Шефът на CEV идва в София

Андре Майер ще дойде за волейболната олимпийска квалификация другата седмица
Обновена: 5 май 2012 16:59 | 5 май 2012 16:57, Георги Пешев
11
Шефът на CEV идва в София
Матей Казийски се подготвя за волейболната олимпийска квалификация. Снимка: Булфото

Президентът на европейската конфедерация по волейбол Андре Майер ще дойде в София в края на олимпийската квалификация другата седмица.

Майер пристига на 11 май. Пред bgvolleyball.bg той обяви, че на този турнир и на финалите на Световната лига ще бъде направена оценка на България като домакин на големи турнири.

"Ще проверим как България се справя като организатор. Информацията ни е, че ще кандидатствате за домакинство на Евро 2015 заедно с Италия. Познаваме възможностите на Италия да организира подобни състезания и ще видим дали и България е на същото ниво".

"Принципно нямам никакви съмнения в това, българската федерация ще се справи добре", заяви Майер, който в момента гледа женската олимпийска квалификация в Анкара (Тур).

Шефът на СEV заяви, че има голяма възможност Марек Юнион Ивкони да участва в Шампионската лига догодина. Документите на отборите се приемат до утре, а след това от конфедерацията ще решат на кого ще бъде дадена уайлд кард.

"Даваме предимство на страните, които нямат друг отбор в надпреварата, защото желанието ни е Шампионската лига да се играе из целия континент", допълни Майер.

Китайската автомобилна компания Great Wall пък тана спонсор на националния отбор по волейбол.

Логото на компанията, която има завод за производство на коли в Ловеч, ще бъде на екипа на волейболистите още на олимпийската квалификация в "Арена Армеец", която започва във вторник. Вчера националите получиха новите си екипи, преди да заминат за Самоков.

Миналата седмица националите се сдобиха и с нов генерален спонсор - банка ДСК, която смени застрахователно дружество Булстрад.

Тогава директорът на мъжкия отбор Николай Николов обяви, че има още фирми, които желаят да се рекламират чрез националите, но броят на спонсорите няма да бъде увеличен.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: волейболАндре Майер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
stan4o преди 11 години
Доколкото виждам солиден спонсор у нас може да се търси в лицето на автомобилни компании и банки. Жалко че и други разполагащи със средства не бутат рано на спорта, да речем крупните фармацевтични компании, които не могат да се оплачат от липсата на приходи. Евала на такива като ГрейтУол, дето са отскоро на пазара, но не са коне с капаци.
9
0
 
0
 
! Отговори
shisho bakshisho преди 11 години
Наистина доста позитиви можем да извлечем от този турнир, при все че това е един от спортовете, в които може да се каже, че сме част от елита, поне при мъжете. Респект към хора като Гриша Ганчев, който подкрепят родния спорт и то в такъв ключов момент!
8
0
 
0
 
! Отговори
Till Lindemann преди 11 години
Пожелавам успех на нашите дано да успеят да се доберат до така желаната квота за олимпиадата! Дано новите екипи и новия спонсор им донесат успех, стига с този цар футбол, крайно време бе някой да удари едно солидно рамо и на този спорт.
7
0
 
0
 
! Отговори
D-r Stoyanov преди 11 години
Стискам палци и дано се представим подобаващо и пред нашите волейболисти се отворят нови врати! Посещението на Андре Майер е голяма крачка в това отношение и нека не се излагаме. Истината е, че за големия спорт са нужни големи спонсори, затова евала на ДСК и Great Wall.
6
0
 
0
 
! Отговори
Йосиф Николов преди 11 години
Китайците са голяма сила. Трябва да се радваме че са видели благоприятна бизнес сред у нас, защото от инвестицията на грейт уол най-голяма полза имаме ние.
5
0
 
0
 
! Отговори
Катя преди 11 години
Много положително впечатление за Грейт уол създава тази инициатива. Много се радвам, волейболният ни отбор има нужда от такива надеждни спонсори. Дано това му носи повече късмет в бъдеще.
4
0
 
0
 
! Отговори
svirchovina преди 11 години
Пожелавам успех на нашите волейболни национали в борбата им за класиране на олимпийските игри в Лондон! Радвам се, че са намерили толкова много спонсори. Заводът в Ловеч на "Грейт Уол" виждам също се е включил като спонсор - това е много хубаво. Момчетата имат нужда и от финансов стимул за да побеждават, както е във всеки един друг спорт.
3
0
 
0
 
! Отговори
levskarcheto77 преди 11 години
Аз се радвам, че компания като Great Wall ще бъде част от спонсорите на българската волейболна федерация! Трябва да има все повече такива инициативи. Поздравления към Гриша Ганчев!
2
0
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Наталия бе ти няма ли да си дочитиш улицата !!!Я марш от тука и взимай метлата
1
0
 
3
 
! Отговори
баи стоян преди 11 години
снимката дет' е сложена кърти отвсякъде!!! :D