Анжи прояви интерес към Лавеци

Дагестанците готови да извадят над 30 милиона евро за аржентинеца
Обновена: 4 апр 2012 17:02 | 4 апр 2012 17:02, Красимир Ангелов
1
Анжи прояви интерес към Лавеци
Анжи поиска Лавеци. Снимка: Reuters

Анжи Махачкала отново се появи в спекулациите на италианските спортни медии. След като преди известно време се говореше за интерес на тима от Дагестан към Уесли Снайдер, сега журналистите на Апенините пращат в руското първенство Езекиел Лавеци.

Аржентинският футболист на Наполи има клауза в договора си, според която правата му могат да бъдат откупени срещу 31 милиона евро. За ръководството на Анжи не е проблем да осигури въпросната сума.

Освен това отборът от Махачкала е готов да дава на Лавеци по 6 милиона евро на сезон, твърди електронното издание Football-Italia.net. В момента 26-годишният играч получава по 2,2 милиона евро в Неапол.

През настоящата кампания южноамериканецът има десет попадения за Наполи във всички турнири, както и общо шест асистенции в Серия А и в Шампионската лига.

В края на февруари и първата половина на март Лавеци записа поредица от пет поредни мача, в които отбеляза шест гола, но сега аржентинецът е в серия от четири поредни срещи, в които не се е разписвал.

Лавеци със сигурност се надява да има повече късмет при гостуването на Наполи в Рим, където момчетата на Валтер Мадзари ще се изправят срещу Лацио.

Едно от дербитата на 31-вия кръг в италианския шампионат е в събота от 22:00 часа българско време.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
ТЕ ТЕЗИ МОГАТ ДА КУПЯТ И МЕСИ С РОНАЛДО КОМПЛЕКТ ............