Стенли започна дългата битка с левкемията

Той ще остане в Лондон за няколко дни, обяви Алекс Маклийш
43
Стенли започна дългата битка с левкемията
Стилиян Петров започна своето лечение. Снимка: Reuters

Капитанът на елитния английски Астън Вила и на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров започна своето лечение, след като в петък бе диагностициран с остра левкемия.

Тази сутрин Стенли посети лондонска болница, като по всяка вероятност футболистът ще остане в английската столица няколко дни.

"Мисля, че Стан ще остане в Лондон няколко дни. Вярваме, че той ще получи най-добрата възможност за лечение със специалистите, които ще го лекуват", каза мениджърът на Астън Вила Алекс Маклийш за Скай спортс.

"Не се видях с него след мача в събота, но той ми изпрати съобщение, че мачът е бил страхотен и че не сме имали късмет. Стилиян направи мача много емоционален с цялата тази подкрепа на феновете, които бяха зад нас", допълни мениджърът на Вила и продължи:

"Не разбрах, че играчите на Челси са носили фланелки в подкрепа на Петров и искам да им благодаря за фантастичния жест.

Още по темата

Гледах бившия клуб на Стан - Селтик в неделя и там също изразиха своята невероятна подкрепа към него в 19-ата минута, той е много популярен там."

В своето изявление Маклийш изрази оптимизъм за възстановяването на българския си капитан.

"Стан е решително момче, той вече изрази готовност да се бори и да победи болестта преди мача срещу Челси, когато дойде в съблекалнята.

Това беше типично за него, той е истински лидер. Всички във футбола уважават Стилиян и той има нашата подкрепа", завърши Маклийш.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
milata преди 12 години
dobriy 4ovek vsi4ki go obi4at.jelay mu barzo ozdravyvane i uspeh.bog da mu pomaga.
33
2
 
1
 
! Отговори
Иво преди 12 години
поне има пари, за лечение, а доста деца нямат и умират в калта като кучета
32
0
 
5
 
! Отговори
Секретарицата преди 12 години
Стиляне, аз съм с теб и до теб ! Моля се на господ да те спаси. Вчера ходих на черква и запалих една свещ в твоя подкрепа. Надявам се да оздравееш бързо, само не зная дали събирате пари за лечението ти, ако да - то моля изпиши си сметката във фейсбука.
31
0
 
4
 
! Отговори
Лъч преди 12 години
Стискаме палци!
30
1
 
7
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
Едно е футболисти,друго е публиката на идиотските Манчестър Юнайтед и Арсенал.Феновете на Арсенал скандираха за Адебайро цитирам "Да беше умрял в Того. А в мач между Юнайтед и Лийдс,феновете на двата отбора пяха за смърта на феновете им в миналото.Така че лумпелите са навсякаде.Те нямат цвят на кожата или футболна принадлежност,те са просто *** радващи се на чуждото нещастие
29
1
 
4
 
! Отговори
fuck off преди 12 години
do tova ne6tastno sazdanie ALOV li e kakyv e tam...vij kakvo 6te ti kaja dano Bog prosti na teb.no kato gledam toi te e nakazal dostata4no.Stelian 6te se opravi i 6te jivee dalgo i palnocenno o6te mnogo godini dokato ti i takiva kato teb koito stavat vse pove4e v bg ste za malko tyk
28
0
 
20
 
! Отговори
Ani преди 12 години
ДО СТИГА: Милионер, който си е изкарал парите сам, с труд, оценен е от футболния свят! Човек, който е пример и идол! Какво лошо има да го подкрепяме! България е отделно нещо и за мизерията тук не е отговорен той! За кой предлагаш да се интересуваме - за чалга певачките, дето се събличат и лягат само за да ги забележат?! Те какъв пример са? Като не искаш, не чети новини за Стан, но е глупаво да казваш, че всичко тук е зле, то няма общо с темата! Не пожелавам на никой това нещо!
27
1
 
16
 
! Отговори
Ani преди 12 години
Стенли, бори се! Ти заслужаваш и ще успееш! За пръв път виждам навсякъде само положителни коментари - това говори едно - колко много хора те обичат и се молят заедно с теб и семейството ти! Сигурна съм, че огромната подкрепа на всички ни, ти помага по някакъв начин! Знам, че ще успееш, само имай търпение, сила и вяра! Обичаме те всички!
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стенли, с теб сме! Стискам палци всичко да е ОК!
25
0
 
16
 
! Отговори
tedi преди 12 години
Много готин във всякакво отношение! Успех му пожелавам и съм сигурна, че ще се пребори - жалко е, че толкова хора му завидяха на късмета и чудесния живот!
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди дни прочетох коментар, който ми хареса и ще го повторя:Англичаните са "извънземни" като нация.Няма лошо в това да признаеш превъзходството на другия.С болка в сърцето признавам, че англичаните са невероятна нация, с невероятно възпитание.Да се изправят всички на крака в знак на уважение към един достоен българин.Пожелавам си един ден и тук някой българин да се почувства така.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, той Бог ще го прости, но мен няма да ме прости защото ти пожелавам най-искрено да те хване рак я на кръвта, я на стомаха, я тумор в мозъка......впрочем последния го имаш образно. казано.
22
42
 
0
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Бог да го прости човека !
21
2
 
21
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
Днес гледах клип от мача на Астън Вила с Челси и как футболистите и на двата отбора и цялата публика която стана на крака и заръкопляска при изписването на STAN..... на огромен дисплей на стадиона, а в същото време в Шотландия публиката на Селтик направи същото....и се просълзих! Затова са общество англичани, немци.....затова са НАции , а не ***.Представям си Гара Дембеле миналата година да съобщи че има левкемия..как цесекарчетата ще заявят "Да мре".
20
0
 
34
 
! Отговори
От чужбина преди 12 години
Имам две желания. Първо, Стилиян да се оправи много скоро и да се върне в играта. Второ, българите да достигнат нивото на англичаните,да бъдат толерантни и да живеят в хармония с всички.
19
0
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Тъкмо щях да задам въпроса дали се лекува тази гадна болест рак на кръвта и ти ми отговори. Дано само Острата левкемия е хваната навреме. Не знам какво значи Остра, но е сериозна работата си мисля.
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стенли, предстоящите ти ще ти сторят безкрайно дълги и объркани, до момента, в който не чуеш новината, че болестта е победена!!! Изпращам ти цялата си положителна мисъл и съм сигурна, че след известно време това ще бъде за теб само още една спечелена битка! Нека Господ да е с теб и семейството ти!
17
1
 
15
 
! Отговори
Ние сме с теб! преди 12 години
Още на загрявката преди двубоя всички футболисти на двата отбора излязоха с фланелки с името на Стилиян Петров и 19 на гърба, на които отпред бе изписано "Мислите ни са с теб". ===================================================== Що ги няма дежурните коментари колко *** са англичаните.....ех таз пуста цивилизация все ни убягва на нас,,,, пък и все ни пречи...
16
0
 
17
 
! Отговори
анита преди 12 години
КУРАЖ! ДАНО ГОСПОД Е С ТЕБ!
15
2
 
13
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
*** си, чак си нямаш идея колко....