0
 
21
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Подкрепят написаното от анонимен, че Стелиян е известен, има добри материални възможности и подкрепата на безброй много хора. За мъката и отчаянието на бедните и неизвестни хора със същата диагноза, но какво да се прави-това е съдба! Бог решава, кой да прибере и кой да остави-независимо от материалните възможности!
11
0
 
31
 
! Отговори
Веска преди 12 години
Стилиян е обичан от всички българи, не само заради раздаването си в играта, а и за достойнството си на ЧОВЕК. В момента към него е насочена много положителна енергия на хиляди хора. Молим се за момчето!
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един от малкото български футболисти които заслужават уважение. Дано се оправи момчето и да продължи да превзема терените по света. Успех Стиляне.
9
0
 
22
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Горе главата, Стилияне, и скорошно оздравяване! Покажи,че както си класен и непримирим футболист, така ще се бориш и с болестта и сме сигурни,че ще я победиш! Да знаеш, футболистът е като лъвът: никога не се предава и винаги побеждава!
8
2
 
10
 
! Отговори
gt преди 12 години
Съжалявам само, че една такава лична трагедия някак си обедини всички българи.
7
0
 
23
 
! Отговори
аз преди 12 години
господ е българин...и СТЕН също...........давай, момче, ТИ СИ...........ЩЕ пребъдеш!!!!!!!!!
6
0
 
25
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Мило момче, ти имаш силна воля и ще пребориш коварната болест, още повече, че хората в България и в Англия те обичат и се молят за теб! Имаш прекрасно семейство, което ще те подкрепя! УСПЕХ!
5
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стенли, организмът има неизползвани способности да се самолекува. Ти си волеви, добър и обичан човек - със сигурност ще оздравееш!!! Успех!
4
0
 
41
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Успех Стенли.България е с теб.
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия мишоци Днес Бг едва сега разбрахановина от 18 часакъсмет и успех на този велик футболист
2
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбира се, и аз стискам палци това младо и талантливо момче да оздравее, но няма да си го слагам много на сърце, защото той е известен, има добри материални възможности и подкрепата на безброй много хора, някои от които също много влиятелни и известни. Не ми се мисли обаче за мъката и отчаянието на бедни и неизвестни хора със същата диагноза.
1
0
 
46
 
! Отговори
Ради преди 12 години
Стискам палци всичко да наред!